Domovská stránka > J > Jak Dát Dva Soubory Vedle Sebe?

Jak dát dva soubory vedle sebe?

Zobrazení a porovnání dokumentů vedle sebe
  1. Otevřete oba soubory, které chcete porovnat.
  2. Na kartě Zobrazení klikněte ve skupině Okno na Zobrazit vedle sebe. Poznámky: Pokud chcete posouvat oba dokumenty najednou, klikněte na synchronní posouvání ve skupině Okno na kartě Zobrazení.

Přečtěte si více

Související článek

Jak skrýt soubory v Androidu?

Pokud chcete skrýt soubory v nápovědě, vytvořte pomocí X-Plore složku a zapamatujte si její název. Pokud chcete soubory skrýt, přeneste je do této složky. Složka by měla být skrytá. Hotovo!

Můžete se také zeptat, jak zavřít všechna okna iphone?

Pokud tedy chcete v prohlížeči zavřít všechna již otevřená okna, postupujte takto:
  1. Otevřete Safari.
  2. Dlouze stiskněte ikonu „Tabs" (Panely) označenou dvěma čtverci. V iPhonech je v dolní části prohlížeče v režimu na výšku nebo v horní části v režimu na šířku.
  3. Vyberte možnost Zavřít všechny panely.
Někdo se také může ptát, jak rozdělit obrazovku na xiaomi?
V MIUI 10 je to takto: V seznamu otevřených aplikací podržím prst na app, kterou chci mít na rozdělené obrazovce. Vyskočí nabídka a kliknete na možnost dvou čárek pod sebou. To samé uděláte s druhou aplikací a rázem máte obě na rozdělené obrazovce.

Lidé se také ptají, jak rozdělit obrazovku na telefonu?

Pro aktivaci funkce rozdělené obrazovky stačí klepnout na ikonu aplikace v horní části karty s náhledem aplikace – objeví se malá nabídka, z níž si můžete vybrat možnost Rozdělit obrazovku . Pak zvolte druhou aplikaci a obrazovka se mezi tyto dvě aplikace rozdělí.
Někdo se také může ptát, jak rozdělit obrazovku na iphone?
Pokud chcete dvě aplikace najednou otevřít, tak si je prvně spusťte, aby se objevily ve spodním docku. Poté se přesuňte do první aplikace, vyvolejte dock, chyťte ikonu druhé aplikace a přesuňte ji směrem na levou či pravou stranu obrazovky.

Související článek

Jak komprimovat soubory?

Klikněte na soubor, který chcete zazipovat, a vyberte možnost Odeslat.

A jak dát okno na celou obrazovku?

Klávesové zkratky

Přepněte režim celé obrazovky pomocí klávesnice. Klávesová zkratka pro přepnutí z/do režimu celé obrazovky: F11. Poznámka: V počítačích s kompaktní klávesnicí (jako jsou netbooky a notebooky) stiskněte klávesy fn + F11.
Jak zmenšit okno na PC?
Měnit velikost oken, nebo je přesouvat, lze i čistě pomocí klávesnice. Pro přesun okna zmáčkněte Alt + F7 , pro změnu velikosti Alt + F8 . Pak pro přesun nebo změnu velikosti použijte kurzorové šipky a následně zmáčkněte Enter pro dokončení nebo Esc pro vrácení na původní místo a velikost.

Lidé se také ptají, jak maximalizovat obrazovku?

Když chcete okno maximalizovat, chyťte jej za záhlaví a táhněte k horní části obrazovky, nebo na záhlaví dvojitě klikněte. K maximalizaci okna pomocí klávesnice držte zmáčknutou klávesu Super a zmáčkněte ↑ , nebo zmáčkněte Alt + F10 .
Jak prohodit obrazovky?
Podle toho, jak máte obrazovky uspořádané ve fyzickém světě, je rovněž uspořádejte na schématickém plánku v Nastavení | Systém | Displej. Je-li potřeba prohodit pořadí, jednoduše uchopte první obrazovku a tažením ji umístěte za druhou. Vše nakonec potvrďte tlačítkem Použít.

Následně, jak změnit zobrazení na monitoru?

Zobrazení nastavení zobrazení v Windows
  1. Vyberte Spustit> Nastavení > Zobrazení> systému.
  2. Pokud chcete změnit velikost textu a aplikací, zvolte možnost z rozevírací nabídky vedle možnosti Měřítko.
  3. Pokud chcete změnit rozlišení obrazovky, použijte rozevírací nabídku vedle možnosti Rozlišení zobrazení.

By Ann-Marie Blackford

Similar articles

Jak spojit dva oddíly na pevném disku? :: Jak rozdělit okno?
Užitečné odkazy