Domovská stránka > J > Jak Přepnout Na Přídavnou Grafickou Kartu?

Jak přepnout na přídavnou grafickou kartu?

Pokud grafiku nepřepnete, může se stát, že budete pracovat na integrované grafice a výkonnější grafickou kartu nevyužijete. Abyste grafickou kartu přepnuli, přejděte nejdříve na »Ovládací panely«, poté na »Vzhled a přizpůsobení | Upravit rozlišení zobrazení« a pak na»Upřesnit nastavení«.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vyndat SIM kartu z telefonu?

Slot pro sim kartu je na boku telefonu. Pouzdro telefonu je třeba sejmout. Odříznutý roh pouzdra by měl směřovat k odříznutému rohu karty SIM. Připevněte kartu SIM do držáku.

Jak vypnout integrovanou grafiku?

Do řádky »Otevřít« zadejte příkaz »devmgmt. msc«, který po potvrzení přes tlačítko »OK« aktivuje »Správce zařízení«. V něm v kategorii »Grafické adaptéry« vyberte grafickou kartu, kterou nechcete používat, a klikněte na ni pravým tlačítkem myši. Z nabídky vyberte volbu »Zakázat« a potvrďte tlačítkem »Ano«.
Jak vypnout GPU?
Zapnutí a vypnutí funkce Náhled pomocí GPU
  1. Kliknutím na ikonu Výkon GPU v pruhu aplikace si na panelu Předvolby zobrazíte nastavení Výkon GPU.
  2. Zaškrtněte (zapnutí) nebo zrušte zaškrtnutí (vypnutí) políčka Výkon GPU a klikněte na tlačítko OK.

Někdo se také může ptát, jak odpojit grafickou kartu?

Karta je do počítačové skříně přišroubována, takže stačí pouze tento jeden šroubek povolit. A následně odklopit páčku, která grafickou kartu drží v základní desce.
Pokud jde o toto, jak zprovoznit novou grafickou kartu?
NÁVOD K INSTALACI:
  1. Odpojte počítač od elektrické sítě!
  2. Dejte pozor na statickou elektřinu, ideálně se před manipulací zkuste „vybít".
  3. Počítač položte na bok a sejměte odnímatelný boční kryt.
  4. Vložte grafickou kartu do slotu a kartu přišroubujte.
  5. Do grafické karty (pokud má toto zapojení) vložte dodatečné napájení.

Související článek

Jak načíst SD kartu?

Pokud vložíte kartu SD do příslušného slotu, počkejte, až ji počítač nahraje. Pokud nemáte vestavěnou čtečku paměťových karet, je třeba použít externí čtečku. Zapojte čtečku do portu počítače a vložte kartu do slotu.

Jak nastavit grafickou kartu AMD na hry?

AMD
  1. Nejprve se ujistěte, že máte stažené a nainstalované nejnovější ovladače grafické karty i nejnovější verzi AMD Crimson Radeon Software.
  2. Klikněte pravým tlačítkem kamkoliv na plochu a vyberte Nastavení Radeon (AMD Radeon Settings).
  3. Po otevření okna Radeon klikněte na záložku Hraní (Gaming).
Pokud jde o toto, jak zjistit která grafická karta je aktivní?
Možná by stačil klik pravým tlačítkem myši na obrazovku, vybrat "Rozlišení obrazovky" a v možnosti "Upřesnit nastavení" najít aktivní grafický adaptér.

Jak nastavit druhou grafiku?

1. Do vyhledávací lišty ve Windows zadejte [Nastavení grafiky]①, poté klikněte na [Otevřít]②. 2. V záložce Předvolba výkonu grafiky můžete kliknout na rozbalovací menu a vybrat Desktopové aplikace nebo Aplikace obchodu Microsoft a vybrat aplikaci, kterou chcete nastavit.
Jak povolit integrovanou grafiku?
Grafika může být zakázána v BIOSu a bude nutné ji povolit. Což bez monitoru neuděláš, takže budeš muset udělat reset BIOSu (ve výchozím stavu bývá na AUTO). A pak bude záležet, zda deska grafiku vypíná při osazení jiné nebo ne. Pokud tedy ani po resetu BIOSu monitor nenaskočí, vytáhni grafiku ven.

Co je to CPU a GPU?

V počítačové grafice se podstatně delší dobu pro renderování využívá hlavní procesor počítače (CPU). V poslední dekádě ovšem došlo k zdokonalení grafických procesorů (GPU) a tak se uvolnil prostor pro jejich využití i pro výpočty ray tracingu v procesu renderování.

By Hermina

Similar articles

Jak zálohovat soubory na SD kartu? :: Jak zjistit heslo administrátora?
Užitečné odkazy