Domovská stránka > J > Jak Nastavit Airport?

Jak nastavit AirPort?

 Na zařízení iOS v nastavení Wi-Fi vyberte síť. 2 Otevřete Nastavení AirPortu. 3 Vyberte požadované zařízení AirPort Extreme a klikněte na Úpravy. 4 Zobrazí-li se výzva k zadání hesla, zadejte je.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Někdo se také může ptát, jak zapojit airport time capsule?

Zapojení zařízení AirPort Time Capsule

 USB kabel z USB portu (d) na zařízení AirPort Time Capsule připojte ke kompatibilní USB tiskárně, pevnému disku nebo rozbočovači.  Ethernetový kabel z libovolného zařízení s podporou Ethernetu připojte k některému z portů Ethernet LAN (G).
Jak vymazat Time Capsule?
Návod – Jak odstranit starší zálohy Time Machine
  1. Otevřete aplikaci Time Machine.
  2. Vyberte zálohu, kterou chcete odstranit.
  3. Klikněte na ikonu ozubeného kola.
  4. Vyberte možnost Odstranit zálohu.
  5. V případě potřeby zadejte své heslo.

Když to vezmeme v úvahu, jak naformátovat disk pro time machine?

Zvolte nabídku Apple  > Předvolby systému a potom klikněte na Sdílení. V seznamu služeb nalevo zvolte Sdílení souborů. V seznamu Sdílené složky vpravo klikněte na tlačítko Přidat (+) a vyberte složku, kterou chcete použít pro zálohy Time Machine.
Co je AirPort Time Capsule?
Apple tuto svou novinku označoval za verzi zařízení AirPort Extreme s interním pevným diskem, přičemž AirPort Time Capsule měla sloužit kromě jiného jako externí záložní zařízení, spolupracující se zálohovacím nástrojem Time Machine v operačním systému Mac OS X 10.5.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Jak zálohovat Mac na externí disk?

Zálohování Macu pomocí Time Machine
  1. Připojte externí úložné zařízení, jako je USB nebo Thunderbolt.
  2. V nabídce Time Machine na řádku nabídek otevřete Předvolby Time Machine.
  3. Klikněte na Vybrat zálohovací disk.
  4. Vyberte název disku a klikněte na Použít disk.
Když to vezmeme v úvahu, jaký disk pro time machine?
Zálohovat přes Time Machine je možné na externí disk (USB, Thunderbolt, FireWire), AirPort Extreme Base Station/AirPort Time Capsule (ukončené produkty), další Mac počítač nebo sítové úložiště (NAS) podporující protokol Time Machine přes AFP/SMB (například Synology NAS).

Když to vezmeme v úvahu, jak naformátovat externí disk na mac?

Přímo v systému je nástroj Disková utilita. Pomocí něho můžete pracovat se všemi připojenými jednotkami. Externí disk tak lze jednoduše naformátovat. Z levé části vyberete připojený disk, klikněte na tlačítko Smazat, vyberete požadovaný formát, zvolíte název a kliknete na tlačítko Smazat.
Jak obnovit Mac ze zálohy?
Zapněte Mac a pak ihned stiskněte a podržte klávesy Command (⌘)-R, aby se spustil v režimu Zotavení macOS. Až uvidíte logo Apple nebo otáčející se zeměkouli, můžete klávesy uvolnit. Až se zobrazí okno Utility macOS, zvolte možnost obnovení ze zálohy Time Machine.

Můžete se také zeptat, jak zálohovat na icloud?

Pro manuální zálohu využívejte stabilní Wi-Fi připojení a mějte telefon alespoň na 50%. Při zálohování v restauracích, obchodních centrech aj. veřejných místech může záloha trvat déle kvůli vyššímu počtu připojených zařízení. Pokud je Vaše základní iCloud úložiště plné (pouze 5GB), nešetřete a navyšte si tarif na 50GB.

By Hach Flecher

Similar articles

Jak zálohovat fotky na Mac? :: Jak propojit JBL charge 3 a 4?
Užitečné odkazy