Domovská stránka > J > Jak Spárovat Iphone S Počítačem?

Jak spárovat iPhone s počítačem?

Synchronizace obsahu přes Wi-Fi
  1. Připojte zařízení USB kabelem k počítači, otevřete iTunes a zařízení vyberte. Přečtěte si, co dělat, když se zařízení v počítači nezobrazuje.
  2. Na levé straně okna iTunes klikněte na Souhrn.
  3. Vyberte volbu Synchronizovat s tímto [zařízením] přes Wi-Fi.
  4. Klikněte na Použít.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Pokud jde o toto, jak propojit iphone s pc bez itunes?

Odpověď na tuto otázku je vcelku jednoduchá – na používání je totiž o mnoho jednodušší, než iTunes. Přenos souborů mezi iPhonem či iPadem a počítačem je s programem WinX MediaTrans naprostou hračkou. Z vašeho iPhonu můžete jednoduše přenášet všechny druhy souborů, od fotek, přes hudbu, až po elektronické knihy.
Když to vezmeme v úvahu, jak zapnout usb na iphone?
Povolení přístupu k USB doplňkům

Pokud USB doplňky nepřipojujete pravidelně, asi tuto volbu budete muset zapnout ručně. V Nastaveních přejděte na obrazovku Face ID a kód nebo Touch ID a kód a v části Povolit přístup při uzamknutí zapněte volbu USB příslušenství.

Jak připojit iPhone k PC přes Bluetooth?

Nejdřív přepněte iPhone nebo iPad do zjistitelného režimu – přejděte do Nastavení > Bluetooth a na této obrazovce zůstaňte. Potom na Macu nebo PC podle pokynů výrobce nastavte síťové připojení přes Bluetooth.
Proč mi nejde synchronizovat iPhone s iTunes?
Když se obsah nesynchronizuje, zkuste následující: Restartujte počítač a zařízení iOS nebo iPadOS. Pokud používáte iTunes v macOS Mojave a starším nebo na PC, ujistěte se, že máte nejnovější verzi iTunes a nejnovější aktualizace softwaru pro zařízení.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

A další otázka, jak propojit iphone?

Nastavení nového zařízení pomocí funkce Rychlý start

Zapněte nové zařízení a položte ho blízko toho starého. Na starém zařízení se objeví obrazovka, která vám nabídne možnost nastavit nové zařízení pomocí Apple ID. Ujistěte se, že jde o Apple ID, které chcete použít, a klepněte na Pokračovat.
Jak dostat soubory z iPhone?
V iTunes vyberte aplikaci ze seznamu v části Sdílení souborů. Přetažením ze složky nebo okna do seznamu Dokumenty zkopírujte soubory do zařízení. Nebo můžete v iTunes v seznamu Dokumenty kliknout na Přidat, pak najít soubory, které chcete z počítače zkopírovat, a nakonec kliknout na Přidat.

Lidé se také ptají, jak dostat hudbu z iphone do pc?

Nahoře v toolbaru najdete dvě tlačítka. Jedno z nich slouží k uložení do Macu, druhé do iTunes. Druhá možnost uloží skladby rovnou do vaší knihovny v iTunes. Pokud chcete uložit skladby do počítače, zvolte první možnost a vyberte cestu, kam se má hudba uložit.
Lidé se také ptají, jak stáhnout data z iphone?
Po zálohování starého iPhonu na iCloud zapněte nový iPhone. Pokračujte v procesu nastavení a připojte nový iPhone k Wi-Fi. V zobrazení "Aplikace a data" vyberte možnost "Obnovit ze zálohy iCloud" a přihlaste se k iCloudu. Vyberte zálohu, kterou chcete obnovit, a počkejte na dokončení zálohování.

Někdo se také může ptát, jak povolit nabijeni iphone?

Postupujte takhle:
  1. Odstraňte všechny nečistoty z nabíjecího portu na spodní straně zařízení.
  2. Restartujte iPhone nebo iPod touch.
  3. Zkuste jiný USB kabel nebo nabíječku.
  4. Přesvědčte se, že máte nejnovější verzi iOS.
  5. Kontaktujte podporu Apple a domluvte si servis.

By Aurlie

Similar articles

Jak zapnout bezdratove nabijeni na iPhone? :: Jak zapnout USB na iPhone?
Užitečné odkazy