Domovská stránka > J > Jak Kopírovat Text Z Obrazovky?

Jak kopírovat text z obrazovky?

Klávesová zkratka Ctrl + C slouží pro zkopírování vybraného obsahu. Řada uživatelů by si bez ní práci již nedokázala představit. A právě možnost kopírovat v PC zobrazený text a dále s ním pracovat nám usnadňuje práci.

Přečtěte si více

Související článek

Jak dlouhou dobu dosvitu má Luminofor CRT obrazovky?

Rozsah radarových obrazovek je od několika sekund do 190 sekund. Obrazovky rozlišuje systém, který zajišťuje nasměrování elektronového paprsku na požadované místo na stínítku.

Kam se uloží Snímek obrazovky?

Stačí použít Win + Print Screen a screenshot se objeví ve složce Pictures/Screenshots neboli Obrázky/Snímky obrazovky. Samotné Print Screen stále ukládá do Schránky (clipboardu).
Když to vezmeme v úvahu, jak vyscreenovat obrazovku na notebooku?
V závislosti na hardwaru můžete použít klávesu s logem Windows + PRTSCN jako klávesovou zkratku pro pořízení screenshotu obrazovky. Pokud vaše zařízení tlačítko nebo klávesu PRTSCN nemá, můžete pomocí kombinace kláves FN + klávesa s logem Windows + MEZERNÍK pořídit screenshot, který pak můžete „vytisknout".

Jak se fotí na notebooku?

Stiskněte klávesu Print Screen, kterou najdete v horní řadě tlačítek vpravo vedle klávesy F12. Pokud používáte notebook, tak stiskněte současně klávesu FN (vlevo dole vedle Ctrl) a klávesu PRT SCR, kterou najdete na stejné klávese jako Insert.
Když to vezmeme v úvahu, jak udělat print screen na iphone?
Pořízení snímku obrazovky na iPhonu
  1. Stiskněte současně boční tlačítko a tlačítko zvýšení hlasitosti.
  2. Rychle obě tlačítka uvolněte.
  3. Po pořízení snímku obrazovky se v levém dolním rohu obrazovky na chvilku objeví jeho miniatura. Klepnutím na miniaturu snímek obrazovky otevřete, přejetím prstem doleva miniaturu zavřete.

Související článek

Jak porovnat text ve Wordu?

Klikněte na tlačítko Porovnat na kartě Revize. Existují dvě verze dokumentu. Dokument, který chcete použít, najdete v části Původnídokument. Další dokument, který chcete porovnat, najdete v části RevisedDocument.

Jak vložit okno do Wordu?

Klikněte v dokumentu na místo, kam chcete přidat snímek obrazovky. V Excelu, Outlooku a Wordu: Na kartě Vložení klikněte ve skupině Ilustrace na Snímek obrazovky. V PowerPointu: Na kartě Vložení klikněte ve skupině Obrázky na Snímek obrazovky. Zobrazí se galerie Dostupná okna se všemi aktuálně otevřenými okny.
Jak Screenovat na Macbooku?
Pořízení snímku obrazovky na Macu
  1. Snímek obrazovky pořídíte současným stisknutím a podržením těchto tří kláves: Shift, Command a 3.
  2. Pokud se v rohu obrazovky objeví miniatura, kliknutím na ni můžete snímek obrazovky dále upravit. Nebo počkejte, až se snímek obrazovky uloží na plochu.

Jak udělat snímek obrazovky na Windows 7?

Jak pořídit printscreen ve Windows? Na klávesnici máte tlačítko s nápisem Print Screen, případně PrtScr. Jeho stiskem dojde k uložení obsahu monitoru/ů do systémové schránky, poté je nutné tento obsah ještě vložit (přes Ctrl+V) do grafického editoru (například Malování) a uložit.
Lidé se také ptají, jak označit část obrazovky?
Zkratka Win + Shift + S nabídne okamžitý ořez snímku obrazovky. Po stisknutí Win + Shift + S se kurzor myši promění v křížek. Obrazovka ztmavne a vy budete moci křížkem vybrat obdélníkovou oblast přetažením (stisknout levé tlačítko myši, podržet, vybrat pohybem, pustit).

Následně, jak pořídit snímek stránky?

Tip: Pořídit snímek stránky lze i následujícími způsoby:
  1. Klikněte pravým tlačítkem myšiZa podržení klávesy control klikněte do prázdného místa na webové stránce a z místní nabídky zvolte Pořídit snímek stránky.
  2. Pomocí klávesové zkratky Ctrl + Shift + Scommand + shift + S.

By Caty Tuppen

Similar articles

Jak vydělat peníze na podcastu? :: Jak se dělá Print Screen na PC?
Užitečné odkazy