Domovská stránka > J > Jak Udělat Screenshot Na Honor?

Jak udělat screenshot na Honor?

S tím, jak se domovské tlačítko vytratilo, je tak tím nejpoužívanějším způsobem, jak pořídit snímek obrazovky, v jeden a ten samý moment stisknout tlačítko pro snížení hlasitosti a zamykací tlačítko.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Jak udělat screenshot obrazovky?

Většina telefonů používá velmi podobný postup. Je jím stisk hardwarového tlačítka pro vypnutí a zapnutí současně s tlačítkem pro snížení hlasitosti. U některých telefonů, které mají ve spodní části displeje hardwarové tlačítko Domů, se screenshot tvoří stiskem tohoto tlačítka současně s tlačítkem vypnutí/zapnutí.
Jak se dělá screenshot na Xiaomi?
Nejjednodušším způsobem je kombinace tlačítek na bočním panelu:
  1. Otevřete aplikaci, web nebo nabídku, kterou chcete vyfotit.
  2. Poté současně stiskněte a krátce přidržte tlačítko snížení hlasitosti a tlačítko pro zapnutí/vypnutí telefonu (obě najdete hezky pod sebou na pravém bočním panelu).

Navíc, kde najít snímky obrazovky?

Screenshot celé obrazovky

Stačí na klávesnici najít tlačítko PrintScrn. Často se nachází nad šipkami (v případě klasické klávesnice), nebo někde v pravé horní části klávesnice v případě notebooku.
A jak udělat screenshot celé stránky android?
Po výběru požadované části webové stránky, kterou chcete zachytit, klepněte vpravo dole na fajfku. Poté se otevře editor, ve kterém můžete screenshot ještě upravit. Nakonec stiskněte vpravo nahoře na tlačítko „Další„.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Co je to screenshot?

Počítačový termín snímek obrazovky (z angl. screenshot) popisuje „zmrazení" a zkopírování aktuální podoby obrazovky (monitoru počítače) a uložení v paměti počítače nebo i následný záznam na pevný disk v podobě grafického obrázku.
Jak udělat screenshot na Samsungu A52s?
Jednoduchý způsob, jak zachytit obrazovku v SAMSUNG Galaxy A52s 5G.
...
První metoda:
  1. Na začátku otevřete obrazovku nebo aplikaci, kterou chcete uložit.
  2. Nyní na několik sekund stiskněte tlačítko snížení hlasitosti a vypínač.
  3. Když obrazovka bliká, uvolněte všechna přidržená tlačítka.
  4. Skvělý! Svůj obrázek najdete v galerii.

Jak udělat snímek obrazovky na notebooku?

Snadno, stačí stisknout klávesu s výmluvným názvem Printscreen, někdy také označenou zkratkou PrtScr nebo Prt Sc. Pozor, u některých notebooků bude potřeba využít kombinaci kláves v podobě Fn + PrtScr.
Navíc, jak udělat snímek obrazovky na iphone?
Pořízení snímku obrazovky na iPhonu
  1. Stiskněte současně boční tlačítko a tlačítko zvýšení hlasitosti.
  2. Rychle obě tlačítka uvolněte.
  3. Po pořízení snímku obrazovky se v levém dolním rohu obrazovky na chvilku objeví jeho miniatura. Klepnutím na miniaturu snímek obrazovky otevřete, přejetím prstem doleva miniaturu zavřete.

Jak se dělá screen na Samsungu?

Jak udělat printscreen na telefonu s Androidem? Nepřeberné množství telefonů se systémem Android má přece jen něco společného. A tím je schopnost pořizovat snímek obrazovky pomocí osvědčeného dvojhmatu. Stačí totiž stisknout tlačítko pro snížení hlasitosti a zamykací tlačítko.

By Letha Lorch

Similar articles

Jak se dělá screen na Samsungu? :: Jak udělat screenshot na Windows?
Užitečné odkazy