Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Zástupce Na Ploše Windows 7?

Jak vytvořit zástupce na ploše Windows 7?

Vytvoření zástupce na ploše

Opět je postupů více. Nejprve je nutné vyhledat adresář, kde je program nainstalovaný. V něm najet myší na soubor, který spouští celý software, což je obyčejně ten s koncovkou .exe, a kliknout pravým tlačítkem myši. Objeví se možnosti, ze kterých vybereme odeslat na plochu vytvořit zástupce.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Pokud jde o toto, jak dát steam na plochu?

Bohudík se o to pokoušet nemusíte, protože Steam umožňuje vytvořit zástupce přímo. Vyberte tedy ze seznamu požadovanou hru, klepněte na ni pravým tlačítkem myši a v kontextové nabídce zvolte Vytvořit zástupce na ploše.
Následně, jak přidat widget na plochu windows 10?
Miniaplikaci přidáte kliknutím vpravo nahoře na monitoru na + (PLUS). Otevře se vám galerie miniaplikací – 3 stránky plné doplňků, všechny si lze na plochu počítače nebo notebooku s Windows 8, 8.1 nebo Win10 přidat. Stačí pouze na vybraný gadget kliknout a on se sám do pravého sloupce přidá.

Jak dát youtube na plochu?

Ulož stránku do oblíbených a po té pr tl myši vyber odeslat-plocha vytvořit zástupce. Ikonu si pak můžež změmit na cokoli. Tak si stáhni ikonu YT a ve Vlastnostech odkazu ji dej do Změnit ikonu.
Lidé se také ptají, jak zmensit hlavní panel windows 11?
Zde je návod, jak to udělat. Krok 1: Klikněte pravým tlačítkem na prázdné místo na ploše a kliknutím na položku Nastavení zobrazení otevřete Nastavení> Systém> Stránka zobrazení. Krok 2: Zde na pravé straně v části Měřítko a rozložení vyberte měřítko z rozevíracího seznamu, které chcete použít.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Pokud jde o toto, jak si upravit hlavní panel?

Stiskněte a podržte nebo klikněte pravým tlačítkem myši na libovolné prázdné místo na hlavním panelu a pak vyberte Nastavení hlavního panelu. V nastavení hlavního paneluse posouváním zobrazíte možnosti přizpůsobení, velikosti, výběru ikon a dalších možností.
Jak přidat záložku na plochu?
Klikněte na zámek nacházející se v adresním řádku nalevo od adresy a držte tlačítko myši stisknuté. Přesuňte ukazatel myši na plochu a poté uvolněte tlačítko myši. Tím se vytvoří zástupce této stránky.

Jak dát kontakt na plochu Iphone?

Poté v pravém horním rohu klepněte opět na tři tečky (v případě operačního systému iOS 15 na ikonku posuvníků v kroužku), klepněte na Přidat na plochu a poté vpravo nahoře opět klepněte na Přidat.
Jak dostat ikonu na plochu Samsung?
Podržením prstu na ikoně aplikace se zobrazí menu s dalšími možnostmi. Mnoho aplikací má v tomto menu rychlé volby, jak se dostat k nejpoužívanějším funkcím. Věděli jste ale, že pokud podržíte prst na této rychlé volbě, tak ji můžete hned přetáhnout jako ikonu na plochu?

Kde je v Androidu plocha?

V závislosti na telefonu: Přejeďte ze spodní části obrazovky nahoru. Klepněte na tlačítko plochy. nebo toto tlačítko plochy.

By Lardner Galaz

Similar articles

Jak propojit JBL charge 3 a 4? :: Jak dostat ikonu na plochu?
Užitečné odkazy