Domovská stránka > J > Jak Poznat Špatnou Baterii Iphone?

Jak poznat špatnou baterii iPhone?

Poznat špatný stav baterie můžete také prostřednictvím indikátoru KONDICE BATERIE, který se nachází v nastavení iPhonu. Nastavení > Baterie > Kondice baterie. Zde se můžete informovat o maximální kapacitě baterie, zdali váš iPhone podporuje maximální výkon, ale také zde můžete zapnout optimalizované nabíjení.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Někdo se také může ptát, jak dlouho vydrzi baterie iphone se?

Nabízí 5G, skvělý výkon i konzervativní design. Zatímco iPhone SE 2 zvládal dle oficiálních měření až 13 hodin přehrávání videa, 8 hodin streamování a 40 hodin přehrávání zvuku, iPhone SE 3 zvládá dle Applu 15 hodin přehrávání videa, 10 hodin streamování a 50 hodin přehrávání zvuku.
Jak dlouho vám vydrží iPhone?
Když si ale chcete před koupí porovnat jednotlivé modely, tak vám tento indikátor moc neřekne.
...
Kapacita baterie iPhone - jaká je výdrž hlavních modelů
Model iPhoneŽivotnost baterie (hod:min) streamované videoKapacita baterie (mAh)
iPhone 8-1 821 mAH
iPhone 7-1 960 mAH
iPhone SE-1 624 mAH
iPhone 6-1 810 mAH

Můžete se také zeptat, jak snizit vybijeni iphone?

Bez ohledu na to, jak zařízení používáš, můžeš baterii šetřit dvěma jednoduchými způsoby: uprav jas obrazovky a používej Wi‑Fi. Pokud chceš prodloužit výdrž baterie, ztlum jas obrazovky nebo zapni automatický jas. Jas ztlumíš tak, že otevřeš Ovládací centrum a přetáhneš posuvník ovládání jasu dolů.
Jak otestovat baterii v iPhone?
Nejnovější verze iOS obsahuje nástroj pro kontrolu stavu baterie, ale k dispozici máte mnoho dalších možností. Nejrychlejší a nejjednodušší možný způsob je zkontrolovat odhadovaný stav baterie v Nastavení. Zadejte Nastavení> Baterie a zkontrolujte její stav.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Navíc, jak poznat slabou baterii?

Nabitá autobaterie by měla mít napětí 12,6 V.

Při poklesu napětí pod 12,5V je již nutné autobaterii dobít. Při poklesu napětí na 10,5V je patrně baterie již zničená, ale můžete jí zkusit dobít.
Kdy je dobře vymenit baterii iPhone?
Vyměnit baterii v iPhonu byste tedy měli v případě, kdy dochází k častým restartům zařízení nebo už vám vadí nižší výkon, a tedy pomalejší reakce a například spouštění aplikací. Nebo pokud se bojíte o svá data, která by mohla být při definitivním umření baterie v ohrožení.

Navíc, jak dlouho vydrží baterie iphonu 13 pro max nabitá?

A na co tedy youtuber přišel? Zejména na to, že iPhone 13 Pro Max vydržel v jeho testu 9 hodin a 52 minut nepřetržitého používání, což znamená nový rekord mezi smartphony.
Jak dlouho vydrzi baterie iPhone 13?
Výdrž baterie: i dva dny na jedno nabití

Uvnitř iPhonu 13 je paradoxně ještě o něco větší baterie (3 240 mAh) než v iPhonu 13 Pro (3 095 mAh). Nabití 20W originálním Apple adaptérem z 0 na 75 % přitom trvá zhruba 45 minut, do 100 % pak celkem hodinu a půl.

Jak často měnit iPhone?

Diskuze – Většina jablíčkářů vymění svůj iPhone jednou za čtyři roky – Letem světem Applem.

By Nadia Warr

Similar articles

Jak dlouho vydrží iPhone 7? :: Jak dlouho vydrží nabitá baterie v autě?
Užitečné odkazy