Domovská stránka > J > Jak Rozmazat Pozadi Fotky Iphone?

Jak rozmazat pozadi fotky Iphone?

Budete potřebovat aplikaci, který to umí a nejsnazší řešení bude Skitch. Je zdarma a snadno se ovládá. Ve Skitchi pak stačí otevřít fotku/screenshot/obrázek a aktivovat nástroj pro Rozmazání/Pixelate (šipka vpravo dole a první volba nahoře). Ten umožní vybrat oblast, která se má “rozčtverečkovat”.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Pokud jde o toto, jak rozostřit fotku ve photoshopu?

Nástroj rozostření
  1. Nástroj rozostření
  2. Z panelu nástrojů si zvolíme nástroj Rozostření
  3. Jako první si duplikujeme vrstvu obsahující původní fotografii a přejmenujeme ji na Výběr .
  4. Dále přejdeme na záložku Kanály a klikneme na Načíst kanál jako výběr .
  5. Vybranou část fotografie můžeme rozmazat pomocí nástroje rozmazání
Jak rozostřit pozadí Zoner?
V ZPS naštěstí naleznete na postranním panelu nástroj Tilt-shift efekt (Shift + F), s kterým není problém vhodné rozostření vytvořit. Osu Tilt-shift efektu umístěte na spodní hranici vašeho výběru a podle obsahu snímku přizpůsobte jednotlivé parametry.

Jak rozmazat obrázek v malování?

Stačí znát službu OnPaste.com, která umožňuje vkládat zachycené screenshoty (použijte pouze klávesu Print Screen a následně Ctrl + V) a ty se objeví na plátně služby. V horní liště potom máte několik nástrojů pro jeho úpravu – ořez, linku, tužku, kruh, čtverec, vyznačení a rozmazání.
Jak rozmazat pozadí na fotce zdarma?
Vyzkoušejte aplikaci Focos, která toho i ve své free verzi umí opravdu hodně a je prostě škoda ji nezkusit. Ve focení iPhonem je jedna velká dělící čára mezi různými typy iPhonů – a to ta, která odděluje modely s portrétním módem a bez něj.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak fotit s mobilem rozmazané pozadí?

>Kvalitní portrét vyžaduje rozostřené pozadí. Klíčem je volba co nejnižšího clonového čísla a zvolení vhodné vzdálenosti (čím blíže k focenému objektu, tím snáze pozadí rozostříte).
Jak zaostřit pozadí?
7) Zaostřete nejprve na objekt v popředí, a pak rovinu zaostření posuňte kousek za ni. Nejprve zaostřete na květinu nebo něco jiného v popředí. Ale ještě, než zmáčknete spoušť, posuňte rovinu zaostření za květinu nebo jiný objekt v popředí. Lépe to jde s objektivem, který má stupnici vzdálenosti roviny zaostření.

Jak udělat rozmazané video?

Rozmazání tváře
  1. Vyberte Rozmazání a potom Rozmazání tváře.
  2. Po dokončení zpracování vyberte tváře, které chcete rozmazat, a poté klikněte na možnost POUŽÍT.
  3. Klikněte a přetažením pole upravte rozmazání.
  4. Klikněte na ULOŽIT.
Navíc, jak rozpixelovat obrázek?
Stačí importovat libovolnou fotografii a pomocí výběrového nástroje určit oblast, která má být pixelována. Kromě obličejů to mohou být například i registrační značky vozidel. Poté klikněte na »Efekty/Deformace/Pixelizace...« a pomocí posuvníku »Velikost buňky« změňte délku hrany čtverce. To určuje míru rozpixelování.

Jak na fotce rozostřit obličej?

Klikněte na „Detekovat obličeje" a Zoner Photo Studio X už si poradí. V možnostech nástroje si zvolíte, jestli chcete obličej překrýt elipsou nebo kruhem a vyberete metodu anonymizace. Na výběr máte pixelizaci, rozmazání a překrytí barvou.

By Fausta

Similar articles

Jak zjistit příponu souborů? :: Jak rozostřit obrázek?
Užitečné odkazy