Domovská stránka > J > Jak Udělat Částečný Printscreen?

Jak udělat částečný PrintScreen?

V závislosti na hardwaru můžete použít klávesu s logem Windows + PRTSCN jako klávesovou zkratku pro pořízení screenshotu obrazovky. Pokud vaše zařízení tlačítko nebo klávesu PRTSCN nemá, můžete pomocí kombinace kláves FN + klávesa s logem Windows + MEZERNÍK pořídit screenshot, který pak můžete „vytisknout”.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Jak označit část obrazovky?

Zkratka Win + Shift + S nabídne okamžitý ořez snímku obrazovky. Po stisknutí Win + Shift + S se kurzor myši promění v křížek. Obrazovka ztmavne a vy budete moci křížkem vybrat obdélníkovou oblast přetažením (stisknout levé tlačítko myši, podržet, vybrat pohybem, pustit).
Jak nastavit snímek obrazovky?
Pořízení snímku obrazovky
  1. Stiskněte současně vypínač a tlačítko snížení hlasitosti.
  2. Pokud to nefunguje, podržte na několik sekund vypínač. Poté klepněte na Snímek obrazovky.
  3. Pokud ani jedna možnost nefunguje, přejděte na web podpory výrobce telefonu, kde najdete nápovědu.

Jak se dělá snímek obrazovky na PC?

Stiskněte na klávesnici klávesu PrintScreen (Prt Sc nebo Prt Scr). Jste-li na notebooku, může být nutné stisknout kombinaci kláves Fn+Prt Scr. Tato kombinace vyfotí, co máte momentálně na obrazovce a uloží do paměti (tzv. schránky).
Jak udělat dlouhý snímek obrazovky?
Funkce „Dlouhý snímek obrazovky" prohlížeče Google Chrome pro Android vyřeší spoustu problémů. Umožní pořídit snímek webové stránky s rolováním, i když váš smartphone tuto funkci nativně nenabízí. Dokonce ani i když se na váš smartphone nechystá nový Android 12. Funkci lze totiž povolit pomocí příznaků.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Jak udělat výstřižek z PDF?

Zkopírování oblasti PDF (Pouze aplikace Reader DC, nikoli v prohlížeči)
  1. Vyberte možnost Úpravy > Pořídit snímek.
  2. Kolem oblasti, kterou chcete zkopírovat, přetáhněte obdélník a poté uvolněte tlačítko myši.
  3. Stisknutím klávesy Esc ukončete režim Snímek.
Následně, jak zavřít všechna okna?
Chcete-li zavřít všechna okna aplikace, stiskněte Command-Alt-W.

Jak dát celou obrazovku?

Klávesové zkratky

Přepněte režim celé obrazovky pomocí klávesnice. Klávesová zkratka pro přepnutí z/do režimu celé obrazovky: F11. Poznámka: V počítačích s kompaktní klávesnicí (jako jsou netbooky a notebooky) stiskněte klávesy fn + F11.
A jaká je klávesová zkratka pro označení všeho?
K notorickým klávesovým zkratkám používaných nejen v textových editorech, Ctrl + C (zkopírovat označený text/objekt), Ctrl + V (vložit zkopírovaný text/objekt), si také zapamatujte Ctrl + A, což umožní označit veškerý text/objekty najednou a také Ctrl + X, což zase umožní nejen text/objekt zkopírovat, ale také ho

Lidé se také ptají, jak udělat snímek obrazovky apple?

Pořízení snímku obrazovky na iPhonu
  1. Stiskněte současně boční tlačítko a tlačítko zvýšení hlasitosti.
  2. Rychle obě tlačítka uvolněte.
  3. Po pořízení snímku obrazovky se v levém dolním rohu obrazovky na chvilku objeví jeho miniatura. Klepnutím na miniaturu snímek obrazovky otevřete, přejetím prstem doleva miniaturu zavřete.

By Asel

Similar articles

Jak otevřít Výstřižky? :: Jak se dělá Print Screen na HP?
Užitečné odkazy