Domovská stránka > J > Jak Nahrávat Obrazovku I Se Zvukem?

Jak nahrávat obrazovku i se zvukem?

EZ Screen Recorder

Můžete si vybrat z několika režimů jako nahrávat celou obrazovku, její libovolnou část nebo výřez. Výstupem je oblíbený video formát AVI, a to platí i pro zvuk; ať už z mikrofonu nebo reproduktorů. Samozřejmostí je nabídka celé škály audio kodeků a kvality výsledného obrazu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zmenit obrazovku iPhone?

Stisknutím tlačítka zámku orientace na výšku zajistíte, aby byla obrazovka otočena na stranu.

Když to vezmeme v úvahu, jak natočit video na počítači?

Pokud má váš počítač integrovanou kameru nebo připojenou webkameru, můžete pomocí aplikace Kamera fotit a natáčet videa. Když budete chtít najít aplikaci Kamera, vyberte Start > Kamera. Vyberte libovolný nadpis níže. Zobrazí se další informace o používání kamery nebo webkamery.
Následně, jak nahrát obrazovku se zvukem na pc zdarma?
Nástroje pro ukládání obrazovek
  1. oCam 490.0. zdarma.
  2. Cute Screen Recorder Free 1.608. zdarma.
  3. Free Screen Recorder 2.9. 2.5.
  4. PicPick 6.1.2. zdarma.
  5. Fraps 3.5.99. zdarma k vyzkoušení
  6. Screenshoter 1.92. zdarma.
  7. Bandicam 5.4.3. zdarma k vyzkoušení
  8. iFun Screen Recorder 1.1.0.219. zdarma k vyzkoušení

Jak stříhat video ve Windows 10?

V aplikaci si můžete vytvořit vlastní Windows.
...
Aplikace Video Editor
  1. Na panelu hledání zadejte editor videa a vyberte Editor videa, abyste aplikaci otevřeli – nebo ji můžete otevřít z nabídky Start .
  2. Vyberte Nový video projekt.
  3. Pojmnte video a vyberte OK.
Jak nahrát zvuk ve Windows 10?
Pro záznam zvuku z PC stačí otevřít hlavní nabídku Windows a do vyhledávacího pole napsat hlasový záznam. V otevřeném okně můžete stisknutím na tlačítko mikrofonu začít nahrávat záznam zvuku. Během nahrávání vidíte i délku hlasového záznamu.

Související článek

Co delat kdyz mám modrou obrazovku?

Pokud problém způsobí neočekávané vypnutí nebo restartování zařízení, může se objevit chyba modré obrazovky. Pokud se zobrazí modrá obrazovka se zprávou, že zařízení má problém, je třeba jej restartovat.

A jak nahrát obrazovku se zvukem windows 10?

Win + Alt + R – Klávesová zkratka slouží pro spuštění nahrávání. Opětovným stiskem dojde k ukončení nahrávání obrazovky. Proces nahrávání se zobrazuje prostřednictvím malého panelu na obrazovce. Na panelu můžete nahrávání ukončit ručně nebo zde zapnout/vypnout mikrofon během nahrávání.
Někdo se také může ptát, jak zapnout zvuk u záznamu obrazovky?
2 Zapnout mikrofon

V dialogovém okně, které se zobrazí, jakmile zapnete záznam obrazovky, zapněte přepínač Zapnout mikrofon, aby došlo k zaznamenání okolních zvuků. Ujistěte se, že je zapnutý mikrofon (zobrazí se jako ), abyste mohli mluvit současně se záznamem obrazovky. Nahraje se video i váš hlas.

Jak nahrávat obrazovku iphone se zvukem?

V iOS 14 nebo novějším přejděte do Nastavení > Ovládací centrum a pak klepněte na tlačítko Přidat vedle záznamu obrazovky. Otevřete Ovládací centrum na iPhonu, iPodu touch nebo na iPadu. a pak klepněte na Mikrofon. Klepněte na Spustit záznam a nechte proběhnout třísekundové odpočítávání.
Jak zachytit video?
Spusťte program/hru, kterou chcete nahrát, a stiskněte kombinaci tlačítek Win + Alt + R (případně manuálně pomocí Win + G a v otevřeném panelu vlevo nahoře bílé kolečko). Záznam se začne nahrávat, po jeho ukončení ho najdete v cílové složce.

Jak zapnout kameru na počítači?

Pokud chcete otevřít webovou kameru nebo kameru, vyberte tlačítko Start, pak vyberteVšechny aplikace a v seznamu aplikací vyberte Kamera. Pokud máte víc kamer, můžete mezi nimi přepínat tak, že po otevření aplikace Kamera v pravém horním rohu vyberete Změnit kameru.

By Angelita Grabel

Similar articles

Jak nahrávat obrazovku na Mac? :: Jak pořídit snímek části obrazovky?
Užitečné odkazy