Domovská stránka > J > Jak Použít Telefon Jako Reproduktor?

Jak použít telefon jako reproduktor?

Jak udělat z mobilního telefonu reproduktor? V dalším kroku je nutné nainstalovat aplikaci SoundWire – Audio Streaming na mobilní telefon. Je k dispozici zdarma v Obchodě Google Play a mělo by být možné instalovat ji na jakýkoli mobil s operačním systémem Android 4.0 a vyšším.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Jak spojit 2 reproduktory?

Uživatelé Androidu by měli jít na Nastavení Bluetooth a spárujte bluetooth sluchátka nebo reproduktory jeden po druhém. Po připojení stiskněte ikona tří teček vpravo a klikněte na Pokročilé nastavení. Aktivovat "Dvojitý zvuk" možnost, pokud již není povolena.
Jak připojit reproduktor přes Bluetooth?
Vyberte Start > zadejte Bluetooth > ze seznamu vyberte Nastavení Bluetooth. Zapněte Bluetooth > vyberte zařízení > Párovat. Postupujte podle zobrazených pokynů. Pokud se už žádné nezobrazí, je to vše a zařízení je připojené.

Jak připojit bedýnky k PC?

Reproduktory nebo sluchátka pro počítače jsou k dispozici ve dvou variantách:
  1. Pevné reproduktory nebo sluchátka – lze připojit ke stolnímu nebo notebooku pomocí zvukového konektoru 3,5 mm nebo kabelu USB.
  2. Bezdrátové reproduktory nebo sluchátka – lze připojit k počítači Bluetooth pomocí technologie Bluetooth.
Navíc, jak připojit reprobedny k televizi?
Na trhu jsou reproduktory, především sounbary, které lze připojit přes optický výstup digitálního zvuku, tedy DIGITAL AUDIO OUTPUT. Nicméně většina většína reproduktorů se připojuje pomocí standardu CINCH, tedy kulatého konektoru – červeného a bílého výstupu pro levý (L) a pravý (R) zvukový kanál.

Související článek

Jak si zrychlit telefon?

Existuje 7 tipů a triků, jak zrychlit telefon. K restartování zařízení lze použít aplikace Go nebo Lite. Je třeba aktualizovat nejnovější software. Změňte rychlost animace. Je třeba obnovit tovární nastavení.

A jak vyčistit mřížku reproduktoru?

Kromě vatových tyčinek můžete k šetrnému vyčištění reproduktoru a mikrofonu použít i obyčejný či jednosvazkový zubní kartáček s jemnými štětinami. Výborně funguje také lepicí páska nebo speciální plastelína, určená k čištění klávesnic.
Jak vyčistit reproduktor v mobilu?
Pomocí Super Speaker Cleaner můžete vyčistit reproduktory svého mobilu jediným kliknutím. Položte telefon obličejem dolů, zvyšte hlasitost na maximum, odpojte sluchátka a začněte čistit, abyste viděli, jak tato bezplatná aplikace dokáže vytlačit vodu a nečistoty z reproduktorů.

Navíc, jak vyčistit reproduktor iphone?

Vezměte zubní kartáček a širší plochou kartáčku jezděte po reproduktoru nahoru a dolů, dokud nebude reproduktor čistý. Jediné nečistoty zůstanou na krajích, které dobře odstraníte špičkou kartáčku a „páčivým pohybem". Nemusíte se bát o displej.
Jak pripojit 2 JBL?
Pro spárování více JBL zařízení naráz stiskněte tlačítko JBL Connect na všech poţadovaných reproduktorech pro spuštění párování. Všechny připojené reproduktory budou hrát stejnou hudbu ze stejného zařízení. JBL Charge 4 je IPX7 vodotěsný.

Navíc, jak spojit dva reproduktory sony?

Nastavte druhý reproduktor.
  1. Zapněte druhý reproduktor stisknutím tlačítka (napájení) PAIRING na reproduktoru. Kontrolka (BLUETOOTH®) na reproduktoru začne bíle blikat.
  2. Stiskněte a podržte tlačítko ADD asi na 3 sekundy, dokud neuslyšíte pípnutí. Kontrolky (BLUETOOTH®) a L/R začnou bíle blikat.

By Serrano Rundell

Similar articles

Jak připojit reproduktor? :: Jak zrusit párování iPhonu?
Užitečné odkazy