Domovská stránka > J > Jak Zjistit Jestli Je Iphone Kradený?

Jak zjistit jestli je iPhone kradený?

První z možností je využít webové stránky stolenphonechecher.org. Ke zjištění vám bude stačit zadat sériové číslo přístroje. Ihned poté se dozvíte, jestli se jedná o přístroj, který jeho majitel zaevidoval jako kradený. Případně můžete využít přímé telefonické podpory Apple servisu, která je speciálně určena pro ČR.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak poznam že se nabíjí AirPods pro?

Kontrola stavu nabití

iPhone, iPad nebo iPod touch: Odklopte víčko pouzdra, AirPody nechte uvnitř a podržte pouzdro u svého zařízení. Po několika sekundách se zobrazí stav nabití AirPodů. Stav nabití AirPodů můžete na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch zkontrolovat také ve widgetu Baterie.
Jaké AirPody vybrat?
AirPody 3. generace pak díky tomu, že poskytnou prostorový zvuk, jsou jistě lepším řešením pro poslech hudby i sledování filmů. Pořád je ale u nich třeba brát v potaz, že jsou to pecky, nikoli špunty. Nejlepší sluchátka jsou tak samozřejmě AirPody Pro, na druhou stranu je jejich cena poměrně vysoká, a proto se může 3.

Jak si vyčistit AirPods?

Jak vyčistit AirPods a AirPods Pro

Pokud byste na samotných sluchátkách měli skvrny, stačí je otřít zmiňovaným hadříkem, nanejvýš navlhčeným čistou vodou. Je ale nutné je následně otřít suchým hadříkem (který nepouští vlákna) a před zpětným vložením do nabíjecího pouzdra je nechat kompletně uschnout.
Někdo se také může ptát, na jakou vzdalenost fungují airpods?
Nově mají AirPods podporovat Bluetooth 5.0, které bude stabilnější a nabídne větší dosah. Neměl by tak být problém, pokud necháte iPhone na nabíječce přehrávat hudbu a půjdete před dům. Uvádí se, že Bluetooth 5.0 zvládne vzdálenost až 50m na volném prostranství, a 10m v uzavřeném prostoru

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak zachazet s AirPody?

Ovládání zvuku na AirPodech Pro nebo AirPodech (3.

Přehrávání zvuku spustíte nebo pozastavíte stisknutím tlakového snímače na stopce AirPodu. Opětovným stisknutím přehrávání obnovíte. Chcete-li přeskočit dopředu, stiskněte tlakový snímač dvakrát. Jestli chcete přeskočit dozadu, stiskněte tlakový snímač třikrát.
Jak se pripojit k AirPods?
Ujistěte se, že je Bluetooth zapnutý. Vložte oba AirPody do nabíjecího pouzdra a otevřete víčko. Podržte tlačítko nastavení na zadní straně pouzdra, dokud stavová kontrolka nezačne bíle blikat. Pak v seznamu Zařízení vyberte AirPody a klikněte na Připojit.

Pokud jde o toto, jak poznat falešné apple watch?

Pokud Apple Watch nemáte u sebe, můžete se podívat na iPhone: Na iPhonu otevřete aplikaci Watch. Klepněte na panel Moje hodinky a potom na Obecné > Informace.
...
Kde najít sériové číslo nebo IMEI
  1. Na Apple Watch otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Obecné > Informace a sjeďte dolů.
  3. Uvidíte tu sériové číslo nebo IMEI.
Jak spárovat AirPods s pouzdrem?
Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte na plochu. Otevřete pouzdro s AirPody uvnitř a podržte jej vedle iPhonu, iPadu nebo iPodu touch. Na obrazovce se spustí animace nastavení. Klepněte na Připojit a pak na Hotovo.

Následně, jak hrají airpods pro?

AirPods Pro hrají jedním slovem perfektně. Je jedno, zda se zaměříte na středy, výšky nebo basy. Vše je podáno velmi vyváženě a nic nepřevládá na úkor čehokoli jiného. Basy jsou skutečně na pecky velmi výrazné a kvalitně podané.

By Giraud

Similar articles

Jak najit co mám v PC? :: Jaké DPI pro tisk?
Užitečné odkazy