Domovská stránka > J > Jak Vymazat Mezipaměť Iphone?

Jak vymazat mezipaměť iPhone?

Naštěstí smazání není vůbec nic složitého, stačí postupovat následovně:
  1. Prvně se na vašem iPhonu přesuňte do Nastavení.
  2. Jakmile tak učiníte, tak níže rozklikněte kolonku Safari.
  3. Zde sjeďte níže a klepněte na Smazat historii a data stránek.
  4. Následně akci potvrďte klepnutím na Smazat historii a data.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Můžete se také zeptat, jak promazat systém v iphone?

Je však možné konstatovat, že každá aplikace ukládá různá data a také, že každá z nich má jiný způsob pro jejich čištění. V Safari můžete všechna data jednoduše smazat v nastavení iOS. Stačí jít do Nastavení → Safari → Smazat historii a data stránek. Poté stačí volbu už jen potvrdit a radovat se z uvolněného místa.
Když to vezmeme v úvahu, jak obnovit iphone bez itunes?
Jak obnovit iPhone bez iTunes
  1. Zapněte zařízení. Měla by se objevit uvítací obrazovka.
  2. Postupujte podle pokynů na obrazovce, dokud se nedostanete na obrazovku Aplikace a data. Tam klepněte na volbu Obnovit ze zálohy na iCloudu.

Někdo se také může ptát, jak obnovit iphone?

Návrat k výchozímu nastavení iPhonu
  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Přenést nebo resetovat iPhone > Resetovat.
  2. Vyberte některou z voleb: VAROVÁNÍ: Pokud použijete volbu Smazat data a nastavení, budou odebrána všechna vaše data. Viz Vymazání iPhonu.
Jak zotavit iPhone?
iPhone 6s nebo novější, včetně iPhonu SE (1. generace), a iPod touch (6. generace) nebo novější: Podržte současně tlačítko plochy a horní (nebo boční) tlačítko. Držte je stisknutá, dokud neuvidíte obrazovku režimu zotavení.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Kolik stojí odblokovat iPhone?

Samotný proces trvá obvykle několik dní a cena začíná již od 199 Kč. Pro výši ceny je směrodatné, jaký model iPhonu vlastníte, ale také to, u jakého operátora je zablokovaný.
Jak odblokovat iPhone se?
Postup odblokování iPhone přes iCloud

V horní části dialogového okna zvolte možnost Všechna zařízení. Vyberte zařízení iPhone, které chcete smazat. Zvolte možnost Smazat iPhone a smažte data a kód iPhonu. Nyní je možné iPhone nastavit jako nový, nebo ho obnovit.

Jak odemknout iPhone s rouškou?

Na iPhonu musí být nainstalován iOS 15.4 nebo novější. Otevřete Nastavení a potom klepněte na Face ID a kód. Sjeďte dolů a zapněte Face ID s rouškou. Po zobrazení výzvy klepněte na Použít Face ID s rouškou.
A co mám dělat když mi nejde zapnout iphone?
Podržte tlačítko plochy a boční tlačítko nebo horní tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple. Pokud se telefon nezapne, podle těchto kroků zkontrolujte hardware a nabijte telefon. Možná budete muset nabíjet až hodinu. Pokud se telefon stále nezapíná, kontaktujte podporu Apple.

Navíc, jak dlouho se resetuje iphone?

Pro restartování iPhone 6S Plus nebo staršího modelu postupujte následovně: Alespoň na 10 sekund podržte současně tlačítko Zapnutí / Vypnutí a home button. Následně se zobrazí logo Applu, a iPhone se restartuje.

By Leeanne Hoder

Similar articles

Jak obnovit Zamknuty iPhone? :: Co delat kdyz iPhone nemá signál?
Užitečné odkazy