Domovská stránka > J > Jak Nahrávat Do Mobilu?

Jak nahrávat do mobilu?

Audio Recorder

Jedná se o velmi prostou, ale užitečnou aplikaci. Jen si zvolíte stereo či mono režim nahrávání, kvalitu záznamu a začnete nahrávat. Vzniklý WAV či AAC soubor můžete poté sdílet či nahrát do cloudu, přejmenovat, prohnat pár filtry nebo oříznut.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vymazat paměť v mobilu?

V rámci stavu paměti ji lze vymazat. Mnoho výrobců zde nabízí řešení na jedno kliknutí. Kolik aplikací je spuštěno, můžete zjistit ve Správci paměti RAM. K vymazání neaktivních procesů lze použít vestavěný čistič mezipaměti.

A jak zapnout diktafon?

Přejeďte prstem po obrazovce dolů a zapněte přepínač Diktafonu, pokud je vypnutý.
Jak nahrát zvuk z videa z mobilu?
Telefon dokáže zaznamenávat zvuk pomocí aplikace Záznamník, která je předinstalovaná v telefonu. Na základní nahrávání by mohla postačit. Pokud byste měl nějaké specifické požadavky, pak se jedině podívat na Google Play a vybrat nějakou sofistikovanější aplikaci (bohužel osobní zkušenost nemám).

Jak poslat nahravku z diktafonu?

Nasdílení záznamu
  1. V seznamu v aplikaci Diktafon klepněte na uložený záznam a potom na .
  2. Klepněte na tlačítko Sdílet, vyberte způsob sdílení, dále vyberte nebo zadejte příjemce a pak klepněte na Hotovo nebo na .
A jak nahrávat na mikrofon?
Pro kvalitní záznam by měl mikrofon pracovat v rozsahu 40 až 15 000 Hz nebo širším (s maximálním zvlněním ±5 dB). Pouze tak je zaručena dobrá využitelnost výsledné nahrávky.

Související článek

Jak zrychlit Internet v mobilu?

Aplikace zrychlí rychlost vašeho internetu. Může to být mistr rychlosti internetu. Aplikaci je třeba stáhnout, nainstalovat a spustit. Povolte přístup, pokud vyžaduje práva roota.

Navíc, jak nahrávat zvuk přes sluchátka?

Nahrávání z externích mikrofonů se může při používání aplikace Google Diktafon hodit i v kombinaci s chytrým asistentem. Záznam se pak dá přes sluchátka zahájit i pořizovat, aniž by uživatel musel vytáhnout telefon z kapsy. Zatím je ale tento proces limitován nutností odemykat mobil.
Jak vypnout Diktafon?
1 Když je diktafon vypnutý, posuňte přepínač POWER/HOLD ve směru šipky .

Jak zapnout Diktafon na iPhonu?

Stačí se opět přesunout do nativní aplikace Nastavení, otevřít sekci Diktafon a zapnout přepínač Polohově závislé názvy.
Můžete se také zeptat, kde je v iphone diktafon?
Pokud půjdete do Nastavení -> Ovládací centrum, tak si zde můžete aplikaci Diktafon přidat i do něho.

Kam se ukládá záznam zvuku Android?

Když je v rámci Aktivity na webu a v aplikacích zapnuto toto nastavení hlasové a zvukové aktivity, Google bude při interakci s Vyhledáváním, Asistentem a Mapami ukládat zvukové nahrávky do účtu Google na serverech Google společně s Aktivitou na webu a v aplikacích. Zvuk se ukládá, když zařízení zaznamená aktivaci.

By Mindi

Similar articles

Jak nahrát zvuk z AngelSounds do telefonu? :: Jak aktivovat OneDrive?
Užitečné odkazy