Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Hamachi?

Proč mi nejde Hamachi?

Obecný nejběžnější problém VŠECH uživatelů Největší a nejběžnější problém všech uživatelů bývá FireWall. V 75% všech případů řešených technickou podporou, byl problémem firewall. Proto obecně platí, že FireWall nesmí být zapnutý, jelikož se může většinou stát, že Hamachi nepoběží.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Jak povolit Hamachi ve firewallu?

Pro Hamachi musí být povoleno ve vašem firewallu spojení UDP/TCP.
...
  1. Stáhněte a nainstalujte Hamachi.
  2. Povolte ho ve firewallu, pokud jste na to dotázáni. (
  3. Jděte do síťových připojení (většinou bývá v Ovládacích panelech, ve Vistě se jedná o odkaz „Spravovat síťová připojení", který je nalevo v „Centru sítí a sdílení")
Jak hrát hry přes lán?
Jak již bylo zmíněno v úvodu, jestliže jsou vaši kamarádi na druhé straně republiky nebo i zeměkoule, můžete využít aplikaci Tunngle: Tunngle - LAN síť přes internet. Pokud chcete vědět, které hry s LAN režimem se zrovna nejvíce hrají, tak se přihlaste a nechte si hry seřadit podle množství připojených hráčů.

Můžete se také zeptat, jak spustit hamachi?

To uděláte tak, že dáte Start -> Spustit -> příkaz: regedit. V otevřeném okně dejte: Upravit -> Najít a tam zadejte heslo: hamachi. Ono vám to vyhledá první registr a ten smažte klávesou DELETE. Jakmile to smažete, zmačkněte klávesu: F3 a najde vám to další.
Někdo se také může ptát, jak udělat minecraft přes hamachi?
pokud chcete hrat spolu tak si udelejte sit napr. pres Hamachi, jeden udela server a druhej se k nemu pripoji. Dulezite je mit ten Minecraft koupeny, ne ukradeny.

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

A další otázka, jak hrát bulánky přes internet?

Připojení do hry
  1. Zapněte si hru Bulánci.
  2. Stiskněte v levém menu položku "Start"
  3. Označte hru "připojit"
  4. Vyberte počet hráčů na vašem počítači.
  5. Jako způsob připojení vyberte TCP/IP protokol.
  6. Klikněte na "Dále"
A další otázka, jak hrát warcraft 3 přes lan?
Je třeba vytvořit hru v místní síti (LAN - local area network), ostatní hráči se zde připojí - hra se objeví automaticky v seznamu. Není-li hra vidět, je třeba zjistit, zdali nějaký jiný software neblokuje připojení, např. je třeba přidat výjimku do firewallu, popř. ji zcela vypnout.

Následně, jak si zahrát multiplayer?

Multiplayer si můžete se svými starými známými i s úplně cizími náhodnými hráči zahrát online. Pro hraní online multiplayeru placených her na herních konzolích ale budete potřebovat členství v programech, jako je PlayStation Plus pro hraní na PS5 nebo Live Gold na Xboxu Series.
Když to vezmeme v úvahu, jak funguje multiplayer?
Multiplayer (česky hra pro více hráčů, hra o více hráčích) je herní termín převzatý z angličtiny označující programovou možnost videohry hrát tutéž hru ve stejný čas v několika hráčích najednou. Opakem multiplayeru je singleplayer.

Jak hrát Minecraft spolu?

Chcete-li se připojit k serveru jiného hráče, přihlaste se do hry a vyberte možnost Multiplayer > Přidat server. Poté zadejte IP adresu nebo webovou adresu pro daný server. Stáhněte si potřebný soubor k nastavení vlastního serveru ze stránky Minecraft.net nebo se připojte k serveru jiné osoby.

By Labana Ottenwess

Similar articles

Jak si vytvořit svůj vlastní server v Minecraftu? :: Jak číst HTML?
Užitečné odkazy