Domovská stránka > J > Jak Udělat Záznam Obrazovky Na Iphone?

Jak udělat záznam obrazovky na iphone?

Nahrávání obrazovky iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. V iOS 14 nebo novějším přejděte do Nastavení > Ovládací centrum a pak klepněte na tlačítko Přidat vedle záznamu obrazovky.
  2. Otevřete Ovládací centrum na iPhonu, iPodu touch nebo na iPadu.
  3. Stiskněte a podržte šedé tlačítko nahrávání

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

A jak vytisknout to co je na obrazovce?

Stisknutím print screen zachytíte obrázek celé obrazovky a zkopírujete ho do schránky v paměti počítače.
...
Zkopírování jenom obrázku aktivního okna
  1. Klikněte na okno, které chcete zkopírovat.
  2. Stiskněte kombinaci kláves ALT+PRINT SCREEN.
  3. Vložte obrázek (CTRL+V) do Office aplikace nebo jiné aplikace.
Někdo se také může ptát, jak se dělá screen na samsungu?
Kombinace tlačítek

Stejně jako u většiny chytrých telefonů se systémem Android se při pořizování snímku obrazovky na telefonu Samsung kombinuje stisk zapínacího tlačítka s tlačítkem zeslabení hlasitosti. Tlačítka stačí držet po dobu jedné sekundy, jinak můžete vyvolat vypnutí zařízení či úplně ztišení hlasitosti.

Jak udělat Print Screen jedné obrazovky?

Stiskněte kombinaci kláves CTRL + PRTSCN. Celá obrazovka zešedne včetně otevřené nabídky. Vyberte Režimnebo v dřívějších verzích Windows vyberte šipku vedle tlačítka Nový. Vyberte druh odsátí a potom vyberte oblast snímku obrazovky, kterou chcete zachytit.
Jak zapnout Výstřižky?
Jmenuje se Výstřižky a spustíte jej jednoduše vyhledáním v nabídce Start. Ze všeho nejdříve klepněte v jeho liště na tlačítko Režim. Rozbalí se nabídka, ve které si vyberete jednu z možností popisující, co vlastně chcete zachytit: Výstřižek volného tvaru.

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Jak udělat výstřižek z PDF?

Zkopírování oblasti PDF (Pouze aplikace Reader DC, nikoli v prohlížeči)
  1. Vyberte možnost Úpravy > Pořídit snímek.
  2. Kolem oblasti, kterou chcete zkopírovat, přetáhněte obdélník a poté uvolněte tlačítko myši.
  3. Stisknutím klávesy Esc ukončete režim Snímek.
Když to vezmeme v úvahu, jak otevřít výstřižky?
I když Microsoft integroval do Windows 10 nový nástroj Výstřižek a skica pro vytváření snímků obrazovky, který můžete rychle otevřít prostřednictvím „Centra akcí" nebo pomocí kombinace kláves [Windows] + [Shift] + [S], mnoho uživatelů stále nedá dopustit na jednoduchou aplikaci Výstřižky.

Kde je tlačítko Print Screen na notebooku?

Screenshot celé obrazovky

Stačí na klávesnici najít tlačítko PrintScrn. Často se nachází nad šipkami (v případě klasické klávesnice), nebo někde v pravé horní části klávesnice v případě notebooku. Tlačítko PrintScrn stiskněte, i když se na první pohled nic nestane.
Kam se ukládá Print Screen?
Ukládají se pouze do schránky a pak je teprve vložíš např. do "Malování". Je to stejný jako když si kopíruješ text a dáváš CTRL+C s tím rozdílem že se ti do schránky uloží celý obraz > viditělná část obrazovky.

Co je to screenshot?

Počítačový termín snímek obrazovky (z angl. screenshot) popisuje „zmrazení" a zkopírování aktuální podoby obrazovky (monitoru počítače) a uložení v paměti počítače nebo i následný záznam na pevný disk v podobě grafického obrázku.

By Nereus

Similar articles

Jak se dělá Print Screen na HP? :: Jak nahrávat obrazovku iphone se zvukem?
Užitečné odkazy