Domovská stránka > J > Jak Zjistit Pin Kód T-Mobile?

Jak zjistit PIN kód T-Mobile?

Jak získám kódy PIN a PUK, pokud již nemám doklady k SIM kartě?
  1. Přes Můj T-Mobile na počítači, v horním menu Smlouva > SIM karta.
  2. Bezplatným "zavoláním" na *123*307# z Vašeho nebo jiného T-Mobile čísla.
  3. Zaskočit se SIM kartou (dobíjecí karta), nebo s občanským průkazem (číslo na smlouvu) na naší prodejnu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zjistit co je na SD kartě?

Pokud na domovské obrazovce stisknete tlačítko nabídky, vyberte nastavení z nabídky. To se může jmenovat jinak, například Paměť telefonu nebo podobně. Zde se zobrazuje celkové a volné místo ve vnitřní paměti telefonu.

Jak zmenit PIN na iphone?

Změna kódu je poměrně snadná, ale dosti nenápadná. V Nastavení pokračujte do kategorie Touch ID a kódový zámek, zadejte současné heslo a poté klepněte na možnost Změnit kód zámku. Po opětovném zadání hesla se vám zobrazí obrazovka s volbou nového kódu a hned nad klávesnicí je možnost Volby kódu.
Lidé se také ptají, co to je puk?
PUK, neboli Personal Unlocking Key, je osmimístný bezpečnostní číselný kód, který slouží k odblokování SIM karty po opakovaném chybném zadání kódu PIN. Je-li PUK zadán desetkrát chybně, dojde z bezpečnostních důvodů k trvalému zablokování SIM karty a je nutné zažádat o novou.

Jak najít PIN v George?

PIN k vaší platební kartě si můžete zobrazit v internetové aplikaci George. Stačí na přehledové obrazovce kliknout na dlaždici vaší debetní nebo kreditní karty a v sekci Nastavení vybrat možnost "Zobrazit PIN". Zobrazení je nutné potvrdit vaší stávající bezpečnostní metodou.
Můžete se také zeptat, jak zjistit pin na revolut?
V sekci „Karty" tedy zvolíme „PIN a zabezpečení" a povolíme vše, co chceme využívat – bezkontaktní platby, výběry z bankomatu, online transakce a další.

Související článek

Jak zjistit PUK SIM karty T Mobile?

Svůj původní PIN a PUK kód najdete v uvítacím dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás obdrželi. PUK kód najdete v sekci Můj T-Mobile v části Smlouva.

Někdo se také může ptát, jak odblokovat puk o2?

Vyřešit problém s tím, jak odblokovat SIM kartu bez PUKu O2, můžete i na lince 800 02 02 02, kde stačí operátorovi sdělit výrobní číslo SIM karty a vaše telefonní číslo. Následně vám bude sdělen PUK kód. Toho se domůžete i na jakékoliv prodejně O2, je potřeba si však vzít SIM kartu s sebou, bez toho byste neuspěli.
A další otázka, jak odblokovat pin na sim kartě?
Je-li PIN kód aktivován, musíte jej zadat při každém zapnutí telefonu.
  1. V menu najděte „Nastavte zámek SIM karty": Přejeďte prstem po displeji od horní hrany směrem dolů. Stiskněte ikonu Nastavení.
  2. Aktivujte nebo deaktivujte PIN kód: Pokud zadáte nesprávný PIN kód třikrát po sobě, SIM karta se zablokuje.
  3. Dokončete:

A co dělat při ztrátě sim karty?

Nejdříve kontaktujte svého operátora, který vám pomůže SIM kartu zablokovat. K tomu budete potřebovat původní kartičku, s níž jste SIM kartu dostali, s kódy PIN a PUK. Takto si vás operátor ověří. Služba blokace SIM karty je většinou u operátorů, například u NejMobil, zdarma.
Jak odblokovat PUK Vodafone?
Další možnosti, jak můžete nalezenou SIM kartu odblokovat:
  1. V aplikaci Můj Vodafone - na hlavní stránce v části Další funkce - Zobrazit více, kde vyberete volbu Blokace SIM karty.
  2. Zavolejte na Linku Péče o zákazníky na *77 (ze sítě Vodafone).
  3. Navštivte prodejnu Vodafonu.

Co je MPUK?

K nastavení MPIN kódu je potřeba MPUK kód, který přidělí zákazníkovi Vodafone společně se SIM plus kartou. Zákazník se zavazuje, že MPIN, který si pro využívání služby Služeb zvolí, a MPUK kód, který mu bude přidělen Vodafonem, nesdělí jiné osobě a bude je chránit před neoprávněným využíváním jinou osobou.

By Virg

Similar articles

  • Jak zjistit heslo z cookies?

    Potřebujete vědět, zda jsou hesla pro danou webovou stránku uložena v prohlížeči, nebo zda webová stránka ukládá soubory cookie za vás. Příkaz Nástroje | Možnosti slouží ke zjištění potřebných informací pro všechny webové stránky.

  • Jak zjistit heslo na Windows 10?

    Způsob, jakým jsme přejmenovali původní soubor, způsobí, že pokud na přihlašovací obrazovce klikneme na ikonu Usnadnění přístupu, spustí se CMD. Zde lze zadat příkaz control userpasswords2. Zobrazí se seznam uživatelských účtů. Pokud máte v počítači heslo, klikněte na tlačítko resetovat heslo.

  • Jak zjistit realnou rychlost internetu?

    Pomocí speedmetru můžete změřit rychlost internetu ve vaší domácnosti. Test ping ukazuje rychlost připojení mezi dvěma zařízeními.

  • Jak zjistit vytížení Wi-Fi?

    Sledování bezdrátové sítě je jedním z nejjednodušších způsobů, jak to zjistit v systému Windows. Program je třeba stáhnout, rozbalit a spustit. Po spuštění začne skenovat vaši síť. Vlevo dole se nachází nápis skenování.

  • Jak zjistit predplatne?
  • Jak zjistit aktualni polohu?
  • Jak zjistit SMTP heslo?
  • Jak zjistit IMEI Motorola?
Jak zjistit IP adresu na Mac? :: Kolik má PUK čísel?
Užitečné odkazy