Domovská stránka > J > Jak Změnit Port Pro Vzdálenou Plochu?

Jak změnit port pro vzdálenou plochu?

Při změně portu, na kterém naslouchá funkce Vzdálená plocha, což je standardně 3389, použijte následující postup. V nabídce Úpravy klikněte na položku Změnit a poté klikněte na položku Desetinné číslo. Zadejte nové číslo portu a pak klikněte na tlačítko OK. Ukončete Editor registru.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?

Kliknutím na své jméno v horní části obrazovky můžete změnit plán úložiště ve svém zařízení. Na další obrazovce klikněte na možnost Spravovat úložiště.

Někdo se také může ptát, jak propojit pc s telefonem na dálku?

Jediné, co budete muset udělat, je propojit telefon s PC. To se děje prostřednictvím aplikace Váš telefon (stačí kliknout na Start a zadat). Pokud není aplikace v systému (ve výchozím stavu je přítomna), lze si ji doinstalovat z Microsoft Store. V úvodním okně vyberte, zda chcete připojit telefon s Androidem, nebo iOS.
A další otázka, jak ovládat notebook přes mobil?
Jednou z takovýchto praktických aplikací je Mouse & Keyboard Remote, kterou najdete v obchodě Google Play. Po stažení a instalaci aplikace do smartphonu je ještě potřeba nainstalovat na váš osobní počítač aplikaci Remote Control Server. Kde můžete program pro PC a Mac stáhnout, to vám oznámí aplikace pro Android.

Když to vezmeme v úvahu, jak povolit režim sdílení obrazovky?

Pokud promítáte z počítače, můžete taky vybrat klávesu s logem Windows + K a vybrat počítač, ke kterému se chcete připojit.
  1. Vyberte Start > Nastavení > Systém > Promítání na tento počítač.
  2. V části Přidat volitelnou funkci Bezdrátové zobrazení k promítáni na tento počítač vyberte Volitelné funkce.
Jak se pracuje s AnyDesk?
AnyDesk je softwarem pro vzdálenou správu, vzdálenou pomoc, on-line podporu nebo prezentaci vzdálené plochy. Software umožňuje připojit se na vzdálené zařízení jako jsou počítače, servery nebo mobilní zařízení, a to kdekoliv na světě.

Související článek

Jak zmenit obrazovku iPhone?

Stisknutím tlačítka zámku orientace na výšku zajistíte, aby byla obrazovka otočena na stranu.

Jak se připojit k někomu přes TeamViewer?

Doma stačí nainstalovat TeamViewer do místního počítače a přihlásit se k účtu TeamViewer. Díky snadnému přístupu udělenému na Vašem pracovním počítači se k němu můžete připojit jedním kliknutím ze seznamu Počítače a Kontakty.
Jak zjistit jestli je v PC wifi?
Když chcete zkontrolovat, jestli počítač má adaptér bezdrátové sítě, postupujte takto:
  1. Vyberte Start, do vyhledávacího pole zadejte Správce zařízení a pak vyberte Správce zařízení.
  2. Rozbalte Síťové adaptéry.
  3. Najděte síťový adaptér, který má v názvu wireless (bezdrátový).

Jak zapnout notebook na dálku?

Pokud chceme zapnout počítač na dálku, tak k tomu musíme využít technologie s názvem "Wake on LAN (zkratka WOL, WoL), jenž umožňuje zapnutí počítače přes síť (samozřejmě, že počítač musí být připojen do síťě a to buď kabelem anebo Wifi).
Jak ovladat pocitac přes iPhone?
Naštěstí existuje řada skvělých možností, které nám s tímto dokáží pomoci, přičemž jednou z nejpopulárnějších z nich je aplikace Remote, Keyboard & Mouse [Pro]. Tento program, který je k dostání pro iPhone, iPad, a dokonce i pro Apple Watch, si můžete pořídit na jablečném App Storu.

Jak zabezpečit RDP?

Jak se bránit
  1. Omezit RDP. V první řadě zavřít árdýpko z netu 🙂 A samozřejmě i další služby, které by šlo zneužít a pro vzdálené připojení do sítě používat výhradně VPN.
  2. Omezte počet neplatných přihlášení
  3. Použijte silné heslo.
  4. Změňte RDP port.
  5. Kontrolujte logy.
  6. Použijte vícefázovou autentizaci.

By Janot

Similar articles

  • Jak změnit ukazatel myši?

    Chcete-li změnit vzhled ukazatele myši, klikněte na tlačítko Start a potom na položku Ovládací panely. Chcete-li změnit vzhled všech ukazatelů, klikněte na rozevírací seznam Schéma a poté na nové schéma ukazatele myši. Klepněte na tlačítko OK.

  • Jak změnit písmeno Google disku?

    Pokud se vám písmeno jednotky nelíbí, vyberte z kontextové nabídky možnost Změnit písmeno jednotky a cestu. V zobrazeném okně klepněte na tlačítko Změnit, přiřaďte disku nové písmeno jednotky a volbu potvrďte klepnutím na tlačítko OK.

  • Jak dostat Google Disk na plochu?

    V počítači přejděte na stránku drive.google.com. Zobrazí se stránka Můj disk, která obsahuje: soubory a složky, které jste nahráli nebo synchronizovali, dokumenty, tabulky, prezentace a formuláře Google, které jste vytvořili.

  • Jak zmenit formát na MP3?

    Zdarma, Sunflower doporučujeAV Audio Converter. CD grabber je zdarma. Audiograbber je zdarma. Jakákoli konverze zvuku je zdarma. Ice Media Converter je zdarma. K dispozici je zdarma ripper CD mp3. Pazera je k použití zdarma. Je zdarma k vyzkoušení.

  • Jak si změnit IP adresu?
  • Jak zmenit kodek?
  • Jaký SW je zcela zdarma a mohu ho změnit?
  • Co to je port?
Jak na boot? :: Jak se připojit ke vzdálenému počítači?
Užitečné odkazy