Domovská stránka > J > Jak Odeslat Sms Zdarma?

Jak odeslat SMS zdarma?

PoslatSMS.cz

Bezplatná sms brána s možností přiložit k textu obrázek a nastavit telefonní číslo odesílatele. Přes PoslatSMS.cz můžete posílat zprávy do všech českých sítí. Na stránce vás nebudou otravovat žádné reklamní sdělení a nemusíte ani k odeslání vyplňovat potvrzovací kód.

Přečtěte si více

Související článek

Jak získat MC zdarma?

Pokud kliknete na tlačítko Stáhnout, soubor se otevře v počítači. Po dokončení instalace klikněte na tlačítko Dokončit.

Pokud jde o toto, jak poslat info sms?

Posílejte a přijímejte SMS přes Google (z webu nebo PC)
  1. Na počítači nebo tabletu přejděte na stránku zprávy Google.
  2. Chcete-li posílat zprávy z prohlížeče, klikněte vpravo nahoře na "Messages for Web"; nebo si stáhněte aplikaci do PC.
  3. Na stránce Googlu bude třeba provést spárování s telefonem.
Jak poslat zprávu bez čísla?
Ano, je možné poslat sms i ze skrytého čísla. Probíhá to úplně stejně, tj napíšeš zprávu, vybereš číslo a odešleš.. Ale jestli myslíš poslat smsku aby příjemce neviděl číslo odesílatele, tak to možné není. Použij SMS bránu operátora.

Jak poslat sám sobe SMS?

Bezplatnou SMS z Android lze poslat prostřednictvím prohlížeče v telefonu, případně k tomu můžete využít některou z aplikací na posílání SMS zpráv zdarma. Nejznámějším program na posílání bezplatných zpráv pro iOS i Android je WhatsApp. Klasickou SMS zprávu pak můžete odeslat například s dopomocí aplikace Chomp SMS.
Jak nastavit SMS?
Jak nastavit SMS
  1. V menu najděte „Nastavení": Stiskněte ikonu Aplikace. Stiskněte Zprávy.
  2. Zvolte funkci Zprávy: Stiskněte Výchozí aplikace pro zprávy SMS. Stiskněte Zprávy.
  3. Uložte číslo střediska zpráv: Stiskněte Pokročilé. Stiskněte Centrum zpráv SMS.
  4. Dokončete: Stisknutím tlačítka Domů se vrátíte na úvodní stránku.

Související článek

Jak zdarma upgradovat na Windows 11?

Chcete-li se dostat na tuto obrazovku, postupujte podle následujících kroků. Pokud se zobrazí toto okno, zjistíte, že upgrade na systém Windows 11 je připraven a stačí kliknout na tlačítko Stáhnout a nainstalovat.

Někdo se také může ptát, jak odeslat sms bez kreditu?

Je určena zákazníkům operátora, kteří nemohou ze svého mobilu volat nebo posílat textové zprávy kvůli blokování hovorů nebo vyčerpanému kreditu. Takový člověk může své blízké oslovit vytočením následujícího kódu: *101*telefonní číslo volaného bez mezer#. Tedy například *101*602123456#.
Jak poslat SMS pod jiným číslem?
Prostřednictvím služby SMSspoofing.com tak můžete posílat zprávy do sítí všech českých mobilních operátorů. Díky tomu může být příští SMS, která vám přijde na váš telefon, ve skutečnosti psaná někým jiným než tím, kdo bude uveden jako odesílatel.

Jak si poslat zprávu?

Odeslání zprávy

Na počítači vyberte v aplikaci Propojení s telefonem možnost Zprávy. Pokud chcete začít novou konverzaci, vyberte možnost Nová zpráva. Zadejte jméno nebo telefonní číslo kontaktu. Vyberte osobu, které chcete poslat zprávu.
Co delat kdyz nejde odeslat SMS?
Zkontrolujte, že váš operátor podporuje zprávy SMS, MMS nebo RCS. Zkontrolujte svůj tarif nebo zůstatek kreditu, jestli máte dost prostředků na posílání a příjem zpráv. Podívejte se, jestli máte signál. Zkontrolujte, jestli nemáte zapnutý režim letadla.

Jak poslat SMS z Gmailu?

Stačí jen propojit telefon s počítačem a Google účtem. Zprávy SMS budou dostupné na stránce messages.android.com (zatím nefunguje). Na ní se po přihlášení zobrazí QR kód, který pak naskenujete do telefonu. Poté již budete moc používat Zprávy pro Android i na počítači.

By Joye Parkman

Similar articles

Co je to SMS brána? :: Co je předvolba 48?
Užitečné odkazy