Domovská stránka > J > Jak Sejmout Obrazovku?

Jak sejmout obrazovku?

Pořízení snímku obrazovky

Stiskněte současně vypínač a tlačítko snížení hlasitosti. Pokud to nefunguje, podržte na několik sekund vypínač. Poté klepněte na Snímek obrazovky.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zmenit obrazovku iPhone?

Stisknutím tlačítka zámku orientace na výšku zajistíte, aby byla obrazovka otočena na stranu.

Jak udělat snímek obrazovky na Windows 7?

Jak pořídit printscreen ve Windows? Na klávesnici máte tlačítko s nápisem Print Screen, případně PrtScr. Jeho stiskem dojde k uložení obsahu monitoru/ů do systémové schránky, poté je nutné tento obsah ještě vložit (přes Ctrl+V) do grafického editoru (například Malování) a uložit.
Pokud jde o toto, jak se dělá screenshot obrazovky na notebooku?
Nejjednodušším způsobem je vytvořit screenshot (printscreen) celé obrazovky. Stačí na klávesnici najít tlačítko PrintScrn. Často se nachází nad šipkami (v případě klasické klávesnice), nebo někde v pravé horní části klávesnice v případě notebooku. Tlačítko PrintScrn stiskněte, i když se na první pohled nic nestane.

Jak udělat snímek obrazovky na Macu?

Ať už vlastníte nejnovější verzi macOS, nebo kteroukoliv dřívější verzi operačního systému od společnosti Apple, zaručeně vám bude fungovat tlačítko Shift + Command + 3. Tato zkratka vám vytvoří snímek z celé obrazovky.
Jak zachytit obrazovku?
Win + Alt + R – Klávesová zkratka slouží pro spuštění nahrávání. Opětovným stiskem dojde k ukončení nahrávání obrazovky. Proces nahrávání se zobrazuje prostřednictvím malého panelu na obrazovce. Na panelu můžete nahrávání ukončit ručně nebo zde zapnout/vypnout mikrofon během nahrávání.

Související článek

Co delat kdyz mám modrou obrazovku?

Pokud problém způsobí neočekávané vypnutí nebo restartování zařízení, může se objevit chyba modré obrazovky. Pokud se zobrazí modrá obrazovka se zprávou, že zařízení má problém, je třeba jej restartovat.

Jak se dělá screenshot?

Většina telefonů používá velmi podobný postup. Je jím stisk hardwarového tlačítka pro vypnutí a zapnutí současně s tlačítkem pro snížení hlasitosti. U některých telefonů, které mají ve spodní části displeje hardwarové tlačítko Domů, se screenshot tvoří stiskem tohoto tlačítka současně s tlačítkem vypnutí/zapnutí.
Následně, jak vyfotit část obrazovky?
Málo známý trojhmat: Win + Shift + S

Sejmout, oříznout, zkopírovat to schránky. Stačí k tomu stisknout trojhmat: Win + Shift + S. Připomínáme, že funkční klávesy Win a Shift lze přidržet, klávesu S pak pouze stisknout. Zkratka Win + Shift + S nabídne okamžitý ořez snímku obrazovky.

Navíc, jak udělat printscreen do emailu?

Přejděte do emailu, otevřete novou zprávu a v těle zprávy stiskněte kombinaci kláves CTRL + V - kopie obrazovky se ze schránky vloží do emailu.
Jak zapnout Výstřižky?
Jmenuje se Výstřižky a spustíte jej jednoduše vyhledáním v nabídce Start. Ze všeho nejdříve klepněte v jeho liště na tlačítko Režim. Rozbalí se nabídka, ve které si vyberete jednu z možností popisující, co vlastně chcete zachytit: Výstřižek volného tvaru.

Jak se fotí na notebooku?

Stiskněte klávesu Print Screen, kterou najdete v horní řadě tlačítek vpravo vedle klávesy F12. Pokud používáte notebook, tak stiskněte současně klávesu FN (vlevo dole vedle Ctrl) a klávesu PRT SCR, kterou najdete na stejné klávese jako Insert.

By Keene Gravitz

Similar articles

Jak vyvolat Print Screen? :: Jak Screenovat na Macbooku?
Užitečné odkazy