Domovská stránka > J > Jak Nastavit Print Screen?

Jak nastavit print screen?

Většina telefonů používá velmi podobný postup. Je jím stisk hardwarového tlačítka pro vypnutí a zapnutí současně s tlačítkem pro snížení hlasitosti. U některých telefonů, které mají ve spodní části displeje hardwarové tlačítko Domů, se screenshot tvoří stiskem tohoto tlačítka současně s tlačítkem vypnutí/zapnutí.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

A jak udělat screenshot na notebooku hp?

Nejjednodušší cestou je stisk klávesy s označení Prt sc, Print Screen (na různých klávesnicích může být mírná odchylka v nápisu, ale vždy byste ji měli poznat). Někdy může být vyžadována kombinace s funkční klávesou Fn.
Jak se fotí na notebooku?
Stiskněte klávesu Print Screen, kterou najdete v horní řadě tlačítek vpravo vedle klávesy F12. Pokud používáte notebook, tak stiskněte současně klávesu FN (vlevo dole vedle Ctrl) a klávesu PRT SCR, kterou najdete na stejné klávese jako Insert.

Jak udělat Print Screen do emailu?

Přejděte do emailu, otevřete novou zprávu a v těle zprávy stiskněte kombinaci kláves CTRL + V - kopie obrazovky se ze schránky vloží do emailu.
Jak vyfotit celou stranku na iphone?
Pro vytvoření snímku celé webové stránky najednou stačí, abyste na ni v prohlížeči Safari přešli, a poté vytvořili klasický snímek obrazovky. Jakmile tak učiníte, tak se v levém dolním rohu zobrazí náhled snímku obrazovky, na který klikněte.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Jak udělat screenshot na Samsungu A52?

Jednoduchý způsob, jak zachytit obrazovku v SAMSUNG Galaxy A52 5G.
...
První metoda:
  1. Nejprve vyberte obrazovku, kterou chcete zachytit .
  2. Poté na několik sekund podržte klávesu Volume Down + Power .
  3. Pěkný! Váš snímek obrazovky bude v galerii.
Jak udělat snímek obrazovky Samsung A40?
Pořízení snímku obrazovky na všech moderních modelech Samsung, včetně S8, S9, S10, A10, A20, A30, A40, A50 atd. Musíte stisknout tlačítka pro snížení a zapnutí zvuku a držet je, dokud se nevytvoří obrazovka.

Jak nastavit screenshot poklepáním?

Zapnutý funkce klepnutí na zadní stranu

Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění > Dotyk a klepněte na Klepnutí na zadní stranu. Klepněte na Poklepání nebo Trojí klepnutí a vyberte akci. Dvojitým nebo trojitým klepnutím na zadní stranu iPhonu pak spustíte nastavenou akci.
Navíc, jak fotit na iphone?
Po otevření se aplikace Fotoaparát přepne na výchozí režim fotografování. Klepnutím na tlačítko spouště pořiďte fotku. Pak klepněte na šipku a upravte další možnosti jako blesk, Live Photos, samospoušť a další. A když tlačítko spouště podržíte, natočíte video QuickTake.

Pokud jde o toto, proč nefunguje výstřižek obrazovky?

Klikněte pravým tlačítkem myši na výběr a zvolte Odeslat OneNote. Pokud máte desktopovou verzi OneNote, například OneNote 20, můžete mít ikonu OneNote na hlavním panelu Windows systému. To, co ikona dělá, můžete změnit nastavením výchozí možnosti pro výřez obrazovky.

By Cohlette Fraile

Similar articles

Jak udělat screenshot celé webové stránky? :: Jak používat Výstřižky?
Užitečné odkazy