Domovská stránka > C > Co Dělat Když Mi Zamrzne Počítač?

Co dělat když mi zamrzne počítač?

Jakmile počítač zamrzne, stiskněte a držte pravou klávesu CTRL + 2x po sobě stiskněte klávesu SCROLL LOCK . Dojde k vyvolání modré obrazovky (BSOD). Po následném restartování počítače naleznete soubor MEMORY. DMP s úplným výpisem operační paměti ve složce C:\Windows.

Přečtěte si více

Související článek

Co by měl obsahovat počítač?

Počítačová skříň obvykle obsahuje komponenty potřebné pro provoz počítače. Napájecí zdroj počítače prošel vývojem. Je zde procesor, deska a pevný disk. Mechaniky CD/DVD jsou disketové jednotky.

Jak zkontrolovat procesor?

To, zda procesor, počítač, celý systém a komponenty fungují spolehlivě, může ale ověřit pomocí zátěžového testu. Pro toto testování použijte například volně dostupný program CPU Stability Test. Stačí rozbalit ZIP soubor do libovolného adresáře a spustit tento nástroj.
Jak zjistit výkon procesoru?
K získání rychlého přehledu o přibližném výkonu daného komponentu můžete využít stránek passmark.com. Do vyhledávače google napište název komponentu, například I5 4670K a připište passmark. Zjistíte, jak si stojí procesor I5 4670K v tomto benchmarku oproti například procesoru G2020.

Jak zjistit co mám v počítači?

Otevřete nabídku Start. Zadejte na klávesnici, popřípadě vyhledejte položku Ovládací panely. V okně Ovládací panely vyhledejte odkaz Systém a zabezpečení a klepněte na něj. Po zobrazení stejnojmenného okna vyhledejte a následně klepněte na odkaz Systém nebo na odkaz Zobrazit velikost paměti RAM a rychlost procesoru.
A jak ozivit zakladni desku?
DualBIOS totiž spočívá v tom, že BIOS je na základní desce zdvojen a druhý BIOS je v podstatě záloha prvního. V případě, že aktualizace selže, můžete použít záložní BIOS a zkopírovat obsah na hlavní čip. Provedete to tak, že počítač vypnete a vypínací tlačítko budete po dobu deseti sekund držet.

Související článek

Jaký počítač na hru fortnite?

Musíte mít Windows 10 (64bitovou verzi), procesor Intel Core i7-8700 nebo AMD Ryzen 7 3700x, grafickou kartu s alespoň 4 GB VRAM a SSD disk.

Jak vybrat chipset?

Info: Lepší chipset dává základní desce speciální možnosti, které třeba levnější chipsety poskytnout nedokážou, jako je například podpora více USB slotů, možnost taktování či podpora jiných speciálních funkcí.To, že ale nějaký chipset tyto funkce povoluje, automaticky neznamená, že je jimi vybavena základní deska.
Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit verzi chipsetu?
Nástroj Systémové informace ve Windows

Vyvoláte ho pomocí stisku kláves [Windows]+[R] a příkazu »msinfo32«. Příkaz potvrdíte klávesou [Enter]. Příkaz »msinfo32« můžete napsat také do pole pro hledání.

Jak vybrat základní desku Alza?

Při výběru základní desky (anglicky motherboard) je důležité věnovat pozornost zejména typu socketu základní desky, formátu a čipové výbavě. Právě tyto parametry patří mezi nejdůležitější a zajišťují kompatibilitu desky s procesorem, rozšiřujícími kartami i dalšími komponenty.
Co všechno je na základní desce?
Základní deska (Motherboard, MB)

Najdeme na ní patici pro procesor (CPU), pro paměť (RAM), sloty (konektory) pro přídavné karty (různé typy), konektory pro připojení interních mechanik (disketa, pevný disk, CD, DVD, ZIP aj.), konektory pro periferní zařízení (myš, klávesnice, tiskárna apod.)

Jak vybrat procesor na hry?

Při výběru procesoru pro gaming je potřeba mít na paměti výkon ostatních komponent počítače, především herní grafické karty, která je při hraní her absolutním základem. Tyto dvě součásti by měly být vyvážené, tedy procesor by měl svým výkonem odpovídat výkonu grafické karty, aby ji „nebrzdil".

By Huba

Similar articles

Jak se píší velká písmena? :: Jaký procesor do základní desky?
Užitečné odkazy