Domovská stránka > J > Jak Přeinstalovat Office 2016?

Jak přeinstalovat Office 2016?

Existují 2 možnosti, jak aplikace Office 2016 opravit:
  1. rychlá oprava – místní rychlá přeinstalace bez potřeby internetu.
  2. online oprava – kompletní přeinstalování Office 2016 pomocí nejnovějšího instalátoru, který stahuje všechny instalační soubory nově z internetu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak přeinstalovat Minecraft?

Nejprve odinstalujte Ovládací panely - Programy a funkce, poté stiskněte kombinaci kláves Windows + R a do textového pole zadejte %appdata% a potvrďte. Pokud chcete přijít o všechny uložené světy, můžete z otevřené složky odstranit podsložku.mjanet nebo ji přejmenovat na Old.

Můžete se také zeptat, jak opravit outlook?

V aplikaci Outlook 2010, Outlook 2013 nebo Outlook 2016 zvolte Soubor. Zvolte Nastavení účtu > Nastavení účtu. Na kartě E-mail zvolte svůj účet (profil) a potom zvolte Opravit.
Jak opravit instalaci Office 365?
V seznamu nainstalovaných aplikací najděte položku »Microsoft 365 - cs-cz«, klikněte na ni pravým tlačítkem a vyberte možnost »Změnit«. Kliknutím na »Ano« potvrďte další postup. Následný dialog vám nabídne dvě možnosti: »Rychlá oprava« a »Online oprava«.

Jak obnovit Office?

Pokud chcete zobrazit celé podokno Obnovení dokumentu, najeďte myší na pravý kraj panelu. Zobrazí se vám šipka ukazující doleva a doprava. Na šipku klikněte a potáhněte ji doprava, abyste podokno Obnovení dokumentu rozšířili.
Navíc, jak zdarma stáhnout word?
Jak získat Microsoft Word zdarma
  1. Přejděte na Office.com.
  2. Přihlaste se přes svůj účet u Microsoftu nebo si vytvořte účet zdarma.
  3. Klikněte na ikonu Word a začněte.

Související článek

Jak získat MS Office zdarma?

Pokud kliknete na tlačítko ke stažení na postranním panelu, budete přesměrováni na webové stránky Office. Pokud již máte účet Microsoft, přejděte na aplikace Office.

Jak stáhnout Microsoft Excel?

Pokud chcete Excel stáhnout, klikněte na tlačítko „Nainstalovat Office", které najdete na domovské stránce svého účtu Microsoft. Velmi důrazně varujeme před hledáním a následným stahováním nelegálních edicí na různých souborových serverech.
Jak stáhnout Word z Office 365?
Přihlaste se do centra pro správu Microsoft 365 a vyberte software Office. V části jazykzvolte požadovaný jazyk a pak zvolte nainstalovat. Po zobrazení výzvy vyberte Spustit.

Jak nainstalovat Microsoft Office 2010 zdarma?

K vyzkoušení je také 64bitová verze Microsoft Office 2010.
...
Microsoft Office 2010, populární balík profesionálních aplikací pro kancelář MAGAZÍN.
Detail produktu Microsoft Office 2010 32 bit
Licencezdarma k vyzkoušení
Operační systémWindows XP/Vista/7/8
Velikost souboru544,10 MB
Instalaceano
Když to vezmeme v úvahu, jak aktivovat office 2010 zdarma?
Aktivace Office 2010 online

Klikněte na Soubor > Nápověda > Aktivovat kód Product Key. Jestli tlačítko Aktivovat kód Product Key nevidíte, váš software už je aktivovaný a máte hotovo.

Jak změnit Product Key Office 2010?

Po spuštění aplikace Microsoft Office Word 2010 se přepneme do záložky "Soubor" a poté na položku "Nápověda". Dále v okně "Nápověda" klikneme na nápis "Změnit kód Product Key". Zadáme kód Product Key a klikneme na "Pokračovat". Po dokončení klikneme tlačítko na "Zavřít".

By Ursulina

Similar articles

Jak propojit mobil se Setoboxem? :: Jak odebrat licenci MS Office?
Užitečné odkazy