Domovská stránka > J > Jak Převést Pdf Do Zfo?

Jak převést PDF do Zfo?

Aplikace FormFiller pro editaci ZFO souborů Stáhněte si aplikaci pro Windows, která vám umožní vyplňovat chytré formuláře. Vyhnete se tím vypisování tiskopisů a zrychlíte komunikaci mezi lidmi ve firmě nebo na úřadě. Formuláře snadno převedete do PDF nebo je uložíte jako ZFO soubor.

Přečtěte si více

Související článek

Co je převést na dynamický disk?

Při změně základního disku na dynamický můžete vytvářet svazky, které pokrývají více disků. Dynamické svazky lze použít v určitých situacích. Základní disky podporují pouze primární, rozšířené a logické jednotky.

Jak nastavit velikost PDF?

Automaticky přizpůsobit stránku velikosti papíru
  1. Vyberte možnost Soubor > Tisknout.
  2. V rozbalovací nabídce Měřítko stránky vyberte jednu z následujících možností: Přizpůsobit na tisknutelnou plochu Zvětší malé stránky a zmenší velké, aby odpovídaly papíru.
  3. Klikněte na tlačítko OK nebo Tisknout.
Jak konvertovat PDF?
Online převod PDF na Word

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte PDF do zóny přetažení. Vyberte soubor PDF, který chcete převést do formátu DOCX. Acrobat soubor PDF automaticky převede na dokument aplikace Word. Převedený dokument si stáhněte nebo se přihlaste a sdílejte ho.

Jak sjednotit PDF soubory?

Sloučení několika souborů PDF do jednoho dokumentu

Klikněte na tlačítko Vybrat soubory výše nebo přetáhněte soubory do zóny přetažení. Vyberte soubory, které chcete sloučit pomocí nástroje aplikace Acrobat pro sloučení PDF. V případě potřeby změňte pořadí souborů. Klikněte na tlačítko Sloučit soubory.
Jak převést soubor PDF do XML?
❓ Jak mohu převést PDF na XML? Nejprve je třeba přidat soubor pro konverzi: přetáhněte soubor PDF nebo klikněte dovnitř bílé oblasti a vyberte soubor. Poté klikněte na tlačítko „Převést". Po dokončení konverze PDF na XML můžete stáhnout soubor XML.

Související článek

Jak převést disk MBR na GPT?

Klikněte na disk, který chcete převést, z kontextové nabídky. Pokud je disk již typu MBR, zobrazí se možnost převodu na disk GPT. K převodu disku z formátu GPT na MBR lze použít příkazový řádek.

Jak převést PDF do strojově čitelného formátu?

Otevřete PDF v aplikaci Acrobat a pak zvolte možnost Nástroje > Exportovat PDF. Zobrazí se různé formáty, do kterých můžete exportovat soubor PDF. Klikněte na položku Obrázek a vyberte formát, do kterého má aplikace uložit obrázky. Vyberte formát, do kterého má aplikace uložit exportované obrázky.
Následně, jak zvětšit velikost pdf?
Acrobat může automaticky změnit měřítko PDF tak, aby se vešel na papír, nebo změnit velikost stránek nastavením konkrétního procenta.
  1. Zvolte Soubor > Tisknout.
  2. Klikněte na Velikost a vyberte jednu z následujících možností: Přizpůsobit. Zvětší malé stránky a zmenší velké stránky tak, aby odpovídaly papíru.

Můžete se také zeptat, jak zmenšit velikost pdf zdarma?

Komprese souboru PDF online

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubory do zóny přetažení. Vyberte soubor PDF, který chcete zmenšit. Po nahrání souboru PDF Acrobat automaticky zmenší jeho velikost. Stáhněte si komprimovaný soubor PDF nebo se přihlaste a sdílejte ho.
Navíc, jak změnit velikost přílohy?
Zmenšení velikosti souboru pomocí komprese obrázků
  1. Vyberte obrázky, které chcete zmenšit.
  2. V části Nástroje obrázku vyberte na kartě Formát ve skupině Upravit možnost Komprimovat obrázky.
  3. Vyberte možnosti komprese a rozlišení a pak vyberte OK.

Lidé se také ptají, jak převést na pdf a?

OpenOffice. Po spuštění programu PDF-XChange Editor Free otevřete požadovaný PDF dokument, následně v hlavním menu vlevo nahoře zvolte Soubor → Uložit jako (Ctrl+Shift+S). Objeví se dialogové okno s informací o názvu souboru a formátu. V políčku Uložit jako typ vyberte volbu PDF/A dokument.

By Amalbergas

Similar articles

Jak převést PDF do DOCX? :: Jak rozpoznat text?
Užitečné odkazy