Domovská stránka > K > Kde Najít Snímky Obrazovky?

Kde najít snímky obrazovky?

Nejjednodušším způsobem je vytvořit screenshot (printscreen) celé obrazovky. Stačí na klávesnici najít tlačítko PrintScrn. Často se nachází nad šipkami (v případě klasické klávesnice), nebo někde v pravé horní části klávesnice v případě notebooku. Tlačítko PrintScrn stiskněte, i když se na první pohled nic nestane.

Přečtěte si více

Související článek

Jak najít ovladače?

Ovládací panely obsahují správce zařízení. Ve Správci zařízení klikněte pravým tlačítkem myši na zařízení a z místní nabídky vyberte možnost Vlastnosti. V rozevíracím seznamu vyberte ID hardwaru.

Jak udělat screen na Redmi?

Jak udělat snímek obrazovky (screenshot)?

Stiskněte současně tlačítko pro snížení hlasitosti a tlačítko pro zapnutí/vypnutí telefonu.
Můžete se také zeptat, jak udělat screenshot na blackberry?
Prvním je kombinace tří tlačítek: Shift, Command a 4, po čemž se myš promění v nástroj pro výřez, a vy pak myší zaměříte pouze část obrazovky, kterou chcete zaznamenat.

Jak udělat screenshot na Samsung A50?

u telefonu Samsung A50 se screenshot dělá současným stisknutím tlačítek Volume Down a Power na boku přístroje. Tato tlačítka je potřeba stisknout krátce nebo je podržet- toto záleží na verzi OS Android, kterou máte v telefonu a musíte tedy vyzkoušet.
Jak na notebooku udělat Print Screen?
Snadno, stačí stisknout klávesu s výmluvným názvem Printscreen, někdy také označenou zkratkou PrtScr nebo Prt Sc. Pozor, u některých notebooků bude potřeba využít kombinaci kláves v podobě Fn + PrtScr. Poznáte to většinou tak, že je zkratka PrtScr napsána malým písmem.

Související článek

Jak najít iphone podle IMEI?

Nejprve je třeba použít webový prohlížeč k navigaci. Po zadání sériového čísla do textového pole spusťte vyhledávání kliknutím na ikonu lupy.

Jak udělat snímek obrazovky na Windows 7?

Stisknutím Alt+Print Screen dojde k uložení obsahu aktuálního okna, což platí pro Windows 7 a starší. Ve Windows 8 a novějších zmáčkněte Win+Print Screen. Microsoft má pro tento účel i vlastní aplikaci nazvanou Výstřižky, resp.
Navíc, jak udělat printscreen do emailu?
Přejděte do emailu, otevřete novou zprávu a v těle zprávy stiskněte kombinaci kláves CTRL + V - kopie obrazovky se ze schránky vloží do emailu.

A jak pořídit snímek části obrazovky?

Stiskněte kombinaci kláves CTRL + PRTSCN. Celá obrazovka zešedne včetně otevřené nabídky. Vyberte Režimnebo v dřívějších verzích Windows vyberte šipku vedle tlačítka Nový. Vyberte druh odsátí a potom vyberte oblast snímku obrazovky, kterou chcete zachytit.
Následně, jak zapnout výstřižky?
Jmenuje se Výstřižky a spustíte jej jednoduše vyhledáním v nabídce Start. Ze všeho nejdříve klepněte v jeho liště na tlačítko Režim. Rozbalí se nabídka, ve které si vyberete jednu z možností popisující, co vlastně chcete zachytit: Výstřižek volného tvaru.

Jak udělat výstřižek z PDF?

Zkopírování oblasti PDF (Pouze aplikace Reader DC, nikoli v prohlížeči)
  1. Vyberte možnost Úpravy > Pořídit snímek.
  2. Kolem oblasti, kterou chcete zkopírovat, přetáhněte obdélník a poté uvolněte tlačítko myši.
  3. Stisknutím klávesy Esc ukončete režim Snímek.

By Bacon

Similar articles

Jak nastavit snímek obrazovky? :: Jak udělat snímek obrazovky Apple?
Užitečné odkazy