Domovská stránka > P > Proč Nefunguje Messenger 4.10 2021?

Proč nefunguje Messenger 4.10 2021?

Původní článek 4. 10. Aktuálně došlo k výpadku webových stránek i služeb společnosti Facebook, což se dotýká samotné sociální sítě a Instagramu, přičemž komplikace jsou i u komunikační platforem Messenger a WhatsApp. Dle dostupných informací se jedná o problém s DNS servery, které mají na starost překlad URL adres.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký iPhone si koupit v roce 2021?

První místo bych dal iPhonu 11, protože je to nejlepší telefon, který si můžete v roce 2021 koupit.

Kdy se spustí Facebook?

Facebook Platforma poskytuje sadu rozhraní API a nástrojů, které umožňují externím vývojářům integrovat protokol „open graph", ať už prostřednictvím aplikací na webu Facebook.com nebo na externích webech a zařízeních. Facebook Platforma byla spuštěna 24. května 2007.
Někdo se také může ptát, kolik stál vypadek facebooku?
Během několikahodinového výpadku totiž hodnota jeho majetku klesla o více než 6 miliard dolarů (cca 128 miliard korun). S trochou nadsázky se dá vyčíslit jedna hodina výpadku Facebooku na 1 miliardu dolarů (cca 21 miliard korun).

Proč mi nejde Facebook v mobilu?

Odinstalujte aplikaci Facebook, restartujte telefon a potom aplikaci Facebook znovu nainstalujte z obchodu Google Play Store.
Lidé se také ptají, co je s facebook?
Facebook je ve své podstatě internetová stránka, která vám pro zaregistrování a přihlášení umožní vytvořit si svůj profil a navazovat kontakty s dalšími lidmi – odtud slovo sociální. Facebook tyto kontakty nazývá "přáteli", ale je jen čistě na vás, zda si mezi své přátele na Facebooku přidáte pouze lidi, které osobně

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Proč se mi vypíná Facebook?

Další uživatelé však hlásí, že jim aplikace padá i po aktualizaci, případně že nová verze značně vybíjí baterii. V tomto případě nejčastěji pomohla úplná odinstalace a opětovná instalace. Facebook aktualizuje svou mobilní aplikaci poměrně často, obvykle se to však obejde bez problémů.
Jak si nainstalovat Messenger?
Pokud chcete aplikaci Messenger používat, musíte si ji ze všeho nejdřív stáhnout z Google Play (v případě Androidu) nebo z App Store (u iOS). Jakmile aplikaci otevřete, vyberte možnost „Vytvořit nový účet".

Jak spustit Messenger?

Pro zobrazení zpráv na webu Facebooku si otevřete webový prohlížeč v počítači nebo telefonu a přejděte na www.facebook.com. Jak můžete aplikaci stáhnout: Messenger si hned můžete stáhnout z obchodu Google Play.
Jak restartovat Messenger?
Jak provést restart aplikace Facebook či Messenger
  1. Vstupte do systémového nastavení – například přes ikonu s ozubeným kolem v oznamovací oblasti.
  2. Jděte do sekce Aplikace.
  3. Najděte v seznamu a otevřete aplikaci Messenger.
  4. Klepněte na tlačítko Vynutit ukončení.
  5. Tlačítkem OK potvrďte, že chcete vynutit zastavení.

Jak obnovit připojení k Wi-Fi?

Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Síť a internet > Stav > Resetování sítě. Na obrazovce Resetování sítě vyberte Resetovat > Ano. Počkejte, než se váš počítač restartuje, a zkontrolujte, jestli se problém vyřešil.

By Bilbe Heine

Similar articles

Jak poznat Zkratovanou autobaterii? :: Jak zjistit výpadek proudu?
Užitečné odkazy