Domovská stránka > J > Jak Přenést Data Ze Starého Telefonu Do Nového Iphone?

Jak přenést data ze starého telefonu do nového iPhone?

Jak v iOS 11 bleskově přejít ze starého iPhonu na nový
  1. Zapněte nový iPhone a umístěte ho do blízkosti starého zařízení
  2. Na starém zařízení se objeví obrazovka vybízející k rychlému nastavení nového iPhonu.
  3. Na novém iPhonu se objeví animace, na starém se pak v okně spustí fotoaparát.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak spravne Nabijet iPhone 13?

iPhone můžete nabíjet těmito způsoby: Připojte ho k elektrické zásuvce pomocí nabíjecího kabelu (dodává se s telefonem) a napájecího USB adaptéru Apple (prodává se zvlášť). Viz Napájecí adaptéry pro iPhone.
Kdy Nabijet iPhone 12?
Využívejte Optimalizované nabíjení

Tento režim funguje ideálně například v noci, kdy jdete spát třeba v 22:00 a baterie se za první dvě hodiny spánku nabije na 80% a protože telefon ví, že obvykle vstáváte v 6:00, začne se zbývajících 20% dobíjet tak, aby byla baterie plně dobita těsně předtím, než vstáváte.

Jak se nabíjí iPhone 12?

Zařízení připojte k elektrické zásuvce pomocí nabíjecího kabelu a napájecího USB adaptéru. iPhony 8 a novější můžete položit displejem nahoru na nabíječku s certifikací Qi, iPhony 12 lze nabíjet také pomocí MagSafe. iPhone připojte k zapnutému počítači.
Můžete se také zeptat, co mám dělat když mi nejde zapnout iphone?
Stiskněte současně tlačítko pro snížení hlasitosti a podržte tlačítko ON/OFF (boční) na cca 15 sekund, než se objeví logo Apple. Na iPhone 8/8 Plus, iPhone X a novějších: Klikněte a ihned pusťte tlačítko pro zvýšení hlasitosti. Dále stiskněte a okamžitě pusťte tlačítko pro snížení hlasitosti.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Někdo se také může ptát, co delat kdyz mi nejde zapnout iphone?

Stiskněte a ihned pusťte tlačítko zvýšení hlasitosti, pak stiskněte a ihned pusťte tlačítko snížení hlasitosti a potom stiskněte a podržte postranní tlačítko. Když se na displeji objeví logo Apple, tlačítko pusťte.
Když to vezmeme v úvahu, jak poznat že se iphone už nezapne?
Že se vypnutý telefon nabíjí, poznáte podle obrázku baterky s červeným pruhem na levém o kraji. Když takto nabíjený telefon z nabíječky vytáhnete, přidá vespod bílý symbol kabelu. I v případě, že se ikonka baterie nezobrazuje, je možné, že se nabíjí, ale byl fakt hodně vyšťavený.

Pokud jde o toto, jak se zapina iphone 12 mini?

iPhone se zapíná postranním tlačítkem nebo tlačítkem spánku (v závislosti na modelu). K vypnutí iPhonu můžete použít horní tlačítko (na některých modelech v kombinaci s jedním z tlačítek hlasitosti) nebo aplikaci Nastavení .
A další otázka, jak predelat iphone?
Nastavení nového zařízení pomocí funkce Rychlý start

Zapněte nové zařízení a položte ho blízko toho starého. Na starém zařízení se objeví obrazovka, která vám nabídne možnost nastavit nové zařízení pomocí Apple ID. Ujistěte se, že jde o Apple ID, které chcete použít, a klepněte na Pokračovat.

Následně, jak udělat zálohu na iphone?

Zálohování iPhonu
  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Záloha na iCloudu.
  2. Zapněte volbu „Záloha na iCloudu". Zálohování iPhonu na iCloud probíhá automaticky každý den, když je iPhone připojený k napájení, zamčený a připojený k Wi‑Fi.
  3. Chcete-li zálohování spustit ručně, klepněte na Zálohovat.

By Siloum Guerrieri

Similar articles

Jak popsat graf v Excelu? :: Jak správně nabíjet iPhone?
Užitečné odkazy