Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Android Auto Na Android 9?

Jak nainstalovat Android Auto na Android 9?

Připojení kabelem

Android 5 až 9 - zde bude třeba stáhnout Android Auto z Google Play. Poté již bude možné připojit telefon k infotainmentu a funkci spustit. Android 10 a novější - nemusíte nic řešit, prostě připojte telefon kabelem k infotainmentu a po odsouhlasení připojení bude vše fungovat bez problémů.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nainstalovat Windows 10 z Windows Vista?

Z Windows Vista nelze upgradovat. Jedinou možností je čistá instalace. Musíte spustit systém z instalačního média.

Pokud jde o toto, jak propojit navigaci v mobilu s autem?

Některé své oblíbené aplikace z mobilního telefonu můžete mít k dispozici i na obrazovce infotainmentu v autě – stačí k tomu příslušná aplikace v kompatibilním telefonu (Android Auto nebo Apple CarPlay) a propojení datovým USB kabelem (ty nejmodernější infotainmenty už zvládají bezdrátové připojení přes Wi-Fi).
Jak prenest obraz z telefonu do auta?
Jednoduše. Stačí připojit podporovaný chytrý telefon do USB infotainmentu a v menu zvolit Mirrolink. Po chvíli se na displeji infotainmentu objeví duplikovaný obraz toho, co máte aktuálně zobrazeného na svém telefonu.

Můžete se také zeptat, jak propojit waze s autem iphone?

Pokud auto podporuje CarPlay jen bezdrátově, stiskněte a podržíte tlačítko hlasového ovládání na volantu. Autorádio musí být v režimu bezdrátového nebo Bluetooth připojení. Pak na iPhonu přejděte do Nastavení > Obecné > CarPlay a vyberte své auto. Další informace najdete v návodu k obsluze auta.
Navíc, jak dostat do android auto mapy cz?
Pokud chcete využívat Mapy.cz v rámci Android Auto, pak musíte mít v telefonu nainstalovanou poslední verzi 9.0.0. Jestliže již Mapy.cz používáte, stačí provést aktualizaci v Obchod Play-Moje aplikace a hry-Mapy. cz-Aktualizovat. Nejnovější verzi lze také stáhnout a nainstalovat z Obchodu Google Play.

Související článek

Jak nainstalovat nekompatibilní aplikace?

Nainstalovat do telefonu nekompatibilní aplikaci je velmi snadné, ale funguje to pouze u aplikací, které jsou zdarma. Stačí, když si aplikaci stáhnete z obchodu Play a zkopírujete adresu URL.

Následně, jaká je nejlepší navigace do mobilu?

Nejlepší navigace do mobilu:
  • Waze (zdarma, Android a iOS) – aplikaci lze doinstalovat z Google Play Store či App Store.
  • Google Mapy (zdarma, Android a iOS) – vestavěná aplikace systému Android, pro telefony iPhone možnost doinstalovat z App Store.
  • Apple Mapy (zdarma, iOS) – vestavěná aplikace pro iPhony.
Jakou navigaci pro kamiony?
Pět nejlepších navigačních aplikací pro nákladní vozidla
  • 1) SYGIC. Sygic Truck Navigation je nejstahovanější aplikace pro offline navigaci.
  • 2) PTV NAVIGATOR.
  • 3) WAZE.
  • 4) COPILOT GPS.
  • 5) PLÁNOVAČ TRASY INROUTE.
  • 6) GOOGLE MAPS.
  • TRUCK PARKING EUROPE (BONUS)

Jak připojit bezdrátové Android Auto?

Funguje velmi jednoduše – pomocí USB kabelu ji připojíte do USB portu svého automobilu a telefon pak připojíte klasicky přes Bluetooth k dosažení jeho bezdrátového zrcadlení do multimediálního systému vozu.
A kdy bude android auto v Čr?
Dostupnost v ČR

Od začátku roku 2021 je již možné stáhnout si Android auto klasicky v Google Play. Verze Androidu 10 mají Android auto již vestavěnou a od verze 12 bude sloučena s Google Assistant.

Jak aktualizovat Android v autorádiu?

Po připojení k autu otevřete aplikaci Android Auto a klepněte na ikonu hamburgeru v levém horním rohu. Následně běžte do Nastavení a do vyhledávání zadejte "Try the new Android Auto" nebo "Vyzkoušejte nové Android Auto".

By Hultgren

Similar articles

Co je Windows 10 Home NBD? :: Jak dostat Waze do Android Auto?
Užitečné odkazy