Domovská stránka > J > Jak Otevřít Soubor M4A?

Jak otevřít soubor M4A?

Top 1: VLC pro Android

1. Přehrajte M4A a další hudební soubory na telefonu a tabletu Android. 2. Podpora téměř všech audio formátů, jako jsou M4A, MP3, WMA atd.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Jaký je rozdíl mezi MP3 a M4A?

MP3. Ve skutečnosti se M4A obecně bere jako nástupce MP3, protože dělá to samé, jako MP3, ale ve srovnání s MP3, M4A může komprimovat audio se stejným datovým tokem v menší velikosti souboru. M4A soubory mají obvykle stereofonní bitrate 128kbps, 192 kbps nebo 256 kbps.
Následně, co to je m4a?
M4A souborů jsou běžně známé jako MPEG-4 zvukové soubory, a tyto . m4a soubory obsahují digitální audio data, která byla realizována s kompresním standardem, AAC a poradna (Apple Lossless Audio Codec) specifikací.

Jak převést RAR?

Své dokumenty RAR můžete převést z jakékoli platformy (Windows, Linux, macOS). Není třeba se registrovat. Jednoduše přetáhněte soubor RAR do formuláře pro nahrání, vyberte požadovaný výstupní formát a klikněte na tlačítko „Převést". Po dokončení převodu si můžete stáhnout soubor PDF.
Jak změnit soubor RAR?
Na RAR soubor klepněte pravým tlačítkem myši a poté vyberte jednu z níže uvedených možností. Otevřít ve WinRARu: otevře archiv v programu WinRAR. Extrahovat soubory...: extrahování souborů v archivu s možností zvolení cílové složky, kam se mají soubory extrahovat.

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Můžete se také zeptat, jak změnit rar?

Jak otevřít RAR v systému Android:
  1. Stáhněte si a spusťte aplikaci RAR App na Androidu.
  2. Přejděte na místo, kde je uložen váš soubor RAR.
  3. Klepněte na složku nebo soubor, který chcete rozbalit.
  4. Chcete-li extrahovat jednotlivé soubory, vyberte možnost `Otevřít archiv > Extrahovat soubor`.
  5. Otevřete soubory normálním způsobem.
Pokud jde o toto, jak převést flac na audio cd?
Flac Ripper je nástroj pro konverzi audio obrazů typu FLAC (FLAC + CUE) do klasických audio CD. Program také umožňuje převod nebo rozdělení FLAC souborů do hudebních formátů typu MP3, WAV, FLAC, VOX, G726 nebo G723. Nechybí ani podpora ID3 tagů a možnost nastavení kvality (bitrate) výstupních audio souborů.

Můžete se také zeptat, jak přehrát soubor flac?

Jak lze FLAC přehrát?
  1. Nejjednodušším způsobem, jak FLAC přehrát, je využít aplikaci Winamp (postačí bezplatná verze).
  2. Chcete-li přehrávat FLAC přímo v aplikace Windows Media Player, můžete si doinstalovat Xiph.org DirectShow filters. Pro korektní práci s tagy lze použít WMP Tag Plus.
Co je to soubor FLAC?
FLAC (Free Lossless Audio Codec) je otevřený, zvukový, bezztrátový kodek. Používá lineární predikci pro konverzi zvukových vzorků do série malých čísel (tzv. reziduálů), která jsou efektivně uložena pomocí Golomb-Riceova kódování. Používá také RLE, které se ale reálně uplatní pouze u 8bitového rozlišení.

Jak konvertovat videa?

Handbrake Portable je bez nadsázky jeden z nejlepších bezplatných video převodníků. Díky bohaté podpoře formátů jej lze s výhodou použít pro konverzi videa pro různé platformy. Jeho možnosti nastavení ocení i experti. Program open source je ideálním řešením pro převod videa.

By Mientao Kiebler

Similar articles

Jak zrušit HEIC? :: Jak ulozit soubor do DOCX?
Užitečné odkazy