Domovská stránka > J > Jak Spustit Restart?

Jak spustit restart?

Z přihlašovací obrazovky
  1. Na přihlašovací obrazovce Windows stiskněte a podržte klávesu Shift a vyberte Power > Restart .
  2. Po restartování počítače na obrazovce Zvolit možnost vyberte Poradce při potížích > Upřesnit možnosti > Spuštění Nastavení > Restartovat.
  3. Po restartování počítače se zobrazí seznam možností.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když mi nejde spustit aplikace?

Pokud se některá z aplikací nespustí nebo při spuštění spadne, zkuste nejprve restartovat telefon. Pokud to nepomůže, otevřete nastavení a vyhledejte problémovou aplikaci v seznamu. Poté aplikaci restartujte.

Jak vypnout notebook?

Kdo by chtěl ale počítač či notebook vypnout opravdu rychle, pak doporučuji kombinaci kláves ALT a F4, čímž se dostanete hned k volbě vypnout a stačí stisknout ENTER a pc se vypne.
Můžete se také zeptat, jaká je zkratka pro vypnutí počítače?
Alt + F4 = Slouží pro vypnutí nebo restartování počítače. Když klávesovou zkratku nepoužijete na ploše, ale nad nějakou aplikací, dojde k jejímu uzavření.

Jak zapnout počítač pomocí klávesnice?

Dostaňte se do BIOS a hledejte funkci, pomocí které můžete spustit počítač pomocí stisku nadefinované klávesy na klávesnici. Pokud ji nemůžete najít, hledejte funkci »Power State after power loss«. U stolního počítače funguje tato funkce tak, že se počítač automaticky zapne poté, co se spustí napájení.
A jak resetovat windows?
Klikněte na Start -> Nastavení -> Aktualizace a zabezpečení. Přepněte se na kartu Obnovení a zde vpravo v části Obnovit počítač do továrního nastavení zvolte Spustit. Poté dále klikněte na možnost Zachovat soubory a začne proces resetu Windows 10.

Související článek

Jak spustit Bixby?

V seznamu vyberte položku Hlasové buzení a nastavte citlivost z výchozí (nízké) na vyšší. Všechny kroky jste provedli.

Jak dát notebook do původního stavu?

Pokud jste tedy připraveni celou operaci spustit, klepněte na tlačítko Start a v nabídce Start klepněte na položku Nastavení. V okně Nastavení pak klepněte na položku Aktualizace a zabezpečení a následně vyberte položku Obnovení. V horní části sekce Obnovení pak uvidíte možnost Obnovit počítač do továrního nastavení.
A jak obnovit pc přes bios?
Obnovte systém BIOS na výchozí nastavení. Restartujte počítač, stisknutím klávesy "F2" zadejte systém BIOS a stisknutím kláves Alt+F obnovte CMOS. Po stisknutí kombinované klávesy uslyšíte ostrý zvukový tón. U některých verzí systému BIOS můžete stisknutím klávesy F9 obnovit CMOS.

Následně, jak spustit opravu windows 10?

Otevření pokročilého rozhraní pro správu a opravy Windows 10 můžeme otevřít stisknutím klávesové zkratky "Shift + F8" během startu operačního systému. V řadě případů ale Windows 10 startují tak rychle, že časové interval, do kterého se nutno trefit je pouhých 0,2s.
Jak nastavit bod Obnovení systému Windows 10?
Do vyhledávacího pole na hlavním panelu napište Vytvořit bod obnovení a potom tuto položku vyberte ze seznamu výsledků. Na kartě Ochrana systému v okně Vlastnosti systému vyberte Vytvořit. Zadejte popis pro bod obnovení a pak vyberte Vytvořit > OK.

Jak obnovit Windows 10 v biosu?

Uživatelé Windows 10 mohou přístup k pokročilým možnostem spuštění systému Windows 10 a přejděte do nabídky BIOS. Můžete kliknout Start -> Napájení , stiskněte a podržte Posun klíč a klepněte na Restartujte tlačítko pro restartování systému Windows do prostředí Windows Recovery Environment.

By Crowley

Similar articles

Jak restartovat systém Windows 10? :: Jak restartovat notebook Acer?
Užitečné odkazy