Domovská stránka > J > Jak Obnovit Whatsapp Na Iphonu?

Jak obnovit WhatsApp na iPhonu?

Obnova historie chatů ze zálohy na iCloudu
  1. Nejprve ověřte, že záloha na iCloudu existuje. Otevřete WhatsApp > Nastavení > Chaty > Záloha chatů.
  2. Pokud vidíte, kdy byla vytvořena poslední záloha, odstraňte a znovu nainstalujte WhatsApp.
  3. Po ověření svého telefonního čísla se držte pokynů aplikace k obnovení historie chatů.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Jak prenest data z Androidu na iPhone?

Klepněte na Přenést data z Androidu

Při nastavování nového iOS zařízení najděte obrazovku Aplikace a data. Potom klepněte na Přenést data z Androidu. (Pokud už jste nastavení dokončili, budete iOS zařízení muset vymazat a začít znova. Jestli ho nechcete mazat, můžete obsah přenést ručně.)
Jak zprovoznit WhatsApp?
Stažení a nastavení aplikace WhatsApp. 1. Stažení a otevření aplikace: WhatsApp Messenger si můžete stáhnout zdarma z Obchodu Google Play nebo z App Store společnosti Apple. Následně aplikaci otevřete klepnutím na ikonu s logem WhatsApp na domovské obrazovce telefonu.

Můžete se také zeptat, jak zálohovat whatsapp?

Otevřete WhatsApp. Klepněte na ikonu Více možností > Nastavení > Chaty > Zálohování chatů > Zálohovat na Disk Google. Zvolte si kteroukoli frekvenci zálohování kromě Nikdy. Zvolte účet Google, na který chcete historii svých chatů zálohovat.
Někdo se také může ptát, jak pretahnout aplikace do noveho iphonu?
Přenos zálohy na iCloudu do nového zařízení

Klepněte na Wi-Fi síť, ke které se chcete připojit. Postupujte podle pokynů, dokud neuvidíte obrazovku Aplikace a data, a potom klepněte na Obnovit ze zálohy na iCloudu. Přihlaste se k iCloudu svým Apple ID a heslem. Až k tomu budete vyzváni, zvolte zálohu.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Jak obnovit smazané zprávy WhatsApp?

Jak na smazané zprávy? Abyste si zpětně zobrazili smazanou konverzaci, otevřete Nastavení vašeho telefonu (funguje třeba na Samsungu), vyhledejte „Historie upozornění" a tuto funkci zapněte.
Jak vytisknout zprávy z Whatsappu?
otevřete WhatsApp - Options - Settings - Chat History - Send chat history. Vyberte konverzace a odešlete si je na email. Výsledkem bude emailová příloha ve formátu . txt.

Následně, proč mi nejde whatsapp?

Pokud jste si jistí, že je váš telefon připojen k internetu, k potížím s odesíláním a příjímáním zpráv v aplikaci WhatsApp může docházet z několika důvodů: Je potřeba restartovat telefon, nebo jej vypnout a zase zapnout. Kontakt, kterému jste odeslali zprávu, vaše číslo zablokoval.
Jak nainstalovat WhatsApp do mobilu zdarma?
Jedinou zásadnější podmínkou, kterou musíte splnit, je vlastnictví Google účtu, bez kterého instalovat další aplikace nelze. Máte-li účet přihlášen, můžete pomocí klíčových slov „WhatsApp" nechat vyhledat správnou aplikaci. Jakmile ji najdete, klepněte na tlačítko INSTALOVAT. Aplikace se poté sama stáhne a nainstaluje.

A další otázka, proč mi nejde nainstalovat whatsapp?

Pokud se vám aplikaci WhatsApp nedaří nainstalovat kvůli nedostatku místa na vašem zařízení, můžete zkusit vymazat data a mezipaměť služby Google Play: Otevřete Nastavení zařízení, klepněte na Aplikace a oznámení > Obchod Google Play > Info o aplikaci > Úložiště > VYMAZAT MEZIPAMĚŤ.

By Cawley

Similar articles

Jak přenést aplikaci z jednoho telefonu do druhého? :: Jak přenést Chaty WhatsApp do nového telefonu?
Užitečné odkazy