Domovská stránka > J > Jak Dát Siri Do Češtiny?

Jak dát Siri do češtiny?

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

Přejděte do Nastavení > Siri a hledání. Klepnutím na Jazyk změníte jazyk, který Siri používá pro požadavky a hlasové odezvy. Klepnutím na Hlas Siri změníte hlas, kterým Siri mluví.

Přečtěte si více

Související článek

Jak přepnout Siri do češtiny?

Přejděte do nastavení zařízení.

Můžete se také zeptat, jak se ovlada siri?

Po počátečním nastavení můžete Hlasové ovládání zapnout nebo vypnout tak, že řeknete „Hey Siri", použijete zkratku zpřístupnění nebo přejdete do Nastavení, vyberete Zpřístupnění a potom Hlasové ovládání. Nemůžete používat Siri a Hlasové ovládání současně. Když tedy používáte Hlasové ovládání, nemůžete se Siri mluvit.
Jak mluvit se Siri?
Stačí říct „Hey Siri" nebo stisknout tlačítko a pak říct, co potřebujete. Níže vyhledejte své zařízení Apple a zjistěte, jak na něm používat Siri.

Co je to Siri iPhone?

Siri je virtuální asistent. Je součástí operačních systémů iOS, watchOS, macOS, iPadOS společnosti Apple Inc. Asistent používá hlasové dotazy a uživatelské rozhraní pro zodpovězení na otázky. Tento software se přizpůsobuje uživatelským jazykům, vyhledáváním a preferencím.
Někdo se také může ptát, kdy bude siri v češtině?
V minulosti se několikrát spekulovalo o tom, že Google naučí svého Asistenta konečně česky. Později se však byly tyto zprávy vyvráceny a stejný případ je i u Applu. Česká Siri měla přijít už před několika lety a stále nic. Až v posledních týdnech mají jablíčkáři kapku naděje.

Související článek

Jak mluvit se Siri?

Pokud chcete říct, co potřebujete, stiskněte tlačítko . Najděte své zařízení Apple a naučte se ho používat.

Pokud jde o toto, na co pouzivat siri?

Síra se používá převážně k výrobě střelného prachu, zápalek a jako dezinfekční prostředek k tzv. síření sudů (popř. včelích plástů). Dále se využívá například v lékařství ve formě sirných mastí, které se používají proti kožním chorobám.
Pokud jde o toto, jak privolat siri?
Zkontrolujte, jestli máte zapnutou funkci „Hey Siri"
  1. Přejděte do Nastavení.
  2. Klepněte na Siri a hledání.
  3. Přesvědčte se, jestli máte zapnutá následující nastavení: Čekat na vyslovení „Hey Siri" Povolit Siri při uzamčení

Navíc, jak vypnout hlasové ovládání?

Máte-li telefon s Asistentem Google, podržte tlačítko plochy, pak klikněte po sobě na ikony Prozkoumat (modrý obdélníček) a Možnosti (tři tečky nad sebou). Otevřete menu Nastavení a vyberte Telefon. Tak se dostanete k možnosti vypnout či zapnout Asistent Google a ovládat i funkci rozeznání hlasu OK Google.
Jak si povidat se Siri?
Otevřete Nastavení na iPhonu nebo iPadu a přejděte dolů na Siri a vyhledávání. Abyste umožnili aktivaci hlasovým příkazem, zapněte přepínač Čekat na vyslovení „Hey Siri". Pokud chcete vyvolat Siri přes tlačítko plochy, zapněte Spustit Siri tlačítkem plochy.

Navíc, jak učit siri?

Aktivujeme Siri (buď hlasem řekneme větu „Hey, Siri! " a nebo použijeme gesto pro její vyvolání). Nyní Siri řekneme příkaz „Change pronunciation of Zlatíčko". Siri se vás dotáže, jak by teda měla Zlatíčko vyslovovat.

By Zina Lazarski

Similar articles

  • Jak se šíří počítačový vir?

    Většina virů se šíří přes sociální sítě. Pokud otevřete škodlivý odkaz, který vám někdo poslal, dostanete se na stránku, která do vašeho počítače stáhne virus. Viry se mohou šířit i prostřednictvím webového prohlížeče.

  • Jak se šíří červ?

    Počítačový červ je program, který se šíří po síti. Základní rozdíl mezi červem a virem spočívá v tom, že červ se může šířit sám a není závislý na hostitelském souboru.

  • Jakou vlnou se šíří zvuk?

    Zvuk se nešíří ve vakuu, je to mechanické vlnění hmotného prostředí. Zdrojem zvuku jsou tělesa, v nichž vzniká mechanické vlnění, které se přenáší do okolního prostředí. Jako příklad lze uvést strunu, tyč atd.

  • Jak se šíří viróza?

    Sliny a neviditelné kapičky, které nám vylétávají z úst a nosu, když kašleme, kýcháme nebo mluvíme, jsou přenašeči chřipky i virů. Člověk je nejvíce nakažlivý, když se nemoc projeví až po sedmi dnech.

  • Co říkat Siri?
  • Jak nastavit Siri na Apple TV?
  • Na co je Siri?
  • Jak učit Siri?
Jak zapnout opravování ve Wordu? :: Kolik stojí obalka na poště?
Užitečné odkazy