Domovská stránka > J > Jak Udělat Revizi Ve Wordu?

Jak udělat revizi ve Wordu?

Přejděte na Revize> sledování > Zobrazení pro revize. Vyberte požadovanou možnost: Pokud chcete zkontrolovat změny označené červenou čárou na okraji, zvolte Jednoduchá revize. Pokud chcete změny zobrazit podrobně, zvolte Všechny revize.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Můžete se také zeptat, jak přijmout revize ve wordu?

Přijetí nebo odmítnutí změn po jednom

Na kartě Revize přejděte na Změny. Vyberte Přijmout nebo Odmítnout. Když přijmete nebo odmítnete změny, Word se přesune na další změnu. Opakujte, dokud neprošetřujete všechny změny v dokumentu.
Navíc, jak porovnat dvě buňky v excelu?
Základním vzorcem a operátorem rovná se (=) porovnáme obsah dvou vedlejších buněk. Pokud se buňky rovnají, vzorec vrátí stav PRAVDA, jinak NEPRAVDA.

Někdo se také může ptát, jak rozdělit obrazovky?

Pro aktivaci funkce rozdělené obrazovky stačí klepnout na ikonu aplikace v horní části karty s náhledem aplikace – objeví se malá nabídka, z níž si můžete vybrat možnost Rozdělit obrazovku . Pak zvolte druhou aplikaci a obrazovka se mezi tyto dvě aplikace rozdělí.
Jak mít rozdělenou obrazovku?
Uchopte myší okno dané aplikace za vrchní panel a přesuňte ho na úplný okraj obrazovky. Měli byste vidět průhledný náhled velikosti okna, který s po puštění tlačítka aplikaci přiřadí. Tato metoda se někdy nemusí povést úplně správně a bude třeba úkon jednou, dvakrát zopakovat.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Navíc, jak mít dvě obrazovky?

Pravým tlačítkem myši klikněte na prázdné místo na ploše a pak klikněte na položku Rozlišení obrazovky. (Snímek obrazovky pro tento krok je uveden níže.) 2. Klikněte na rozevírací seznam Více displejů a pak vyberte možnost Rozšířit tyto displeje nebo Duplikovat tyto displeje.
Následně, jak rozdělit a4 na a5 ve wordu?
místo A4 vybrat A5. Lze si tam nastavit i vlastní velikost stránky. Soubor > velikost stránky > karta "Velikost papíru". Dále se dá "kouzlit" s okraji stránky, nastavením stylu odstavců, nadpisů apod.

Pokud jde o toto, jak na word?

1) Spuštění Wordu, pojmenování dokumentu a jeho uložení

Nejprve spusťte Word, a to buď ikonou na ploše, nebo přes nabídku Start - Všechny programy - Microsoft Office - Word 2010. Po spuštění bude zobrazena prázdná stránka připravena pro psaní. Dokument pojmenujte zivotopis a uložte. Karta Soubor a menu Uložit jako.
Jak vytisknout dvě A5 na A4?
Na to není potřeba žádný speciální program, stačí „obyčejný" Word. Otevřete dialogové okno pro tisk (Soubor/Tisk) a v rámečku Lupa nastavte roletové menu Počet stránek na list na hodnotu 2 stránky a roletové menu Nastavit podle velikosti papíru na položku A4.

Můžete se také zeptat, jak pracovat ve dvou oknech?

Ano, jak jste si mohli všimnout podle nadpisu, přepínat okna můžete díky klávesové zkratce Alt + Tab. Samotné přepínání je velmi jednoduché. Stačí stisknout obě klávesy najednou a rázem se před vámi objeví nabídka všech otevřených oken, tedy aplikací.

By Hilliard Orlander

Similar articles

Jak vytvořit kontingenční tabulku v Excelu? :: Jak porovnat dva dokumenty?
Užitečné odkazy