Domovská stránka > J > Jak Se Přihlásit Do Routeru Tp-Link?

Jak se přihlásit do routeru TP-Link?

Jak se přihlásit k webovému nástroji (na stránku správy) DSL modemu / směrovače TP-Link. Krok 1 Spusťte webový prohlížeč, do adresního řádku zadejte IP adresu směrovače v síti LAN (výchozí IP adresa směrovače TP-Link je 192.168.1.1) a poté stiskněte klávesu Enter.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se přihlásit k Samsung účtu?

Přejděte na horní lištu, klepněte na nastavení a v nastavení vyberte možnost Cloud a účty. Vyberte možnost účty a poté přidejte účet. Vyberte účet, který chcete přidat. Pokud máte účet SAMSUNG, vyberte možnost Přihlásit se.

Lidé se také ptají, jak nastavit wan port?

Vložte AC adaptér vašeho bezdrátového routeru do DC-IN portu a zapojte do zásuvky. Použijte jiný síťový kabel a připojte váš modem do WAN portu vašeho bezdrátového routeru. Použijte svazkový síťový kabel a připojte váš počítač do LAN portu vašeho bezdrátového routeru.
Následně, jak nastavit wi-fi v pc?
Vyberte ikonu Síť v oznamovací oblast a pak vyberte ikonu> vedle rychlého nastavení Wi-Fi a zobrazte seznam dostupných sítí. Zvolte síť, ke které se chcete připojit, a pak vyberte Připojení.

Jak nastavit Wi-Fi router přes mobil?

Nezapomeňte, že mobil musí být připojen na WiFi routeru. – spustíte aplikaci a vpravo nahoře ťuknete na 3 tečky ( ) – tam si již budete moci změnit nastavení jak SSID (název sítě), tak i heslo k síti, IP adresy atd.
Jak propojit dva routery?
Hlavní router umístíte poblíž modemu, potom zapojíte jeden konec ehternetového kabelu do libovolného portu LAN na hlavním routeru. Následně zapojíte druhý konec kabelu s koncovkou do portu LAN u sekundárního routeru (pro vytvoření sítě LAN-LAN) nebo do portu WAN (pro síť LAN-WAN). A hurá, síť je hotová!

Související článek

Jak se přihlásit na Netflix bez placeni?

Pokud zadáte svůj e-mail na adrese netflix.com, můžete se zaregistrovat bez jakýchkoli závazků. Stačí jednoduchá registrace.

Co je to směrovač router?

Router (směrovač) je v počítačových sítích aktivní síťové zařízení, které procesem zvaným routování přeposílá datagramy směrem k jejich cíli. Routování probíhá na třetí vrstvě referenčního modelu ISO/OSI (síťová vrstva).
Navíc, jaký je rozdíl mezi routerem a wifi routerem?
Samostatný modem slouží k realizaci internetového připojení. Bez pomoci dalších zařízení nenabízí funkcionalitu pro vytvoření počítačové sítě. Naopak klasický router slouží především k vytvoření počítačové sítě, ovšem nemusí být schopen bez přispění dalšího zařízení přístupu k Internetu.

Jak si vybrat wifi?

Před výběrem routeru je nutné vědět, jaký typ připojení doma máte, nebo budete mít. Také je důležité vědět, jak velkou plochu chcete pokrýt signálem a zda budete používat router jen na připojení k internetu, nebo chcete i sdílet data po domácí síti, hrát hry, streamovat videa ze zabezpečovacích kamer a podobně.
A další otázka, jak se připojit k routeru bez hesla?
Pokud se do routeru nejste schopni připojit bezdrátově, jelikož neznáte heslo do WiFi sítě, pak se s ním spojte kabelem. V tomto případě využijte LAN (nikoli WAN) konektor. Je-li v routeru zapnutá funkce DHCP (což bývá standardně), pak bude postup popsaný výše určitě fungovat.

Proč se nelze přihlásit k webovému nástroji na stránku správy bezdrátového směrovače TP Link?

Směrovače TP-Link používají jako výchozí IP adresu v síti LAN adresu 192.168.1.1. Ta může být stejná jako IP adresa vašeho stávajícího modemu. Je-li tomu tak, směrovač nemůže komunikovat s modemem kvůli konfliktu IP adres. Tento konflikt znemožní přístup k internetu.

By Raasch

Similar articles

Co je to ISO soubor? :: Jak připojit router?
Užitečné odkazy