Domovská stránka > J > Jak Vyfotit Obrazovku Motorola?

Jak vyfotit obrazovku Motorola?

Nejprve musíte stisknout tlačítko Power pro aktivaci obrazovky a rozhodnout se, kterou obrazovku chcete uložit do svých fotek. Poté otevřete tuto obrazovku a současně podržte vypínač a tlačítko pro snížení hlasitosti. Pěkný!

Přečtěte si více

Související článek

Jak zmenit obrazovku iPhone?

Stisknutím tlačítka zámku orientace na výšku zajistíte, aby byla obrazovka otočena na stranu.

Někdo se také může ptát, jak udělat screenshot na notebooku hp?

Nejjednodušší cestou je stisk klávesy s označení Prt sc, Print Screen (na různých klávesnicích může být mírná odchylka v nápisu, ale vždy byste ji měli poznat). Někdy může být vyžadována kombinace s funkční klávesou Fn.
Jak udělat Print Screen do emailu?
Přejděte do emailu, otevřete novou zprávu a v těle zprávy stiskněte kombinaci kláves CTRL + V - kopie obrazovky se ze schránky vloží do emailu.

Můžete se také zeptat, jak se vyfotit na počítači?

Pokud má váš počítač integrovanou kameru nebo připojenou webkameru, můžete pomocí aplikace Kamera fotit a natáčet videa. Když budete chtít najít aplikaci Kamera, vyberte Start > Kamera. Vyberte libovolný nadpis níže. Zobrazí se další informace o používání kamery nebo webkamery.
Jak pořídit snímek stránky?
Tip: Pořídit snímek stránky lze i následujícími způsoby:
  1. Klikněte pravým tlačítkem myšiZa podržení klávesy control klikněte do prázdného místa na webové stránce a z místní nabídky zvolte Pořídit snímek stránky.
  2. Pomocí klávesové zkratky Ctrl + Shift + Scommand + shift + S.

Související článek

Co delat kdyz mám modrou obrazovku?

Pokud problém způsobí neočekávané vypnutí nebo restartování zařízení, může se objevit chyba modré obrazovky. Pokud se zobrazí modrá obrazovka se zprávou, že zařízení má problém, je třeba jej restartovat.

Jak udělat snímek stránky?

Otevřete v něm webovou stránku, jejíž obrázek potřebujete a stiskněte klávesu [F12]. Spustíte tak nástroj pro vývojáře. Následně stiskněte kombinaci kláves [Ctrl] + [Shift] + [P] a dostanete se do příkazového řádku prohlžeče. Na něm stačí napsat slovo »Screenshot« a pak so můžete vybrat z nabídky dostupných příkazů.
Následně, jak udělat screenshot celé webové stránky?
Použít standardní klávesu pro zachycení obrazovky PrintScreen (na některých klávesnicích Prt Scr ) a výsledek vložit do grafického editoru a uložit. Klávesovou zkratkou Alt + PrintScreen jde zachytit obsah pouze aktuálního okna. Další šikovný program na tvorbu screenshotů je ShareX.

Jak vytisknout výřez z PDF?

Tisk části stránky souboru PDF v aplikaci Acrobat nebo Reader
  1. Otevřete soubor PDF v aplikaci Adobe Reader nebo Adobe Acrobat.
  2. (Acrobat X / Reader X) Zvolte možnost Úpravy > Vytvořit snímek.
  3. Ohraničte pomocí rámečku oblast, kterou chcete vytisknout.
  4. Zvolte možnost Soubor > Tisknout.
Jak převést PDF do textu?
Online převod PDF na Word

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte PDF do zóny přetažení. Vyberte soubor PDF, který chcete převést do formátu DOCX. Acrobat soubor PDF automaticky převede na dokument aplikace Word. Převedený dokument si stáhněte nebo se přihlaste a sdílejte ho.

Kde najdu v počítači Print Screen?

Screenshot celé obrazovky

Stačí na klávesnici najít tlačítko PrintScrn. Často se nachází nad šipkami (v případě klasické klávesnice), nebo někde v pravé horní části klávesnice v případě notebooku. Tlačítko PrintScrn stiskněte, i když se na první pohled nic nestane.

By Blunt

Similar articles

Jak udělat snímek obrazovky na Windows 10? :: Jak otevřít Výstřižky?
Užitečné odkazy