Domovská stránka > J > Jak Přesunout Fotky A Videa Z Iphonu Na Externí Disk?

Jak přesunout Fotky a videa z iphonu na externí disk?

Připojte iPhone, iPad nebo iPod touch k Macu pomocí USB kabelu. Na počítači otevřete aplikaci Fotky. Objeví se aplikace Fotky s obrazovkou Importovat, na které uvidíte fotky a videa z připojeného zařízení. Pokud se obrazovka Importovat nezobrazí automaticky, klikněte na název zařízení na bočním panelu Fotek.

Přečtěte si více

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Jak přesunout hru na jiný počítač?

Niekoľko možností:A) pokiaľ hra sa len "rozbalila" a má v adresári *.exe súbor - stačí prekopírovaťB) vytvoriť z toho adresára ISO a znova rozbaliť do nového PCC) pokiaľ sa však inštalovala pomocou inštalátora - v OS sa o tom vytvoril v registroch záznam.
Kam instalovat hry na SSD nebo HDD?
Na SSD má smysl natlačit všechny programy a hry, co se tam vejdou. Minimálně to, co používáš nejčastěji. Vše, co bude na HDD, bude líné jako šnek. Na SSD hodte i vetsinu programu, hlavne ty pouzivane.

Jak přesunout World of Tanks na jiný disk?

Někde u hry by měla být možnost "zálohovat místní soubory". Tím se ti ze hry vytvoří nějaký backup. Pak můžeš hru odinstalovat.
Jak zobrazit stahované soubory?
Pokud chcete zobrazit soubory, které jste stáhli při používání Internet Exploreru, otevřete Internet Explorer, vyberte tlačítko Nástroje a pak vyberte Zobrazit stahování. Uvidíte, co jste stáhli z webu, kde jsou tyto položky uložené na vašem počítači, a zvolit akce, které se mají u stahování provádět.

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Lidé se také ptají, jak zobrazit stažené soubory?

Správce souborů umožní jednoduchý přístup ke složkám – podobně jako v počítači. Vám stačí nalézt složku Downloads, případně Stažené soubory, abyste se dostali k požadovanému obsahu.
Kde najdu stahování?
Nalezení a otevření souborů
  1. Otevřete aplikaci Soubory . Kde najdete své aplikace.
  2. Zobrazí se stažené soubory. Další soubory najdete klepnutím na nabídku . Chcete-li je seřadit podle názvu, data, typu nebo velikosti, klepněte na ikonu možností Seřadit podle.
  3. Chcete-li otevřít nějaký soubor, stačí na něj klepnout.

Jak zvýšit download?

Jak zvýšit rychlost stahování dat?
  1. Bez dobrého připojení nic nezmůžete. Než se pustíte do konkrétních tipů, je třeba začít úplnými základy.
  2. Stahujte z bezpečných zdrojů
  3. Pořiďte si účet na uložišti, které používáte.
  4. Stáhněte si speciální program.
  5. Dejte stahování prostor.
Někdo se také může ptát, proč mi nejde stahovat?
Zkontrolujte místo v úložišti

Pokud máte v zařízení nedostatek místa, nebude možné stahovat a instalovat aplikace. V zařízení může být málo místa v těchto případech: Zobrazí se vám oznámení ohledně místa v úložišti. Máte k dispozici méně než 1 GB.

Jak obnovit stahování?

Klikněte na Možnosti (3 tečky vpravo nahoře) a následně volbu Stažené soubory. TIP: Rychlejší možnost je současný stisk kláves CTRL a J. Nyní vidíte soubory, které se již stáhly, ale také ty, které se zastavily. A právě u nich klikněte na tlačítko Pokračovat.

By Catha Zutell

Similar articles

Jak stahovat soubory na disk D? :: Jak změnit umístění složky?
Užitečné odkazy