Domovská stránka > J > Jak Udělat Snímek Obrazovky Na Počítači?

Jak udělat snímek obrazovky na počítači?

V závislosti na hardwaru můžete použít klávesu s logem Windows + PRTSCN jako klávesovou zkratku pro pořízení screenshotu obrazovky. Pokud vaše zařízení tlačítko nebo klávesu PRTSCN nemá, můžete pomocí kombinace kláves FN + klávesa s logem Windows + MEZERNÍK pořídit screenshot, který pak můžete „vytisknout”.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Jak udělat výstřižek obrazovky Windows?

Otevření nástroje Výstřižky a pořízení screenshotu
  1. Stiskněte klávesu s logem Windows + Shift + S. Zatímco budete vybírat oblast výstřižku, plocha ztmavne.
  2. Obdélníkový režim je vybraný ve výchozím nastavení.
  3. Snímek obrazovky se automaticky zkopíruje do schránky.
Můžete se také zeptat, jak se dělá screenshot obrazovky?
Většina telefonů používá velmi podobný postup. Je jím stisk hardwarového tlačítka pro vypnutí a zapnutí současně s tlačítkem pro snížení hlasitosti. U některých telefonů, které mají ve spodní části displeje hardwarové tlačítko Domů, se screenshot tvoří stiskem tohoto tlačítka současně s tlačítkem vypnutí/zapnutí.

Jak sejmout obrazovku?

Pořízení snímku obrazovky

Stiskněte současně vypínač a tlačítko snížení hlasitosti. Pokud to nefunguje, podržte na několik sekund vypínač. Poté klepněte na Snímek obrazovky.
Jak na výstřižek?
Málo známý trojhmat: Win + Shift + S

Stačí k tomu stisknout trojhmat: Win + Shift + S. Připomínáme, že funkční klávesy Win a Shift lze přidržet, klávesu S pak pouze stisknout. Zkratka Win + Shift + S nabídne okamžitý ořez snímku obrazovky. Po stisknutí Win + Shift + S se kurzor myši promění v křížek.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Někdo se také může ptát, jak se dělá screenshot obrazovky na notebooku?

Nejjednodušším způsobem je vytvořit screenshot (printscreen) celé obrazovky. Stačí na klávesnici najít tlačítko PrintScrn. Často se nachází nad šipkami (v případě klasické klávesnice), nebo někde v pravé horní části klávesnice v případě notebooku. Tlačítko PrintScrn stiskněte, i když se na první pohled nic nestane.
A další otázka, jak udělat screenshot na hp?
Nejjednodušší cestou je stisk klávesy s označení Prt sc, Print Screen (na různých klávesnicích může být mírná odchylka v nápisu, ale vždy byste ji měli poznat). Někdy může být vyžadována kombinace s funkční klávesou Fn.

A jak se fotí na počítači?

Stiskněte na klávesnici klávesu Print Screen - často zkracováno jako PrtSc, Prt Scr, Print Scrn, Prt Scn, Prt Sc nebo také Prnt Scrn . Nachází se většinou mezi klávesami F12 a Scroll Lock. U notebooků je někdy také potřeba předem podržet klávesu FN. Tím uložíme to, co se na obrazovce aktuálně nachází do schránky.
Když to vezmeme v úvahu, jak pořídit snímek části obrazovky?
Stiskněte kombinaci kláves CTRL + PRTSCN. Celá obrazovka zešedne včetně otevřené nabídky. Vyberte Režimnebo v dřívějších verzích Windows vyberte šipku vedle tlačítka Nový. Vyberte druh odsátí a potom vyberte oblast snímku obrazovky, kterou chcete zachytit.

Jak otevřít Výstřižky?

I když Microsoft integroval do Windows 10 nový nástroj Výstřižek a skica pro vytváření snímků obrazovky, který můžete rychle otevřít prostřednictvím „Centra akcí" nebo pomocí kombinace kláves [Windows] + [Shift] + [S], mnoho uživatelů stále nedá dopustit na jednoduchou aplikaci Výstřižky.

By Robers

Similar articles

Jak se dělá Print Screen na PC? :: Jak nahrávat zvuk na notebooku?
Užitečné odkazy