Domovská stránka > J > Jak Se Dělá V Excelu Kalkulacka?

Jak se dělá v Excelu kalkulacka?

Používejte Excel jako kalkulačku v Excel pro Mac
  1. Do buněk zadejte několik hodnot.
  2. Pokud chcete začít vzorec, klikněte na libovolnou prázdnou buňku a napište symbol rovná se (=).
  3. Za znaménko rovná se (=) můžete zadat dvě čísla a matematický operátor a vytvořit tak jednoduchý vzorec.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělá chladič?

Má to svůj smysl. Účelem chladiče je co nejúčinněji chladit chladicí kapalinu, která se pak vrací do bloku motoru, kde se ohřívá. hliník, měď a železo jsou některé z materiálů, z nichž se chladiče skládají. Kapalinou je obvykle voda nebo olej.

Lidé se také ptají, jak udělat ze vzorce hodnotu excel?

Nahrazení vzorců jejich počítaných hodnot
  1. Vyberte buňku nebo oblast buněk obsahující vzorce. Jestliže se jedná o Maticový vzorec, vyberte oblast, která ho obsahuje.
  2. Klikněte na Kopírovat .
  3. Klikněte na Vložit .
  4. Klikněte na šipku vedle možnosti Možnosti vložení a potom klikněte na Jenom hodnoty.
Můžete se také zeptat, jak umocnit číslo v excelu?
Pro mocniny můžeme v Excelu využít vzorec, do kterého umístíme zvláštní symbol pro mocnění. Jedná se o symbol ^ (stříška), napíšeme ji kombinací kláves levý ALT + 94 na numerické klávesnici nebo na anglické klávesnici SHIFT + 6. Druhá možnost je použití funkce POWER, která umocní čísla na zadaný exponent.

Navíc, jak napsat rovnici do excelu?

Vyberte Vložit > rovnici nebo stiskněte Alt +=. Vyberte rovnici, kterou potřebujete. Další možnosti Strukturování a Převést najdete na pásu karet.
Jak vložit text vzorec v Excelu?
Pokud chcete do funkcí a vzorců zahrnout text, obklopte ho dvojitými uvozovkami (""). V uvozovkách Excel, že se jedná o text, a textem serozumí libovolný znak, včetně čísel, mezer a interpunkcí. Tady je příklad: =A2&" prodáno "&B2&" jednotek."

Související článek

Co dělá klávesa F4?

Klávesa F4 je jedinou z prvních pěti funkčních kláves, která dnes nemá obecný význam. Lze ji použít k zavření aktivního okna.

Někdo se také může ptát, jak udělat dph v excelu?

Do buňky D2 zadejte následující vzorec: =SUMA(B2/(C2+1)). Clem tohoto vzorce je převod velikosti DPH v procentech na desetinné číslo, tj. pro daň o velikosti 21 procent se jedná o převod na číslo 1,21.
Jak vytvořit v Excelu nadpis?
Klikněte na libovolné místo v tabulce. Přejděte na pásu karet na Nástroje tabulky > Návrh. Ve skupině Možnosti stylů tabulek zaškrtněte políčko Se záhlavím a skryjte tak nebo zobrazte záhlaví tabulky.

Jak udělat děleno v Excelu?

Dělení čísel v buňce

K tomuto úkolu použijte aritmetický operátor / (lomítko). Pokud třeba do buňky napíšete =10/5, zobrazí se v buňce 2. Důležité informace: Před tím, než do buňky napíšete čísla a operátor /, nezapomeňte do buňky zadat rovnítek(= ).
Můžete se také zeptat, jak převést text na číslo v excelu?
Vyberte buňky s čísly uloženými jako text. Na kartě Domů klikněte na Vložit > Vložit jinak. Klikněte na Násobit a pak klikněte na OK. Excel vynásobí každou buňku číslem 1 a přitom převede text na čísla.

Jak zmenit vzorec?

Další metodou je mentální trénink, který úspěšně používají například sportovci v rámci dušení přípravy na výkon a konfrontaci se soupeři. Tato metoda spočívá v soustředění celé mysli na jeden jediný bod a objevení nové skutečnosti. Výsledkem je změna vnímání sebe sama a reakcí na okolí.

By Augustin Osbeck

Similar articles

  • Co dělá Ctrl Alt?

    Lze říci, že při použití této klávesové zkratky dojde k přerušení probíhající operace. Během okamžiku před spuštěním počítače (před spuštěním operačního systému) nebo v systémech DOS, Windows 3.0 a raných verzích Windows nebo OS/2 se tímto způsobem restartuje počítač.

  • Co delat kdyz si iPhone dělá co chce?

    Ujistěte se, že je obrazovka čistá, bez nečistot nebo kapek vody, a pokud je obrazovka příliš citlivá, restartujte zařízení. Kryty a chrániče obrazovky by měly být odstraněny.

  • Jak se dělá grafika?

    K tvorbě grafiky nemusíte používat žádný program. Existují online editory, které vytvářejí jednoduchou grafiku. Jedním z nejlepších způsobů, jak vytvořit jednoduchou grafiku, je aplikace Canva. Základní verze aplikace Canva je zdarma.

  • Co dělá SSD disk?

    Pevné disky nemají pohyblivé části jako pevné disky. Ve srovnání s pevnými disky nabízejí nižší kapacitu za stejnou cenu.

  • Co dělá adware?
  • Co dělá ping?
  • Jak vypočítat IRR v Excelu?
  • Jak se počítá v Excelu?
Jak rozdělit list v Excelu? :: Kde se bere Internet?
Užitečné odkazy