Domovská stránka > J > Jak Nastavit Spawnpoint?

Jak nastavit Spawnpoint?

Příkazy pro spawnpoint

Výchozí světový spawnpoint se vždy nachází v jednom z prostředních čtyř spawnchunků, jeho přenastavením tedy přemístíte i lokalitu spawnchunků. Pokud chcete nastavit svůj vlastní spawnpoint na místě, kde se momentálně nacházíte, nemusíte specifikovat žádný argument.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Jak se v Minecraftu teleportovat na hráče?

Přesun mezi hráči
  1. Příkazem /tpahere <Nick hráče> pošlete žádost danému hráči, aby se k vám mohl teleportovat.
  2. Příkazem /tpa <Nick hráče> pošlete žádost danému hráči, aby jste se k danému hráči teleportovali.
  3. Daný hráč pak pomocí příkazu /tpaccept (přijmutí), nebo /tpdeny (odmítnutí) žádost vyřídí
Můžete se také zeptat, jak nastavit bourku v minecraftu?
Hráči se zapnutými cheaty mohou změnit současné počasí, kdykoliv si přejí, zadáním příkazu: /weather clear , /weather rain , nebo /weather thunder Pamatujte, že slovo <time> je číslo počasí, které nastane.

Jak aktivovat Command Block?

Tento block dokáže spustit specifické serverové příkazy po přivedení Redstone signálu. Nelze ho vyrobit ani nijak získat v Surival modu. Získat ho lze jenom přes Creative mod nebo příkaz /give 137. Aby jste mohli používat Command Blocky i v Multiplayeru, musíte je v konfiguračním souboru povolit.
Jak se otevírá chat v Minecraftu?
V multiplayeru mohou hráči stisknout T , aby otevřeli chat mohli mluvit s ostatními hráči. Funkce chatu zahrnují: Historie chatu - Malý posuvník na straně chatu. Můžete jím posouvat kolečkem na myši nebo klávesami PgUp a PgDn .

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Jak se teleportovat?

Podle vědců existují tři hlavní druhy. Zaprvé teleportace skrze červí díru nebo podobný objekt, kdy je vaše tělo v celku přeneseno z jednoho místa na druhé. Pak je tu teleportace jako ve Star Treku, kdy je vaše tělo rozloženo na částice, ty jsou nějakým druhem paprsku přeneseny na druhé místo a tam opět složeny.
A další otázka, jak se teleportovat na souřadnice v minecraft?
Chcete-li teleportovat, znovu klepněte na ikonu Chat, vyvolejte pole a napište / tp YourUsername X Y Z, s X představující souřadnici východ / západ, Y představující svislou souřadnici a Z představující souřadnici sever / jih.

Jak vyvolat bouřku?

Když chceme přivolat bouřku, natrháme si rozrazil rezekvítek a hned ho využijeme jako léčivou bylinu, protože je skvělý na průdušky (záněty, katary), astma, snižuje hladinu cholesterolu v krvi a léčí i pokožku, má močopudné účinky a zlepšuje zažívání
Jak dlouho trvá jeden den v Minecraftu?
Den. Den je nejdelší úsek cyklu, trvá 10 minut.

Jak se teleportovat pomocí Command blocku?

Do lichých command blocků napíšeme vždy příkaz /tp , ve kterém bude daný selektor pro výběr hráče a malá teleportace po příslušné ose relativně ( ~0.3 ~ ~ - odpovídá rychlosti 6 bloků za sekundu). V každém následujícím (podmíněném) bloku bude jednoduše /say s příslušnou osou.

By Cindee

Similar articles

Jak urychlit růst obilí v Minecraftu? :: Kde je Příkazový řádek?
Užitečné odkazy