Domovská stránka > J > Jak Přehrát Hudbu?

Jak přehrát hudbu?

Přehrávat hudbu můžete i díky bezdrátovému propojení telefonu a multimediálního displeje ve voze. To je možné pomocí oblíbených aplikací Apple CarPlay nebo Android Auto, které umožňují zrcadlení chytrého telefonu v multimediálním systému auta.

Přečtěte si více

Související článek

Na čem přehrát DVD?

Windows Media Player lze použít k přehrávání disků DVD-Video, což je typ disků, na kterých jsou distribuovány filmy.

Jak spárovat Transmitter?

Stačí FMT zapojit do autozapalovače, naladit frekvenci FMT na rádiu, spárovat FM transmitter s telefonem, který podporuje bluetooth a můžete v klidu a beztrestně telefonovat za jízdy i poslouchat muziku.
Následně, co je to transmitter?
FM transmitter je zařízení s kompaktními rozměry, které umožní přehrávání hudby z USB klíčů, paměťových karet, mobilních telefonů a další přenosné elektroniky i na starších typech autorádií.

A další otázka, jak zapojit aux?

Zapojení AUX-JACK 3.5

Pokud OEM autorádio umožní na předním panelu autorádia vyvolání vstupu AUX tlačítkem "SOURCE", "MODE" atp., zvolí se podle výrobce vozidla a autorádia vhodný „AUX ADAPTÉR", který se zapojí zezadu do OEM autorádia a druhý konec 3.5 JACK se vyvede např. do odkládací přihrádky před spolujezdcem.
Pokud jde o toto, jak nastavit transmitter do auta?
Jaký je postup připojení?
  1. Zasuňte paměťovou kartu či flash disk do FM transmitteru.
  2. Zasuňte FM transmitter do autozapalovače.
  3. Stiskněte tlačítko PLAY na svém FM transmitteru a užívejte si MP3 muziky ve svém autě.

Související článek

Jak přehrát soubor FLAC?

Nejjednodušší způsob, jak přehrávat FLAC, je použít Winamp, stačí bezplatná verze. Pro práci s tagy lze použít program WMP Tag Plus.

Jak spárovat handsfree Parrot?

Při prvním zapnutí je třeba mobilní telefon propojit se soupravou handsfree. Na mobilním telefonu aktivujte funkci Bluetooth. Proveďte vyhledávání periferních zařízení. Po vyhledání se na telefonu zobrazí hlášení: „Parrot CK3100".
Pokud jde o toto, jak přehrávat mp3 v autě?
Propojte autorádio s mobilem přes USB kabel

Další způsob, jak dostat do auta námi požadovaný hudební formát, je spárování autorádia s mobilem či MP3 přehrávačem přes zvukový vstup AUX-in. Stačí si jen koupit kabel s 3,5mm audio Jackem (na obou stranách je nutné zakončení sameček-sameček).

Navíc, jak funguje handsfree v autě?

Základní funkcí bývá handsfree, kdy lze přes audio systém vozu realizovat hovory, aniž by řidič musel držet telefon v ruce. Zajímavá je také možnost využití Bluetooth připojení k přehrávání hudby z mobilu do audio systému vozidla, kdy telefon zastává roli přehrávače.
Jak odstranit spárované zařízení?
Pokud chcete na zařízení vymazat historii párování, přejděte do nabídky Nastavení, potom do části Bluetooth a smažte starší párování Bluetooth v části Spárovaná zařízení. Historii párování na telefonu lze vymazat v nastavení Bluetooth systému Android/iOS.

Lidé se také ptají, jak spojit dva reproduktory?

Uživatelé Androidu by měli jít na Nastavení Bluetooth a spárujte bluetooth sluchátka nebo reproduktory jeden po druhém. Po připojení stiskněte ikona tří teček vpravo a klikněte na Pokročilé nastavení. Aktivovat "Dvojitý zvuk" možnost, pokud již není povolena.

By Clea

Similar articles

Jak zobrazit obrazovku telefonu na PC? :: Jak připojit telefon do auta?
Užitečné odkazy