Domovská stránka > J > Jak Spustit Office?

Jak spustit Office?

K tomu je třeba kliknout na tlačítko Start, přejít na příkaz Všechny programy, přejít na příkaz Nástroje sady Microsoft Office a potom kliknout na položku Aktivovat produkt Spuštění Průvodce aktivací sady Office mimo aplikace systému Office.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když mi nejde spustit aplikace?

Pokud se některá z aplikací nespustí nebo při spuštění spadne, zkuste nejprve restartovat telefon. Pokud to nepomůže, otevřete nastavení a vyhledejte problémovou aplikaci v seznamu. Poté aplikaci restartujte.

Můžete se také zeptat, jak opravit instalaci office 365?

V seznamu nainstalovaných aplikací najděte položku »Microsoft 365 - cs-cz«, klikněte na ni pravým tlačítkem a vyberte možnost »Změnit«. Kliknutím na »Ano« potvrďte další postup. Následný dialog vám nabídne dvě možnosti: »Rychlá oprava« a »Online oprava«.
Někdo se také může ptát, jak restartovat powerpoint?
V seznamu nainstalovaných aplikací klikněte pravým tlačítkem na Microsoft Office, potom klikněte na Změnit a vyberte Opravit.

Lidé se také ptají, jak dát windows 10 do češtiny?

Instalace a nastavení češtiny ve Windows 10

V Nastavení Windows zvolte záložku Čas a jazyk. Zde vyberte záložku dole Další možnosti pro datum, čas a místní nastavení. V kategorii Hodiny, jazyk a země či oblast klikněte na záložku Jazyk – Přidat jazyk. Klikněte na tlačítko Přidat jazyk a vyberte Čeština.
Jak nastavit jazyk v počítači?
Správa nastavení jazyka zobrazení ve Windows
  1. Vyberte Start > Nastavení > Čas a jazyk > Jazyk a oblast.
  2. Zvolte jazyk v nabídce Jazyk zobrazení Windows nebo vedle možnosti Upřednostňované jazyky vyberte Přidat jazyk a nainstalujte požadovaný jazyk, pokud není uvedený.

Související článek

Jak spustit Bixby?

V seznamu vyberte položku Hlasové buzení a nastavte citlivost z výchozí (nízké) na vyšší. Všechny kroky jste provedli.

Jak nastavit češtinu ve Win 7?

Postup změny rozhraní Windows 7 po instalaci jazykové sady
  1. Klikněte na tlačítko Start a do pole Zahájit hledání zadejte Změnit jazyk zobrazení.
  2. Klikněte na položku Změnit jazyk zobrazení.
  3. V rozevíracím seznamu vyberte požadovaný jazyk a potom klikněte na tlačítko OK.
Lidé se také ptají, jak vypnout kontrolu pravopisu ve wordu?
Klikněte na Soubor > Možnosti > Kontrola pravopisu a mluvnice, zrušte zaškrtnutí políčka Kontrolovat pravopis při psaní a klikněte na OK.

Lidé se také ptají, proč mi word nekontroluje gramatiku?

Pokud je políčko Neprovádět kontrolu pravopisu ani gramatiky zaškrtnuté, pravopis se v dokumentech nekontroluje. Chcete-li v aplikaci Word zrušit zaškrtnutí políčka Automaticky rozpoznávat jazyk, postupujte následujícím způsobem: Na kartě Revize klikněte ve skupině Jazyk na Jazyk > Nastavit jazyk kontroly pravopisu.
Jak zrušit červené podtrhávání ve Wordu?
Pokud nechcete kontrolu pravopisu (červené podtrhování), zrušte zatržení u položky Kontrolovat pravopis při psaní. Kontrolu gramatiky (zelené) pak vypnete zrušením zatržením Označovat gramatické chyby při psaní a S pravopisem kontrolovat i gramatiku.

Jak nastavit češtinu v Excelu?

V Excel v menu Soubor klik na Možnosti. V dialogovém okně Možnosti aplikace Excel z levého menu vybrat Jazyk. a pokud již máte k dispozici angličtinu stačí klik na ikonu Přesunout nahoru. Pokud angličtinu nemáte klik na Přidat jazyk... a angličtinu (nebo jiný jazyk) doinstalujte.

By Grishilde Millan

Similar articles

Jak dát png do PDF? :: Jak zmenit Jazyk MS Office?
Užitečné odkazy