Domovská stránka > J > Jak Odstranit Stránku V Pdf?

Jak odstranit stránku v PDF?

Otevřete PDF v aplikaci Acrobat. V pravém panelu zvolte nástroj Uspořádat stránky. Na sekundárním panelu nástrojů se zobrazí sada nástrojů uspořádání stránek a v oblasti Dokument se zobrazí miniatury stránek. Vyberte miniaturu stránky, kterou chcete odstranit, a kliknutím na ikonu Odstranit stránku odstraňte.

Přečtěte si více

Související článek

Jak odstranit zámek aktivace?

Přejděte na www.iCloud.com/ find.Pihlaste své Apple ID a heslo a odstraňte aktivační zámek.

Jak rozdělit soubor PDF?

Otevřete PDF v aplikaci Acrobat DC. Zvolte Uspořádat stránky > Rozdělit. Vyberte, jak chcete rozdělit jeden nebo více souborů. Pojmenujte soubor a uložte ho: Klikněte na Možnosti výstupu a vyberte, kam chcete uložit rozdělený soubor, jak se má jmenovat a jak se má rozdělit.
Jak prevest Word do PDF Radirna?
V programu Word, v otevřeném dokumentu, klikněte vlevo nahoře na tlačítko Office. Zvolte položku Uložit jako. Nyní máte na výběr několik možností. Klikněte na PDF nebo XPS.

Pokud jde o toto, jak uložit v pdf?

Chcete-li dokument PDF uložit, vyberte příkaz nabídky Soubor > Uložit nebo klikněte na ikonu Uložit soubor na panelu nástrojů HUD ve spodní části PDF. Zobrazí se dialog Uložit jako. Vyberte umístění, kam chcete uložit soubor PDF, a pak klepněte na tlačítko Uložit.
Jak ulozit soubor do DOCX?
Když Převaděč formátu dokumentu vyskočí dialogové okno, postupujte následovně: A: Vyberte složku obsahující dokumenty, které chcete převést z Zdrojový soubor sekce složek; B: Vyberte složku pro uložení dokumentů po převodu z Uložit do sekce. C: Určete možnost Převést doc na docx z Převést formát sekce.

Související článek

Jak odstranit z nabídky Start?

Postup je zde. Je třeba otevřít nabídku Start. Pokud chcete soubor z nabídky Start odstranit, klepněte na možnost Odebrat ze seznamu. Soubor bude z nabídky Start odstraněn.

Jak vytvořit PDF zdarma?

Vyzkoušejte programy zdarma na tvorbu, úpravy a převod PDF dokumentů
  1. PDFCreator 1.7 – open source.
  2. PDF-XChange Viewer 2.5 – freeware.
  3. CutePDF Writer 3 – freeware.
  4. PrimoPDF 5.1 – freeware.
  5. PDFTools 1.3 – freeware.
  6. Hexonic PDF Split and Merge 1 – freeware pro nekomerční účely.
  7. PDFill PDF Tools 11 – freeware pro nekomerční užití
Lidé se také ptají, jak vložit text do pdf souboru?
Nový text můžete do PDF přidat nebo vložit s použitím kteréhokoli písma instalovaného v systému. Zvolte možnost Nástroje > Upravit PDF > Přidat text . Otevřete PDF a vyberte příkaz Nástroje > Upravit PDF > Přidat text.

Když to vezmeme v úvahu, jak spojit pdf dokumenty do jednoho?

V Průzkumníkovi souborů vyberte myší soubor nebo soubory (s pomocí myši a klávesy CTRL), které zkombinovat do jediného souboru PDF. Na výběr pak klikněte pravým tlačítkem myši. Následně v kontextovém menu vyberte volbu Kombinovat v PDF-XChange Editoru. Tím dojde ke sloučení vybraný souborů do jediné souboru PDF.
A jaký je rozdíl mezi pdf a pdf a?
PDF/A je oficiální archivační verze formátu PDF definovaná v standardech ISO 19005-1:2005 a ISO 19005-2:2011. Jedná se o zúžení definice formátu PDF tak, aby bylo možné soubory uložené v PDF/A otevřít beze ztráty informace i všemi budoucími verzemi softwarových nástrojů.

Můžete se také zeptat, jak poznam že se jedná o pdf a?

Na tomto místě si zopakujeme, jak ověřit, zda dokument PDF skutečně ve standardu, který deklaruje, je. Po otevření v Acrobatu se, je-li dokument ve standardu PDF/A, objeví nahoře na stránce modrá lišta s nápisem: Tento dokument je zobrazen v režimu PDF/A.

By Obediah

Similar articles

Jak vložit text do PDF souboru? :: Jak převést dokument z Wordu do PDF?
Užitečné odkazy