Domovská stránka > J > Jak Aktivovat Winrar?

Jak aktivovat WinRAR?

Aplikaci můžete instalovat přímo z archivu. Jednoduše otevřete archiv a stiskněte Enter na jméně setup.exe nebo install.exe. Je-li stisknut Enter na archivovaném souboru, který má příponu .exe, extrahuje WinRAR obsah celého archivu do dočasné složky a .exe soubor spustí.

Přečtěte si více

Související článek

Jak aktivovat klávesnici?

Přejděte na úvodní obrazovku a vyberte nastavení.

Jak převést soubor RAR do PDF?

Jak převést RAR k PDF
  1. Otevřete naši bezplatnou webovou stránku pro převod RAR k PDF.
  2. Kliknutím do oblasti přetažení souboru nahrajte soubor RAR nebo přetáhněte soubor RAR něj.
  3. Klikněte na tlačítko Převést.
  4. Odkaz na stahování souborů výsledků bude k dispozici okamžitě po převodu.
Jak otevřít soubor RAR v mobilu?
Jedna z nejlepších aplikací na Androidu je B1 Archiver, který dokáže otevřít, ZIP, RAR, B1, jakož i 34 jiných formátů, včetně APK souborů. Alternativou je aplikace RAR, za kterou stojí autoři známého programu WINRAR.

Kde stáhnout WinRAR?

Souhrnné informace o WinRAR
  1. Licence. Omezená: Shareware – 40 dní
  2. Verze programu. 6.10 beta.
  3. Autor. RARSoft.
  4. Potřeba instalace. ano.
  5. Domovská stránka. www.rarlab.com.
  6. Velikost souboru. 3,57 MB.
  7. Operační systém. Windows 7,
  8. Jazyk. Čeština.
A jak otevřít zip s heslem?
Pokud chcete rozzipovat soubor nebo složku, otevřete zazipovanou složku tím, že na ni dvakrát kliknete. K otevření souboru vložte heslo, které Vám bylo zasláno v SMS. Následně přetáhněte nebo zkopírujte položku ze zazipované složky do nového umístění.

Související článek

Jak aktivovat 5GHz Wi-Fi?

Nastavení hotspotu 5 GHz na straně mobilního zařízení 1. Na stránce nastavení mobilního zařízení klepněte na položku [Síť a internet]1, klepněte na položku [Hotspot a tethering]2, klepněte na položku [přepínač]3 a zapněte hotspot wi-fi.

A jak otevřít zip soubor zdarma?

WinRAR 6.10 beta

WinRAR patří mezi nejpopulárnější programy sloužící ke kompresi dat. Přízeň miliónů uživatelů si WinRAR získal zejména díky jednomu z nejlepších kompresních poměrů, vaše data zabalí do archivu s co nejmenší možnou velikostí v co nejkratším čase.
Jak nastavit ZIP?
Vyhledejte soubor nebo složku, které chcete komprimovat. Stiskněte a podržte soubor nebo složku (nebo na ně klikněte pravým tlačítkem myši), přejděte na Odeslat a vyberte Komprimovaná složka (metoda ZIP). Ve stejném umístění se vytvoří nová složka zip se stejným názvem.

Jak rozdělit soubor ve WinRARu?

Je potřeba mít nainstalovaný program WinRAR (Stáhnout). Po zvolení možnosti se nám zobrazí okénko, kde máme zobrazené základní vlastnosti archivu. V tomto okénku si zvolíme název, který napíšeme do položky Jméno archivu, poté si zvolíme formát archivu RAR (u formátu ZIP, nelze soubory rozdělit).
Navíc, jak rozdělit soubor na více částí?
Zvolte Uspořádat stránky > Rozdělit. Vyberte, jak chcete rozdělit jeden nebo více souborů. Pojmenujte soubor a uložte ho: Klikněte na Možnosti výstupu a vyberte, kam chcete uložit rozdělený soubor, jak se má jmenovat a jak se má rozdělit. Rozdělte PDF: Klikněte na tlačítko OK a pak klikněte na tlačítko Rozdělit.

Jak Zaheslovat soubor ZIP Windows 10?

Postup zaheslování je u obou programů téměř totožný. Stačí vybrat soubory, které chcete zaheslovat, a kliknout na ně pravým tlačítkem myši. Následně vyberte možnost Přidat do archivu. V otevřeném okně pak už stačí najít pole s přidáním hesla a máte vyhráno.

By Langsdon

Similar articles

Jak otevřít ZIP soubor online? :: Jak rozdělit PDF soubor na více částí?
Užitečné odkazy