Domovská stránka > J > Jak Používat Wallet Iphone?

Jak používat Wallet iPhone?

Je to jednoduché. Stačí přidat kreditní, debetní nebo předplacenou kartu do aplikace Wallet na iPhonu. A pak svoje karty přidat i na všechna další zařízení Apple, na kterých chceš Apple Pay používat. Funguje to na iPhonu, Apple Watch, Macu a iPadu.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak nastavit Apple Pay iPhone?

Přejděte do Nastavení > Wallet a Apple Pay. Klepněte na Přidat kreditní či debetní kartu. Podle zobrazeného postupu přidejte novou kartu. Pokud se vám zobrazí výzva k přidání karty, kterou používáte s iTunes, karet z jiných zařízení nebo nedávno odstraněných karet, zvolte je a zadejte bezpečnostní kódy karet.
Můžete se také zeptat, jak platit přes apple watch?
Úhrada nákupu v prodejně prostřednictvím Apple Watch
  1. Stiskněte dvakrát postranní tlačítko.
  2. Posouváním vyberte kartu.
  3. Podržte hodinky Apple Watch ve vzdálenosti několika centimetrů od bezkontaktní čtečky platebních karet displejem ke čtečce.

Jak funguje Apple penezenka?

Velmi jednoduše. V obchodě stačí přiblížit iPhone nebo Apple Watch k bezkontaktnímu terminálu (obchod jím musí být vybaven). Obrazovka se automaticky rozsvítí, otevře se aplikace Wallet, kde si vyberete kartu, kterou máte v plánu zaplatit. Platbu potvrdíte přiložením prstu na home button.
Lidé se také ptají, jak platit apple pay iphone se?
Jak pomocí Apple Pay platit na internetu a v aplikacích
  1. Klepněte na tlačítko Apple Pay nebo zvolte Apple Pay jako způsob platby.
  2. Pokud chcete zaplatit jinou kartou, klepněte vedle výchozí karty na ikonu Více nebo na tlačítko Rozbalit nabídku .
  3. Jestli to bude potřeba, zadejte fakturační údaje, adresu a kontaktní údaje.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Můžete se také zeptat, jak se platí mobilem?

Platby v obchodech
  1. krok: Telefon probuďte a odemkněte. Zapněte obrazovku telefonu a odemkněte ho.
  2. krok: Přiložte zadní stranu telefonu na několik vteřin k platební čtečce. Po zaplacení se na obrazovce zobrazí modrý symbol zaškrtnutí.
  3. krok: Pokud se zobrazí výzva, postupujte podle instrukcí na obrazovce.
Můžete se také zeptat, co delat kdyz mi nejde apple pay?
Pro Android i iOS

Signál NFC může rušit obal telefonu, zkuste jej z něj vytáhnout a zaplatit ještě jednou. Když ani to nepomůže, kartu z telefonu odeberte a nahrajte znovu. V případě, že Google Pay nebo Apple Pay i nadále nepoběží, obraťte se prosím přímo na jejich podporu.

A další otázka, proč mi nejde přidat karta do apple pay?

Obraťte se na vydavatele karty a zjistěte, zda podporuje Apple Pay. Aktualizujte na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS, watchOS nebo macOS. Ověřte, zda se nacházíte v podporované zemi nebo oblasti. Zkontrolujte, zda je zařízení kompatibilní s Apple Pay.
Navíc, jak zmenit kartu apple pay?
Jak změnit platební metodu na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

Klepněte na Platby a doručování. Možná se budete muset přihlásit svým Apple ID. Přidání platební metody – klepněte na Přidat způsob platby. Aktualizace platební metody – klepněte na platební metodu a upravte údaje.

Jak aktivovat Apple Pay na watch?

Otevřete aplikaci Apple Watch na iPhonu. Klepněte na volbu Moje hodinky a potom na volbu Peněženka a Apple Pay. Máte-li karty uložené na jiných zařízeních Apple anebo jste nedávno některé karty odstranili, klepněte vedle karty, kterou chcete přidat, na volbu Přidat a zadejte CVV kód této karty.

By Rupert

Similar articles

Jak se platí hodinkami? :: Jak zprovoznit Airpods?
Užitečné odkazy