Domovská stránka > J > Jak Pripojit Jbl K Iphone?

Jak pripojit JBL k iPhone?

Spárování zařízení s Bluetooth doplňkem
  1. Na zařízení přejděte do Nastavení > Bluetooth a zapněte Bluetooth. Neodcházejte z této obrazovky, dokud spárování doplňku nedokončíte.
  2. Přepněte doplněk do režimu zjišťování a počkejte, dokud se na zařízení neobjeví.
  3. Až se na obrazovce objeví název doplňku, klepnete na něj.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Můžete se také zeptat, jak najít ignorovane zařízení iphone?

V tomto případě přejděte do Nastavení -> Bluetooth, kde klepněte na ikonu i v kroužku vedle konkrétního zařízení. Pak už jen stačí, abyste klepnuli na možnost Ignorovat, a poté akci potvrďte klepnutím na Ignorovat zařízení. Poté zařízení převeďte do párovacího módu a na iPhonu se k němu znova připojte.
Jak se připojit na repro?
Jak připojit reproduktor Bluetooth k telefonu Android

přejděte na Připojená zařízenía zapněte Bluetooth přepínací přepínač, pokud není povolen. vybrat Bluetooth pro zobrazení možností. vybrat Spárovat nové zařízení uvedete zařízení Bluetooth do režimu párování. V seznamu vyhledejte jméno reproduktoru Bluetooth.

Lidé se také ptají, jak spojit bluetooth reproduktor?

Stiskněte a podržte tlačítko (napájení) PAIRING, dokud neuslyšíte hlasového průvodce a kontrolka (BLUETOOTH®) nezačne rychle blikat bílým světlem. Reproduktor je v režimu párování. Proveďte proces párování na zařízení s funkcí BLUETOOTH®, abyste detekovali reproduktor.
Jak spojit dva reproduktory?
Uživatelé Androidu by měli jít na Nastavení Bluetooth a spárujte bluetooth sluchátka nebo reproduktory jeden po druhém. Po připojení stiskněte ikona tří teček vpravo a klikněte na Pokročilé nastavení. Aktivovat "Dvojitý zvuk" možnost, pokud již není povolena.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak pripojit sluchátka Niceboy k iPhonu?

Provádíte-li párování sluchátek se zařízením poprvé po jejich zakoupení nebo po inicializaci sluchátek (sluchátka neobsahují žádné informace o párování), na vypnutých sluchátkách stiskněte a přidržte tlačítko POWER po dobu přibližně 2 sekund. Sluchátka se automaticky přepnou do režimu párování.
Lidé se také ptají, jak pripojit sluchátka niceboy k iphone?
Sluchátka zapneme krátkým stiskem, na pravém sluchátku začne blikat dioda bílo-oranžovou barvou. V této chvíli je na zařízení (ať už iOS či Android) třeba zapnout Bluetooth a sluchátka připojit. Jakmile začne blikat bílá barva, máte vyhráno a můžete si užít poslech.

Můžete se také zeptat, jak pripojit sluchátka k apple?

Pokud máte zařízení s Androidem, přejděte do Nastavení > Připojení > Bluetooth. S AirPody v pouzdru otevřete víčko. Podržte tlačítko nastavení na zadní straně pouzdra, dokud stavová kontrolka nezačne bíle blikat. Až se AirPody objeví v seznamu Bluetooth zařízení, vyberte je.
Jak zjistit kde se nachazi iPhone?
Zjištění polohy zařízení

V aplikaci Najít iPhone na webu iCloud.com klikněte na Všechna zařízení. Vyberte zařízení, které chcete nalézt. Název zařízení se zobrazí uprostřed panelu nástrojů. Pokud lze zjistit polohu zařízení: Objeví se na mapě a vy uvidíte, kde je.

Jak Najít iPhone když je vybitý?

Vyhledejte zařízení na mapě

Chcete-li své zařízení najít, přihlaste se na webu iCloud.com/find. Nebo použijte aplikaci Najít na jiném zařízení Apple, které vlastníte. Pokud se iPhone, iPad nebo iPod touch v seznamu zařízení neobjeví, funkce Najít pro něj nebyla zapnuta.

By Fortunato

Similar articles

Jak zrusit párování iPhonu? :: Jak propojit PC s TV přes LAN?
Užitečné odkazy