Domovská stránka > J > Jak Nastavit Počítač Do Továrního Nastavení?

Jak nastavit počítač do továrního nastavení?

Obnovení počítače do továrního nastavení
  1. Vyberte Spustit > Nastavení > Obnovení > systému . Otevření nastavení obnovení
  2. Vedle možnosti Resetovat tento počítač vyberte Obnovit počítač do továrního nastavení. Pak vyberte z možností a/nebo nastavení v následující tabulce.

Přečtěte si více

Související článek

Co by měl obsahovat počítač?

Počítačová skříň obvykle obsahuje komponenty potřebné pro provoz počítače. Napájecí zdroj počítače prošel vývojem. Je zde procesor, deska a pevný disk. Mechaniky CD/DVD jsou disketové jednotky.

Lidé se také ptají, jak na tvrdy restart pc?

Postup je jednoduchý. Stisknete známou klávesovou zkratku CTRL + ALT + DEL. Pokud není systém úplně zamrzlý, objeví se obrazovka s vypínacím tlačítkem vpravo dole. Podržíte klávesu CTRL a myší kliknete na tlačítko vypnutí.
Jak obnovit Windows do tovarniho nastaveni?
Klikněte na ikonu »Start« a zvolte »Nastavení | Aktualizace a zabezpečení | Obnovení«. Zde se nachází několik možností pro obnovení Windows 10. Vyberte možnost »Obnovit počítač do továrního nastavení« tlačítkem »Spustit«. Máte-li zálohované osobní soubory vyberte možnost »Odebrat všechno«.

Pokud jde o toto, jak zjistit heslo k počítače?

Kontrola uložených hesel
  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na Profil Hesla . Pokud ikonu Hesla nevidíte, v pravém horním rohu obrazovky klikněte na ikonu možností Nastavení Automatické vyplňování Hesla.
  3. Klikněte na Zkontrolovat hesla.
Jak odemknout Zaheslovany notebook?
Stiskněte kombinaci kláves CTRL + ALT + DELETE, chcete-li odemknout počítač. Zadejte přihlašovací informace posledního přihlášeného uživatele a potom klepněte na tlačítko OK. Jakmile zmizí dialogové okno Odemknout počítač , stiskněte kombinaci kláves CTRL + ALT + DELETE a normálně přihlásit.

Související článek

Jaký počítač na hru fortnite?

Musíte mít Windows 10 (64bitovou verzi), procesor Intel Core i7-8700 nebo AMD Ryzen 7 3700x, grafickou kartu s alespoň 4 GB VRAM a SSD disk.

Pokud jde o toto, jak vyčistit počítač před prodejem?

Přejděte do Nastavení> Aktualizace a zabezpečení> Obnova. Měli byste vidět nadpis s názvem „Resetovat tento počítač". Klikněte na Začít. Můžete vybrat možnost Ponechat mé soubory nebo Odebrat vše.
Jak dát notebook do původního stavu?
Pokud jste tedy připraveni celou operaci spustit, klepněte na tlačítko Start a v nabídce Start klepněte na položku Nastavení. V okně Nastavení pak klepněte na položku Aktualizace a zabezpečení a následně vyberte položku Obnovení. V horní části sekce Obnovení pak uvidíte možnost Obnovit počítač do továrního nastavení.

Jak obnovit PC přes BIOS?

Obnovte systém BIOS na výchozí nastavení. Restartujte počítač, stisknutím klávesy "F2" zadejte systém BIOS a stisknutím kláves Alt+F obnovte CMOS. Po stisknutí kombinované klávesy uslyšíte ostrý zvukový tón. U některých verzí systému BIOS můžete stisknutím klávesy F9 obnovit CMOS.
Jak restartovat pc přes prikazovy radek?
Když má být něco rychle, pak se to rovná použití příkazového řádku - či v tomto případě zcela postačí nástroj Spustit:
  1. vyvoláme utilitku Spustit (Win + R)
  2. zadáme příkaz shutdown /g /t 0.
  3. po stisknutí Enter systém restartuje.

Pokud jde o toto, jak restartovat počítač pomocí klávesnice?

Jak restartovat počítač pomocí klávesnice

Pro rychlý restart pc bez myši použijte tyto klávesové zkratky. Stiskněte současně tato tlačítka na klávesnici – levý ALT a F4. Zvolte Restartovat a klikněte na OK.

By Ozkum

Similar articles

Jak uplne vypnout iPhone? :: Jak restartovat iPhone 6s Plus?
Užitečné odkazy