Domovská stránka > C > Co Je Videocast?

Co je Videocast?

Podcast je zaznamenaná mluvená audiosekvence určená k poslechu z archivu. Výraz podcast, příp. audio RSS (Rich Site Summary) se rovněž užívá pro označení celé sady navazujících audiozáznamů (audiosouborů), tedy podcastů. V případě doplnění audio obsahu o video můžeme hovořit o video podcastingu nebo vodcastingu.

Přečtěte si více

Jak vzniklo slovo podcast?

Na Wikipedii se dočteme, že jde o zvukový záznam na internetu, který se dá poslouchat zdarma. Dál se ještě povídá, že slovo podcast vzniklo spojením slov iPod a broadcast. MP3 přehrávač od Applu stál u začátku úspěchů podcastů a broadcast je vysílání (rozhlasu, televize, prostě informací).
Kde poslouchat hudbu?
Vybrali jsme pro vás místa, kde lze hudbu poslouchat zdarma a legálně:
  • Spotify. Nelze nezmínit jednoho z největších hráčů v tomto oboru.
  • iTunes. Možná o tom nevíte, ale i v iTunes najdete spoustu hudby k práci zdarma.
  • SomaFM. Klasika v poslechu hudby zdarma.
  • Mixcloud.

Pokud jde o toto, co je podcast na instagramu?

Nádhera podcastu spočívá se spojení jednotlivých nahrávek do pomyslného seriálu. V případě, že si nějaký podcast oblíbíte a chcete ho poslouchat nebo sledovat pravidelně, můžete se přihlásit k jeho odběru. Díky tomu se každý nový díl sám automaticky stáhne buď do Vašeho PC, nebo do mobilu.
Jak přehrávat pisnicky z mobilu v autě?
Přes Bluetooth receiver

Jen budete muset auto "zchytřit" externím Bluetooth receiverem alias přijímačem. Ten propojíte přes jack do auta a hudbu pak z telefonu posíláte bezdrátově. Redukci z USB-C na jack shánět nemusíte a telefon můžete nabíjet ze zdířky zapalovače.

Můžete se také zeptat, jak propojit telefon s radiem v autě?

K připojení potřebujete datový kabel s USB konektorem a konektorem, který má váš mobil. Méně časté, ale u starších autorádií možné je připojení externího zdroje pomocí audio konektoru Jack 3,5. V e-shopech není problém sehnat audiokabel s Jack konektorem různých délek. V autorádiu pak přehrajete hudbu.
Lidé se také ptají, jak propojit iphone s radiem v autě?
Pokud vaše auto podporuje bezdrátové CarPlay, stiskněte a podržte tlačítko hlasového ovládání na volantu, tím CarPlay nastavíte. Nebo auto přepněte do režimu bezdrátového nebo Bluetooth spárování. Na iPhonu potom přejděte do Nastavení > Obecné > CarPlay > Auta k dispozici a zvolte svoje auto.

Jak hodnotit podcasty na Spotify?

Aby uživatel mohl hodnocení dělit, bude muset daný pořad poslouchat alespoň 30 sekund. Výsledek se pak zobrazí, pokud má podcast 10 a více hodnocení, neměl by zde chybět ani počet hodnocení. Spotify uvádí, že tato novinka je již veřejně spuštěna a během několika dnů bude globálně postupně dostupná všem.
Co je Apple podcast?
V aplikaci Podcasty můžete vyhledávat vědecké, publicistické, politické, zábavné i jiné pořady. Když najdete pořad, který vás zajímá, můžete si ho přidat do knihovny ke sledovaným. Sledované pořady si snadno pustíte offline, budete dostávat oznámení o nových epizodách a získáte i další možnosti.

Když to vezmeme v úvahu, jak založit google podcast?

Spárování podcastů s Podcasty Google
  1. Klikněte na odkaz a následně se přihlašte nebo si vytvořte účet ve službě Google skrze tlačítko Start now.
  2. Vložte URL vytvořenou pomocí View feed do připraveného pole.
  3. Když se feed načte, můžete si zkontrolovat informace o vašem podcastu.

By Rosenbaum

Jak vyplnit elektronický podpis? :: Jak vydělat peníze na podcastu?
Užitečné odkazy