Domovská stránka > J > Jak Porovnat 2 Tabulky?

Jak porovnat 2 tabulky?

Porovnání dvou verzí sešitu pomocí funkce Porovnání tabulek
  1. Otevřete Porovnání tabulek.
  2. V levém dolním podokně vyberte požadované možnosti pro porovnán sešitů, jako třeba vzorce, formátování buněk nebo makra.
  3. Na kartě Domů vyberte Porovnat soubory.
  4. V dialogovém okně Porovnat soubory na řádku Porovnat přejděte.

Přečtěte si více

Související článek

Jak porovnat text ve Wordu?

Klikněte na tlačítko Porovnat na kartě Revize. Existují dvě verze dokumentu. Dokument, který chcete použít, najdete v části Původnídokument. Další dokument, který chcete porovnat, najdete v části RevisedDocument.

Jak porovnat dvě buňky v Excelu?

Pokud vzorec vrátí TRUE, hodnoty dvou sloupců jsou zcela stejné, pokud vrátí FALSE, jsou odlišné. Pokud chcete porovnat dva sloupce řádek po řádku pro malá a velká písmena, nebo získat další popis, jako je Match, Mismatch, můžete použít funkci IF.
Jak na funkce v Excelu?
Po výběru funkce v dialogovém okně Vložit funkci Excel se spustí Průvodce funkcemi, ve kterém se zobrazí název funkce, všechny její argumenty, popis funkce a každého argumentu, aktuální výsledek funkce a aktuální výsledek celého vzorce.

Jak propojit dvě tabulky v Excelu?

Pro propojování tabulek v Excelu se nejčastěji používá funkce SVYHLEDAT (v anglické verzi Excelu VLOOKUP). Pomocí funkce SVYHLEDAT můžeme do tabulky doplnit hodnoty, které jsou uvedené v jiné tabulce. Funkce SVYHLEDAT patří do kategorie Vyhledávací funkce a funkce pro odkazy.
A jak udělat v excelu rozdíl?
Poznámka: V aplikaci Excel neexistuje žádná funkce ODEČÍST. Použijte funkci SUMA a čísla, která chcete odečíst, převeďte na záporné hodnoty. Funkce SUMA(100;-32;15;-6) například vrátí výsledek 77.

Související článek

Jak se citují tabulky?

Obecný postup je napsat pod tabulku/graf Zdroj: a uvést odkazy/zkrácené citace použitých zdrojů. Seznam použité literatury na konci práce bude obsahovat plné citace zdrojů.

Jak srovnat sloupce v Excelu?

Vyberte buňku ve sloupci, který chcete seřadit. Na kartě Data klikněte ve skupině Seřadit a filtrovat na tlačítko Seřadit. V dialogu Seřadit klikněte v části Sloupec v poli Seřadit podle na sloupec, který chcete seřadit.
Jak najít duplicity v Excelu?
Nalezení a nahrazení duplikátů
  1. Vyberte buňky, ve kterých chcete zkontrolovat výskyt duplikátů.
  2. Klikněte na Domů > Podmíněné formátování > Pravidla zvýraznění buněk > Duplicitní hodnoty.
  3. V poli vedle hodnoty na vyberte formátování, které chcete u duplicitních hodnot použít, a klikněte na OK.

Můžete se také zeptat, co jsou funkce v excelu?

V Microsoft Excel je k dispozici několik stovek různých funkcí. Funkce se dělí do několika různých kategorií - matematické a trigonometrické, finanční, statistické, vyhledávací, textové, datum a čas, logické, databázové, informační a inženýrské. Některé názvy funkcí jsou v české a anglické verzi Microsoft Excel různé.
Můžete se také zeptat, co je to funkce excel?
Funkce slouží k přidání hodnot do buněk. Funkce vrátí jednu hodnotu, když je podmínka pravdivá, a jinou hodnotu, když je nepravdivá.

Jak na funkcí Svyhledat?

Syntaxe SVYHLEDAT. Funkce SVYHLEDAT (anglicky název: VLOOKUP) vyhledá v prvním sloupci tabulky požadovanou/hledanou hodnotu a vrátí hodnotu, která je ve stejném řádku (jako nalezená hodnota), ale nachází se v jiném (námi určeném) sloupci zdrojové tabulky.

By Milburn Bompadre

Similar articles

Jak spojit dvě tabulky? :: Jak spojit PDF dokumenty do jednoho?
Užitečné odkazy