Domovská stránka > J > Jak Nastavit Primarni Sim?

Jak nastavit primarni SIM?

Jak nastavit výchozí SIM pro hovory?
  1. Otevřete systémové nastavení.
  2. Přejděte do sekce SIM karty a mobilní sítě.
  3. V sekci Výchozí nastavení klepněte na Vytáčení a vyberte kartu, kterou chcete používat pro hovory.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Jak přepínat SIM karty Samsung?

mechanické tlačítko má, je to vlevo dole "*", tam se delším podržením dostaneš do menu SIM a přepínáš (displej to samozřejmě ukazuje).
Co je to dual SIM?
Jako Dual SIM jsou označované telefony, do nichž můžete vložit dvě SIM karty a využívat tak obě telefonní čísla či dva různé operátory v jednom telefonu.

Jak funguje virtualni SIM karta?

eSIM je digitální SIM, která umožňuje si u operátora aktivovat mobilní tarif bez nutnosti používat fyzickou nano-SIM. S iPhonem 13 Pro Max, iPhonem 13 Pro, iPhonem 13 a iPhonem 13 mini můžete používat dvě SIM karty, a to buď dvě aktivní eSIM, nebo jednu nano-SIM a jednu eSIM.
A další otázka, jak nastavit primarni číslo iphone?
Nastavení výchozího čísla

Vyberte, které mobilní tarify chcete používat s iMessage a FaceTimem. V iOS 13 a novějším můžete vybrat jedno číslo i obě. Na této obrazovce vyberte číslo, které budete mít jako výchozí. Anebo vyberte číslo, které se bude využívat jenom pro mobilní data, a druhé se pak použije jako výchozí.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Jak vypnout druhou SIM kartu?

Přejděte do Nastavení > Mobilní data > PIN SIM karty. Zde vyberte možnost, zda zapnout nebo vypnout. Klepněte na Hotovo.
Jak aktivovat eSIM O2?
Nově už nemusíte do svého mobilního telefonu nic vkládat, jen do zařízení nahrajete tzv. eSIM profil. Stačí se připojit k internetu nebo Wi‑Fi a připravit si eVoucher od O2, na kterém najdete svůj QR kód, PIN a PUK. V jednom zařízení můžete mít aktivní dvě SIM zároveň.

A jak aktivovat sim kartu v iphone?

Upozornění: Do telefonu musíte nejprve vložit SIM kartu a musíte jej zapnout.
...
1. Zadejte PIN kód:
  1. Přejeďte prstem po displeji směrem doprava.
  2. Stiskněte Odemknout.
  3. Zadejte PIN kód a stiskněte OK.
  4. Pokud je SIM karta odmítnuta:
  5. Kontaktujte příslušného prodejce nebo operátora.
Jak přepínat mezi SIM karty?
Pokud takovou SIM nevlastníne, operátor Vám ji opět zdarma vymění. Přepínání karet je potom možné právě přes menu SIM Toolkit, kde přibyde další položka na přepnutí SIM. U kalsických telefonů je toto přepnutí spojeno s restartem celého zařízení. U Windows Mobile je to mnohem pohodlnější.

Jak změnit PIN SIM karty Samsung a40?

Zadejte postupně: Nastavení >> Zabezpečení >> Zámek karty SIM >> Změnit PIN karty SIM (zadejte starý PIN a potom dvakrát nový).

By Harewood Prence

Similar articles

Jak vypnout jednu SIM kartu? :: Jak vyčistit klávesnici notebooku?
Užitečné odkazy